Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- DPD tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz lajthabalazs #39 üzenetére
"csak nagyobb lesz"
Nálam ez nem lett volna opció emiatt, bár biztos ment volna a fa berendezéshez.
(#41) mekker
És hol marad pl. a Jukebox? Én szeretek borítóképek alapján filmet választani, az asszonyról nem is beszélve. Csak hogy egy dolgot említsek a sok közül.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz lajthabalazs #42 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ez a jövő! Olykor cím alapján nem ugrik be egy adott film, de ha látom a borítót hozzá, tudom társítani. El sem tudom képzelni, hogy amikor a barátaim eljönnek mozizni, akkor lerakjak eléjük egy filmcímekkel teli listát és az alapján válasszanak. Kiakadnának, jogosan.
- mozi bolondéria -
-
Geller72
veterán
válasz lajthabalazs #70 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy nem köztünk jársz...:/. Meglepődnél, hogy Magyarországon a W8.1 userek közül hány használ számlára vásároltat.
-
djnice
veterán
válasz lajthabalazs #140 üzenetére
Linux alatt marad a VAAPI, ami a DXVA2 megfelelője, jobb megoldás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
válasz lajthabalazs #196 üzenetére
Kíváncsian várom, írsz róla cikket? Vagy privátban?
Mondjuk a Rpi alapú szekuriti kamera + webszerver projekt csúszik nálam gépcsere miatt, de nem mondtam le róla.Mutogatni való hater díszpinty
-
NGA
addikt
válasz lajthabalazs #195 üzenetére
Esetleg érdemes kijelző nélkül is lemérni, mikor teljesen ki van kapcsolva a kijelző, de mondjuk a filmet erről veszi a tv. Mondjuk nekem 3 HDD van ráakasztva a laptopra, 1-re megy a letöltés ami bent van, 2 db 2,5-ösön meg a filmek vannak.
-
Teasüti
nagyúr
válasz lajthabalazs #218 üzenetére
Elég régóta vannak már ilyen alkalmazások ám!
Én néha még az ágyról sem kelek fel a másfél méterrel arrébb lévő pc-hez. Simán egerezek, meg bepötyögök pár szót ezzel is és már megy is a következő epizód. Vagy csak pause, play...HTPC-hez sem kötelező az egér és bill, arra is van egy rakás alternatíva már. Akár BT egér+bill kombó, ha hagyományos vonalon gondolkodunk. De egy akármilyen okostelefon/tablet esetén mind pénzkidobás.
(#222) devil-k
Azt még tegyük hozzá, hogy ha htpc akkor már alapvetés egy Reclock és egy MadVR az MPC HC mellé.
Enélkül én hülyét kapnék hamar az időzítési hibás képtől, meg eldobált képkockáktól. Ha már minőség, akkor az a szinkronhelyes lejátszásnál kezdődik szvsz.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Túra és kirándulás topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest