- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ez azért vicces, mert meg merem kockáztatni, hogy az utóbbi években a Microsoft az egyik legnyíltabb cég, sokkal nyíltabb, mint pl. az Apple és inkább utóbbi van monopol helyzetben a saját piacain. MS-nél lassan a Windows/Office forráskódja lesz az egyetlen, ami nem teljesen publikus.
amíg pedig lehet Linux-szal, FreeDOS-szal és OS nélkül is gépet venni, addig tartom, hogy MS nem monopol.
-
Thrawn
félisten
1. Akkor írd le légyszíves, legalább nem keltesz vele feleslegesen indulatokat.
2. Csak egy idézet a topik legelejéről (kivettem közben) amit te írtál. Egészen odáig semmi hasonló nem volt:
"über birkák"A félreértések elkerülése végett érdemes ezeket a kifejezéseket messzire elkerülni, mert mindig lesz aki magára veszi (ergo, milyen jogon birkázol le bárkit is).
Topik kitakarítva.
-
moonman
titán
"Nyílik az emberek szeme , még ha a megvesztegethető emberekből és csípős szájú pr-esekből még mindig akad."
nem érzed kicsit gyerekesnek egyetemes alapigazságnak venni azt az elgondolásodat, hogy mindenki, aki Microsoft terméket és szolgáltatást használ, az csípős szájú PR-osok által lefizetett, hozzánemértő idióta? ellenben aki átáll opensource-ra, az krisztusi látomástól megvilágosult, megtért szentlélek?
képzeld, van, aki direkt használ MS cuccot.
-
Psychonaut
veterán
Arra próbáltam rávilágítani, hogy kár a Linuxot úgy reklámozni, mint a Win-nél egyszerűbben kezelhető oprendszer mert nem az. Alap dolgokban ugyanolyan egyszerű, viszont a kicsit több tudást/odafigyelést igénylő feladatokban sokkal kevésbé felhasználóbarát, mint a Windows. Legalábbis szerintem.
-
alien24
tag
ugy erted anyukad feltelepitette, leszedte amire meg szuksege lehet , beallitotta es most boldogan hasznalja? vagy te megcsinatal mindent, beallitottad,h minden kezre essen es most csak kattog 1-2 ikonra?
amuyg majd ha kisebb gepigenye lesz ubinak mint a win7nel talan ujra ranezek -
Psychonaut
veterán
Internetezésre, E-mailek olvasására, filmnézésre tökéletesen egyszerű. Ezeket egy 5 éves gyerek is elvégzi rajta. De szerintem nem szerencsés egy idős embert példának állítani, hogy tessék, ilyen egyszerű kezelni a Linuxot. Mert az anyukád szerintem nem fog forráskódból telepíteni, esetenként programokat fordítani, meg parancssorból másolni.Ennek ellenére persze a Linuxnak vannak vitathatatlan előnyei a Win-nel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest