Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
keresek alkatrésznek való OT 990-est,amiben működik az alaplap...
ha van írj privátot,és hogy mennyibe kerül -
TomiFiu
tag
válasz Dani87 #19749 üzenetére
Köszi a segítséged, de sajnos nem megy.
Amit írsz azt én is csináltam. Tehát amikor az értesítő sávon megjelenik az állapota bluetooth fájlműveletnek akkor a % os sávra pöttyentve előjön ugyan egy ablak (Fájl átvitel), de ott a művelet adatain kívül csak két gomb van: Elrejtés, Leállítás
és nem megy.
Aztán jön a hibaüzenet amit alább írtam.Ez a 2.3.4 nekem az Alcatel progival lett felrakva.
-
Zoll21
tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy telenor one touch(OT-990) telefont, és szeretném függetleníteni, mivel nekem előfizus t-mobile kártyám van.
na most kérdések:
hogy tudnám megoldani a függetlenítést jobban mobil-doki vagy turbo-sim megoldással?
ha frissítettem a 2.2.2-romot wifi-n keresztül 2.2.2-update3-ra akkor tudnak ugyanúgy függetleníteni?-------->
-->ha igen akkor felrakhatom a 2.2.2-update4-et is függetlenítés előtt vagy inkább utánna?kérhetnék mielőbbi választ, mert sürget az idő
kösziKeress telefonon vagy email-en bármikor.
-
zebede
őstag
válasz Zoll21 #19758 üzenetére
Az előfizető által vásárolt kedvezményes készülék a határozott idő alatt kizárólag a szolgáltató (vagyis a Telenor) SIM-kártyájával használható. A meghatározott időtartam leteltével a hálózati korlátozás feloldása az ÁSZF 1/A, illetve 1/B mellékletében meghatározott egyszeri feloldási díj megfizetése ellenében hajtható végre. (Az A és a B melléklet itt az előfizetéses, illetve nem előfizetéses csomagokat különbözteti meg.)
A készülék hálózati korlátozásának feloldási díja egységesen 7650 Ft.
Tehát csak a hűségidő letelte után fogják ennyiért függetleníteni, már ha van rá hűséged.
Én kb. egy éve gsmdokinál vettem kódot, de most nézem hogy már nincs a listán.
De tudod ez itt tilos téma... ) -
imi0424
senior tag
most olvastam hogy gulyuk telója behalt. :/
" So happened that my phone was broken" -
pharrr
csendes tag
Szeva! : )
Segítséget szeretnék kérni: Adott egy ilyen one touch készülék, a képernyőzár be volt állítva valami extrára. Próbálgatások után kivágta, hogy be kéne lépni a gmail fiókomba, mert addig nem enged tovább, viszont -mivel eleve nem is volt bekapcsolva wifi- ezért nincs is rá semmi esély, hogy most megtegye, ezáltal bejelentkezni sem tudok, öngól. Az újraindítgatás sem segít, gondolom nem maradt más, mint factory reset. Ezt viszont csak a rendszerből tudom, hogy lehetséges, olvastam egy bizonyos wipeolásról. Hoogy keell? : ) Vagy van bármi mód a reset megúszására esetleg? -
Danesz94
senior tag
HAli.
Az az igazság, hogy nekem is kezd a hócipőm teleleni ezzel a telefonnal.
Van, hogy spontán befagy függetlenül attól, hogy hány mhz megy a proci.
AZt kell mondjam, hogy hiába vannak főzött romok számomra majdhogynem használhatatlan mert mikor kell akkor van mikor cserbenhagy, és ha van egy telefonom akkor szeretem ha mindig készenlétbe van.
Arról nem beszélve, hogy lassú mint a dög. Tudom nem egy csúcs kategóriás teló meg minden de azért egy alap műveletet el kéne, hogy tudjon végezzen gyorsan mint például fagyás nélkül elindítani az alkalmazás kezelőt vagy a beállításokat.
Nagyon nem várom a jövőévet mert akkor érettségizem de ha meglesz a ballagási pénzem százas, hogy úgy fogom lecserélni, hogy csak na.
Attól félek, hogy nem fogom tudni eladni.
Rom csere után nagyon gyors meg nem is fagy, de eltelik 3-4 hét és jönnek a váratlan leállások, fagyások, újraindulások.
Számomra ez egy rossz vétel volt, akár mennyire jó ár/arány érték. -
Dani87
csendes tag
válasz kovzola #19772 üzenetére
Ami benne van kernel azzal használom:[QME v2.0]
TomiFiu: Nincs mit,szívesen
Üdv.:Dani
-
ghiottone
nagyúr
válasz Danesz94 #19774 üzenetére
Jó az SII csak beég a super amoled kijelzője, lacix76 is belefutott kijelző problémába, plussz szerintem jóval drágább a kelleténél. Ugyanazt tudja az Atrix 2 sőt a kijelzője is jobb + üzemidőben simán elmegy premete féle ICS rommal 4 napot úgy hogy abban még 4 órát ment a kijelző és volt közel 1 óra telefonálás, ja meg a hdmihez sem kell plussz mhl csatlakozó, bár otg-t nem tud. 63 körül van újonnan, használtan meg nem nagyon találni, mert nem igazán van vele gond (igaz, hogy hivatalos forgalmazás híján el sem tudott terjedni).
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Atek1213
tag
Sziasztok!
Találtam egy könnyű és gyors megoldást, amivel ICS kinézetet lehet elérni gyári Froyo 2.2.2.-re. A tárcsázást és telefonkönyvet még nem sikerült átvarázsolni kékre, de minden más 100%-ban működik. %-os akku jelzés, állapotsáv...Tesztelem már napok óta.
Itt a link, Recovery-ből feltehető.
http://www.4shared.com/zip/JVcTU1kX/..._OT990A_2.html -
Lordus
senior tag
válasz Atek1213 #19776 üzenetére
hi, én leszedném, de nem tudom... regisztrálni meg nem fogok, kapok elég spamet így is... privibe írj rám kérlek és küldd át mailen!
kösziDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz imi0424 #19760 üzenetére
Nem ismerem a teljes történetet, de azért az várható volt, hogy egy fejlesztő kezei között sokkal (!!!) hamarabb tönkremegy egy teló mint egy átlag júzernél. Gondolj csak bele mennyit dugdosta rá és húzta le a gépről, csak a ROM-ok próbálgatása miatt, de nem csak az USB fáradhat el...
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
kovzola
tag
Sziasztok! Ha ráteszek a telóra egy qme-t, akkor hogy tudom visszatenni az alap lockscreent, meg az a csepegős töltős képet?
-
dinin
tag
Az enyémet most öntötte nyakon a barátnőm 90 fokos teával. Egyenlőre nem kapcsol be, és ha holnap sem lesz változás akkor szükségem lenne egy telóra olcsón. Aki nem túl drágán akarja eladni annak lehet, hogy lesz egy vevője
-
lalszi
aktív tag
Ha valakit érdekel, van pár feleslegessé vált új neoprén tokom ehez a telefonhoz lányos színekben:
-
kovabor
tag
Sziasztok!
a következő a problémám:
http://logout.hu/bejegyzes/qltsar/telenor_one_touch_minimal_edition/hsz_152-153.html#rel_msgs[...
Kicsit bővebben:
- kikapcsolt telefon
- hangerő le + bekapcsolás
- gép pittyeg.
- install.bat - települ
- telefon újraindul
- majd a telenor hang után gép pittyeg, majd a töltésjelző felvillan a telefonon.
Hát mondom, akkor gyerünk, ugyenz megcsinál, de amit a telefon kikapcs, kihúztam az usb-t újraindul, de nem, mert ugyanúgy kikapcsol a logo után.
Bekapcsolom, telefon elindul.
Kikapcsolom, és
- hangerő fel + bekapcs, megjön a logo
- bekapcs elenged + home gomb megnyom
- bejön a recovery, hiba hiba hátán (can't mount, error, not found, stb)
- telepítem, hátha, de abort....
bróbálam innen telepíteni a recovery-t de az is ugyenezzel kilép.
hát akkor előre is köszönöm.
(mert láttam már másnak is volt hasonló hibája, de nem találtram meg rá a választ.)...]
Már feladtam a küzdelmet, de az 1.0 ás verziót sikerült rá föltennem. igen, de ennek vannak alap hibái, ami már az 1.1 patchel kijavítottnak látszanak. na azt hogyan telepítem?
vagy ha az 1.5 öt akarom feltenni (ha jól láttam azt még recovery mod nélkül lehet) akkor azt honnan tudom letölteni? adtok valami letöltési linket?
köszönöm:
kovabor[ Szerkesztve ]
-
oneToucher
csendes tag
Sziasztok
Itt egy kis CyanogenMod Xperia Téma "review": http://www.youtube.com/watch?v=_A61AKTS53s&feature=plcp
-
Danesz94
senior tag
válasz oneToucher #19793 üzenetére
Nem a témádat fikázom, de ez az xperia kezelőfelület valami hányinger. Nem is értem, hogy volt képes annyi ember egy ilyen szar telefont venni amin még a launcher is egy rakás szar.
Már bocs a kifejezésekért
De engem felháborított mindig is ez a telefon.
Rosszabb a legutolsó ótvar nokiánál is.[ Szerkesztve ]
-
dinin
tag
válasz fcbarca #19792 üzenetére
Túlélte! Komolyan, ez a cucc keményebb mint a nokia 3210
Van egy másik ilyen telóm aminek betört a kijelzője valamint elromlott a wifije. Az elég csúnya állapotban van de alkatrésznek,fejleszteni, vagy javítva teljesen jó még. Azt 10-ért odaadod. (lehet soknak hangzik de kevesebbért nem éri meg eladni, mert még jól működik) -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Minimal Edition v2.0-nál milyen 2.-ik partíciót érdemes használni link2sd-vel ,ext2 vagy ext3 ?
Köszi. -
imi0424
senior tag
akinek eladtam ezt a telót lecserélte egy szoftverhibás iphone 3G re.
(csak annyit kell vele tenni hogy itunes-re rá kell dugni.)
szerintetek megérte? xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest