Hirdetés

2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29) Candy


Candy
(lelkes újonc)

Ha már itt tartunk, egyébként az olcsódroidos kínálat is egy rakat szar. Ha megnézzük, akkor még mindig a háromésfél colos, 320*240 környéki felbontású kijelző, 256-512 ram, valami GHZ-es ARMv7 proci az alap és ezer kerül legalább 20k-ba. Aztán persze csodálkoznak az emberek, hogy foslassú a droid.

Ha backuptelefon kell, ott az e51-es Nokia, vagy a 18k-ért vásárolt Nexus 3 (ha az embernek van némi ideje, akkor azért némi mákkal üvegrepedt, vagy más esztétikai hibás S2-őt is ki lehet fogni 15-be, szép állapotú S Advance-nek van nagyjából ugyanitt a reális, használt ára).

Ha normáltelefon, akkor meg talán tartanám magam a csájnízhoz, 40-50k környékén már jókat lehet kifogni, lásd Doogee DG550.

Egyébként meg tipikusan egy olyan készülékről van szó, amit azoknak találtak ki, akik basznak bárminek utánanézni, csak látják, hogy dejó, érintőképernyős, aztán pedig megveszik teszkóhitelre. Kábé ugyanaz, mint a Hauser/Neuzer/GTX kerékpár, paraszt látja, hogy két kereke van, új és gurul, aztán nedves álmai lesznek, hogy mennyire jó...

wunderbike.postr.hu

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.