- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoka07
senior tag
Helyzetjelentés:
Jó pár órát volt a lábamon, többek közt 2 darab mérkőzésen és eddig tökéletes. -
baluka26
veterán
Ide is leírom, ha jó cipőt akartok akkor felpróbákátok itthon, és a kifutó szériákat www.prodirectsoccer.com-on fél/harmadáron meg lehet venni. Így van csúcskategóriás Lotto Zhero Gravity-m 22k forintból. Ez a legjobb cipő a világon az én lábamnak.
Volt már Nike Mercurial Talariam, Laser 1-em, Puma v1.08-om, Adidas F30.8-om, Adidas F50i-m, de a Lotto párját ritkítja. -
agoka07
senior tag
Kicsit elszomorodtam. Ma egy igen csak nagyképű személyiség "lebőgte" a cipőm, hogy nem fog maximum egy napot tartani stb.... Nem tudom mennyire tapasztalt meg hasonlók de sikerült elvennie a kedvem...
-
agoka07
senior tag
vagány.
érdekesség: egy éve vásároltam egy Nike terem cipőt, amivel első használatkor akkorát rúgtam akaratlanul a kapufába, hogy az oldaláról a "kulimáz" lehorzsolódott. Azóta heti 1-2 alkalommal használom, és a horzsolást leszámítva semmi baja nincs, csodával határos módon.
-
agoka07
senior tag
meg van az utóód! Adidas Predito LZ TRX HG, elsősorban köszönöm a támogatást anyukámnak és nagymamámnak.
Gálameccs, mi jelen esetben, úgy értelmezzük, hogy megmutatjuk községünknek, hogy az évek során a "fiaik" hová fejlődtek, más csapatokban. -
banhammer
veterán
A gálameccs az amikor öltönyben fociznak?
-
Vakegérke
félisten
Szegényke érted, a sikereidért halt meg. Bizonyára boldogan tette, mert örömmel szolgált téged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest