- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
na konkrétan itt van.. de ahogy látom egyik sincs 64mega nemhogy 128
[link]
v nem jól gondolom hogy ezekről az adatokról írtál..
a hard resetet azért nem csináltam még meg... mert az általad is említett program nem hajlandó feltelepülni a gépemre....
esetleg más hasonló program van? bár még előbb holnap megpróbálom majd egy másik gépről is elvégezni a telepítést.. hátha itt van valami gáz az XP-vel..
de utánna valóban Hard reset lesz....
ha jól tudom jelenleg ez a manilla 2d van fenn..
[link]
igy nézett ki.. de fektette nézetet nem szerette meg az operával összeakadtak.. bár most egy nap próba után ez a pointui is ugyanúgy.
szóval egyenlőre az adatmentésnél tartok..
no meg bár betettem már másik fórumba... de ide is felteszem.. van egy rakat programom és hát nem nagyon akartam kísérletezni hogy mi micsoda....(pár kivétel van amit tudom mi)
az előző tulajtól kaptam őket....
[link]
jah egyébként még a másik kérdésedre válaszként: én nem végeztem még rajta semmit.. most gondoltam hogy bele kéne ásnom magam ebbe a témába... az előző tulaj viszont valami elektroműszerész volt v mi.. az mikor nekem adta ezt akkor is volt nálam szétszedve egy rakat holmi...tehát ő buherálhatta ezerrel.. pl nekem wm 6 van fenn de ha jól tudom ezeket a T-mobile-nál még 5össel adták ki eredetileg. legalábbis az utóbbi pár napi kutatásom eredménye ez.. de javíts ki ha tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Energiaital topic
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest