Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyusziman
tag
Érdeklődöm, hogy az 5.1.1 softot honnan tudom letölteni, mert újra akarom tenni, hátha az okozza a zöld vonalat fényképezéskor.
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung Wave S8500-am van, 2 éve nyúzom.
Csak hitegettek, hogy majd jönnek a hasznos app-ok a Bada-ra, de semmi érdemleges változás, új szoftverrel akadozik, GPS nem megy, stb...
Meguntam a várakozást, váltani akarok.Iphone 4S-ben gondolkozok. Azt tanácsolták most már várjam meg az 5-öt. De 120-130 ezernél nem szeretnék többet áldozni rá, és ahogy néztem az árakat az 5 bizos 200 fölöttről fog indulni és akkor megint várjak mire lejjebb megy az ára (vagy gyűjtögessek még).
Szerintetek érdemes megvárni az 5-öt, vagy vegyem meg a 4S-t?
Sima 4-et volt szerencsém kipróbálni, már az is nagyon tetszett és gördülékenyen ment. A 4S meg ugye még gyorsabb a videók alapján. Az 5 vajon milyen újításokat fog tartalmazni ami miatt megéri rá várakozni? Szerintem a 4S-ben is megvan már minden funkció amit egy átlag multimédiás user kívánhat és véleményem szerint az 5-ben nem lesz annyi újítás ami olyan app-okat hozna magával ami nem futna jól a 4S-en (javítsatok ki ha tévedek). Szóval mit javasoltok?Androidos telóban is gondolkodtam (HTC One X elsősorban), de az apple kiegyensúlyozottabb appok terén ahogy látom (nincs annyi telefon amire optimalizálni kell)
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
erdoke
titán
Függetlenül vagy hűség nélkül a 4S is 180e körül indul, hiába vársz rá, hogy olcsóbb legyen, különösen 300 Ft-os euró árfolyam mellett... Ha minimum 2 évre tervezel, akkor aláírhatsz a szolgáltatódnál, esetleg olyan díjcsomagot is, amit biztosan tudsz fizetni. Pl. T-nél Mozaik/MédiaMánia M-mel 110e Ft a 32 GB-os.
Kb. ennyibe fog kerülni az utód is, és elvileg most komolya átalakítás következik, mint annó a 3GS és a 4 között. Szóval én megvárnám az újat, és inkább a 16->32 GB pluszra gyűjtenék a fennmaradó 4-5 hónap alatt.A legjobb aláírás a héten
-
Zoona
aktív tag
Most nem is akarok hülyeséget mondani de az Apple talán fix euró árral számol ezért nincsenek nagy áringadozások ha változik az euró helyzete, talán Handrás irta vagy mondta ezt egy videóban. De igaz, 4S tuti nemlesz olcsóbb amig ki nem jön az Új Iphone
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
-
bobooo
addikt
nem hinném h az Apple kihagyná a Karácsonyi vásárlás lázt.. nagyon sok ember vesz karácsonykor iphone-t és ha kijön az 5ös szifon biztos h karácsony előtt a legtöbb országba már kapható lesz.. legalábbis szerintem tuti nem hagyná ki ezt a nagy bevételi lehetőséget.. tavaly az i4S-el is úgy volt h még karácsony előtt kijött
-
Zoona
aktív tag
Karácsonyra biztos el fogja terjeszteni az egész világon, de az amerikai megjelenésre szerintem olyan 2-3 hét szokott lenni mig jön EU-ba meg Magyarországra. Szerintem hasonló időbe fog kijönni mint a 4S-jött ha számolni akarnak a karácsonyi vásárlásokkal,
-
Zoona
aktív tag
Hasonló ára lesz mint tavaly a 4S-nek volt, annyi hogy az előrendelést ha akarod minnél hamarabb add majd le, én kijövetel előtt 1 héttel rendeltem elő T-nél, 1-1.5 hónapot vártam rá Miskolcon, ide valahogy mindig keveset hoztak, és nem ugy megy hogy ha X-városba van felesleg akkor áthozzák ide, meg kell várnia kövi szállítást, és miskolc meg volt hogy heti 2-3 telefont kapott csak...
-
bambi33
csendes tag
Sziasztok lenne nekem egy ilyen telefonom az utobbi időben késve kapom az SMS-eket mindig az egyel előzőt kapom meg erre tudtok nekem magyarázattal szolgálni?
Nem szeretem a hazug, inkorrekt embereket...
-
Kaktux
tag
sztem a 4S 16 GB-vel éppen elég egy "átlag" apple párti felhasználónak nem hinném hogy akkora hú de hűha változással jönne ki mint pl. a Samu az SIII-al tette azt. Mert ha megnézed a i telókat akk nagyjából ugyanazok csak mindig ráncfelvarrás történt. Lehet hogy vékonyítanak rajta a kijelzőt felnyomják 4"-re de sztem a hardvertől annyira nem térnének el ez nem Android hogy 67452 magos proci kell ahhoz hogy gördülékenyen menjen.
[ Szerkesztve ]
Senki sem csinál semmit se nem senkinek se nem. (iPhone 4S - iOS 9.1 / Nexus 7 2013 4G - Android 6.0)
-
erdoke
titán
A 3G óta mindig 2 évente jön nagyobb változás, ami készlékházat is erősen érinti. Az lehet mögötte a ráció, hogy a szolgáltatók általában 2 év rablánccal adják a készüléket, és akkorra mindenképpen legyen olyan különbség, ami miatt érdemes váltani. Akár a 3G -> 4, akár a 3GS -> 4S váltást nézzük, az ugrás jelentős. Most olyanra számítás, ami a 4-hez képest lesz komoly változás.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Ha nem csinálják meg fullos közelire az Exchange támogatást, ill. nem fejlesztenek erősen a Mail kliensen, lehet hogy egy WP8-as Nokiát veszek az ősszel.
-
Kaktux
tag
azé ha kézbe veszel egy Lumiát kellemesen csalódsz benne legalább olyan gördülékeny mint az iOS nekem nagyon bejött csak ugye az alkalmazások száma az ami hátrányt jelent :S
Senki sem csinál semmit se nem senkinek se nem. (iPhone 4S - iOS 9.1 / Nexus 7 2013 4G - Android 6.0)
-
erdoke
titán
Amíg nincs normális (értsd: Kelet-Európában TopMap térkép alapú) navi WP-ra, addig eleve kiesik a rendszer. Még Androidra se nagyon van...
Ezzel szemben iOS-en kiválóan fut az iGO primo. Se a Navteq, se a TeleAtlas (már TomTom?) térképet használó programok nem közelítik meg. Hiába, a 30-50 %-Kalmár nagyobb térkép részletességet nem lehet kompenzálni.A legjobb aláírás a héten
-
Coleszi
tag
Sziasztok!
Most vettem egy iPhone-t használtan. Következő a problémám:
Hardreseteltem, beállítottam rajta mindent, de amikor az App Store beállításaihoz értem megakadtam. Mikor le akarok ugye valamit tölteni, kéri hogy állítsam be a postai adatokat. A Postcode-ot nem fogadja el semmi képpen sem, (ami 1103).
Ha iTunes-re dugom, akkor alapértelmezettként United Kingdom-ot ír mellé, amit nem lehet megváltoztatni.
Viszont így nem tudok letölteni.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm! -
LJ.
tag
válasz Coleszi #2980 üzenetére
Telefonról:
Changing your iTunes Store country:
Sign in to the account for the iTunes Store region you'd like to use. If already signed in to an account, from Settings, choose Store and then View Account.Tap "Change Country of Region" and follow the on screen process of changing your region. Agree to the terms and conditions for the region if necessary, and then change your billing information.
Ha ez megvan és átálltál a magyar Store-ra, akkor el fogja majd fogadni az irányítószámod. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
Coleszi
tag
"Ha ez megvan és átálltál a magyar Store-ra, akkor el fogja majd fogadni az irányítószámod. Elvileg..."
Elfogadott mindent, de a magyar store-ra nem hiszem h át akar állni mert az az üzenet fogad, hogy This Apple ID is only valid for use in Hungarian Store.
Ilyenkor mi a teendő?
-
LJ.
tag
válasz Coleszi #2982 üzenetére
Azt hiszem a regisztráláskor mindeképp meg kell adni bankkártya számot, viszont ha végeztél az account beregisztrálásával, egyből kiveheteted.
Kis megjegyzés: regisztráláskor az apple zárol a bankkártyádon kb ~700 Ft-nyi összeget, ez teljesen normális. Nem kell megijedni, bár nap múlva vissza kerül apénzed a helyére, ez csak biztonsági megoldás hogy ne verd őket át. -
Liberatore
tag
Hello! 2hete vettem egy új ipadet, 3 éve pedig van egy iPod touch-om. Régi id-vel beregeltem az ipadet. Rá is mentek az appok,kontaktok, minden szépen. Tegnap óta viszont van egy iPhone 4S is a birtokomban. Azt szeretnem tudni, hogy ha letöltök valami alkalmazást pl iphonera akkor az rámegy az ipadre is?? Pl: angry birds HD , mindkét készüléken a legnagyobb felbontású lesz?? Olyanokat hallottam, hogy pl real racing 2 HD-t valaki lehúzta, majd akarta iphonera és ujra meg kellett vennie mivel nem azonos a két játék 100%-ban. Tudna valaki segíteni ? Előre is köszönöm
-
erdoke
titán
válasz Liberatore #2987 üzenetére
Vannak úgynevezett Universal (univerzális) programok, amik mindkét eszköz típusra jók, és vannak fejlesztők, akik külön appot adnak ki iPhone-ra és iPadre. Utóbbi helyzet áll fenn az említett két játékkal. IPhone-on értelemszerűen nem fut iPades alkalmazás, de fordítva igen, bár nem olyan jó a grafika, mint a natív appnál. Új iPaden még csak elmegy szödával, de pl. iPad 2-n RetinaPad (JB) nélkül elég gáz.
Magyarul: Ha univerzális appot szedsz le iPhone-ra, akkor az tökéletes iPaden is, de ha csak iPhone-ra írtat, akkor az nagyítva, nem tökéletes méretben és grafikával fog futni tableten. A jó hír az, hogy egyre kevesebb a különválasztott iPhone/iPad progi, összesen pedig már a 250 ezret közelíti az iPaden natívan futó appok száma.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
sziasztok
Gyors kérdés garanciával kapcsolatban
Európában vásárolt független iphone 4S garanciája érvényes más EU-s országban?
Illetve létezik hogy 24 hónap garancia van rá? -
LJ.
tag
válasz Avicularia #2990 üzenetére
Igen, EU-n belül érvényesítheted bárhol a garanciát. Ez csak az USÁból behozott Apple cuccokra nem érvényes. Lehet két év a garancia, de csak akkor, ha vételkor vagy utána 30 napon belül bővítették az alap egy évet.
Lásd itt: http://www.apple.com/support/products/iphone.html -
max-11
tag
Üdv. Kontakt hívását 4S-en hogy lehet letiltani? Nem lelem. Köszönöm, ha vki vágja.
-
BroCreSt
aktív tag
A youtube alkalmazásban hol lehet beállítani azt, hogy HQ minőségben játsza le a klipet?
A böngészőben adott..A másik:
Többféle kijelző létezik?
Mert láttam több olyat, ami sárgás, tehát nem hófehér a háttér egy fehér felületen nézve,
és ez főleg inkább a vodafone-os iPhone-okra igaz.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Köszi!
A sárgás kijelző szériát talán vissza kellene hívni.
Elég szegénységi bizonyítvány egy ilyen drága telefonnál egy ilyen hiba.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Kaktux
tag
Friss tulaja lettem egy i4S-nek ami gyári független a csomagban az amerikában rendszerben lévő 3 dugajos adapter lapult természetesen a bolt adott hozzá EU-s átalakítót ez így teljesen oké vagy ajánlott azért egy EU-s adapter beszerzése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest