- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #6 üzenetére
-
nézzbe
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #4 üzenetére
Éljen az astra , nekem is astra F 1.4-em imádom pedig még csak 4 hónapja van meg előtte B corsab volt sokáig . Kis 1.4 astra is szedi a lábát meg 170km/h nevetve , de én is izmosabb motor után nézelődök, de mindenek előtt kis lakatolás
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
csipszikutya #3 üzenetére
Nyugi, idén költöttem ra legalább ennyit, meg az utóbbi 5evben mindig
-
csipszikutya
senior tag
válasz
alkatraz3000 #2 üzenetére
Nyugi! Én most költöttem 300k-t a 19 éves autom futömüvére, mert szeretem és bizok benne. Igaz, hogy kb. nem ér ennyit az auto, de mégis..
-
alkatraz3000
senior tag
-
BoB
veterán
Miért döntöttél blokk csere mellett? Én előbb cserélnék egy olyen autóra ami gyárilag erősebb/nagyobb -al szerelt, mint a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest