- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Jó kis akció volt, újra kipróbáltam a refund rendszert. Nekem ennyiért sem jött be.
-
batman91
őstag
Egy rakat jó játék lekerült már sajnos ezen dolgok miatt.

-
nebulo
tag
Én az első Forza-ról maradtam le hasonló módon, valahogy nem futottam bele a hírbe, hogy eltűnik az áruházból. Igaz megvan lemezen, de jobb szerettem volna digitálisan, no meg a lemezen nincs egy fia kiegészítő sem, és azoknak is reszeltek így.
A "megveszed megmarad neked, ha az áruházból el is tűnik" dologban nem vagyok biztos. Nem pont a GOG-nál tűnt így el a Colin McRae 2005, úgy rémlik, hogy hiába vette meg az ember, le kellet szedniük a szerverről, szóval le kellet mindent tölteni.
-
carl18
addikt
Ez a játék vicces hány év volt amíg piacra került. Emlékeim szerint 2006-2007 táján már a újságokba mutogatták,még is 2012-ben jelent meg a pc verzió. Még haverom mutogatta a újságba ez lesz a legjobb grafika, meg hogy ez ki használja majd a 8800GTX ultrát is sli-be. De régen volt már ez a időszak, mikor még tudtak minőségi játékokat csinálni. Valahogy manapság nincsenek olyan játékok amiket úgy várnék, bár lehet bennem van a hiba. Tavaly a Xenoverse kettőt vártam, idén a tekken hetedik részét.
-
GerAti
csendes tag
Èrtem, köszi!
-
GerAti
csendes tag
Az xbox-os BC listáról is el fog tűnni?
-
törölt tag
Felraktam tegnap, de nuku hang
Biztos user error. -
guftabi96
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is.
Most ültem le a gép elé, gondoltam abból a felesleges 2 euróból, ami a steam fiókomon van, bezsákolom a DLC-t... hát nem jött össze. -
SunMount3r
nagyúr
Belekezdtem egyszer, de valamiért félbe maradt. Aztán csináltam egy Win frissítést a gépen és azóta nem indul.
Újra kellene telepíteni, de utána kell nézni, hogy hova menti a játékállásokat, mert előröl biztos nem akarom kezdeni. De persze jó játék és elég hosszú is, de valahogy fárasztó 1-2 óránál többet tolni vele egyszerre, talán lehetne kicsit változatosabb is. Amúgy ami a hangulatáról, témájáról nekem beugrik az a Twin Peaks. -
bepken
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nagyon szívesen!

@Youri! az igen
és ez egyébként jogilag rendben van vajon? -
bepken
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja most nézem egyébként

humbliéknál van €0,99-ért külön kulcs
-
bepken
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja, az American Nightmare valóban nincs külön akciózva....de egyébként egészen biztosan lesz valahol hamarosan, fillérekért

ha pedig erre gondolsz: [link]
-
Sirandrish
legenda
A DLC külön mé nem akciós hogy meredjenek meg? Vágom hogy az majd marad, de akkor is.
Most vegyem meg az alapjátékot megint hogy meglegyen a DLC is...kapják be... -
bepken
veterán
köszi az infót, be is zsákoltam

amúgy biztos nagyon késő van meg minden...de fogalmam sincs, hogy jön ki ez az ár ennél a bundlinál
így meg aztán végképp jó vételnek tűnik! (nekem az American Nightmare már megvolt)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítettem a hírt, úgy tűnik az akció kizárólag a PC-s változatot érinti, az Xbox 360-as kiadást nem.

-
törölt tag
Landolt is a könyvtárban

-
AusWolf
őstag
Ugye nem kerülnek ki a zenék a játékból ha már egyszer megvettem? Nagy kár lenne érte, mert így teljes az alkotás.
Nem mellesleg zseniális játék, akinek még nincs meg, most mindenképpen vegye meg!
-
Gery9112
őstag
Ez így eléggé kellemetlen főleg, hogy a játék atmoszférájának szerves részét adja Petri Alanko munkássága és a licencelt számok az epizódok végén.....igaz, hogy engem személy szerint ez nem érint mert már rég a könyvtáramban van a játék de remélem minél előbb sikerül megoldani a gondot.
-
Viktor77
titán
Úgy tettek be a játékba zenéket, hogy limitált időre vettek jogokat? Ilyenről még nem is hallottam.
-
Youri
veterán
Ezt a retardált rendszert
-
norbert29
csendes tag
Ez már derék kedvezmény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos user error.

és ez egyébként jogilag rendben van vajon?