Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen úgy volt h a legközelebbi illetékes szervnél csörgött. Csak jött a kormány, és volt jó zsíros közbe-szerzés (a'la Hofi) erre a két központra. Megkaptuk. A tűzoltók saját elmondásuk szerint már nem kármentő munkát végeznek, hanem takarítanak csak a megnövekedett vonulási idővel
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nemlehet
őstag
Nincs felelős. Itthon semminek sincs felelőse. Pl az MVM-es ügyek kapcsán is simán elfogadta a bíróság azt a védekezést, hogy igaz, hogy felelős döntéshozóként ő írta alá, de nem volt teljes rálátása az ügyre így nem vonható felelősségre.
Szóval itthon simán elfogadható a "Nem tom, csak aláírtam"....Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
dabadab
titán
"ki ezért a felelős, ki volt az, aki erre a rendszerre azt mondta, hogy jó lesz?"
Pintér Sanya, ez az ő biznisze, a mostani mentős átállás is, ezt véletlenül pont tudom.
(Jó, persze, nyilván úgy nem felelős érte egyáltalán, de az ő akarata érvényesült itt a szakmai szempontok ellenében.)[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
veterán
Na jó, még ideírom az izzócserét, bár nem 112, de látszani fog a katasztrófavédelem nevű gittegylet agyhalottsága, és bődületes kreténsége.
4 db halogén izzó van egy fényárbócban.
Ebből kiégett egy.
Csere.Első nap:
20-as (parancsnok), lejelentette megyére, hogy kiégett egy izzó, cserélni kellene.Második nap:
Ők azt mondták, hogy szereljük ki, és vigyük be hozzájuk. (laktanya-megye (ez a megyei katvédet jelenti most) távolság google szerint 13.6 km.
20-as beül a szolgálati gépjárműbe, bekocsikázik a döglött izzóval, leadja, hazajön.Harmadik nap:
Másnapra elbírálták, hogy tényleg döglött az izzó, és nem a békaemberek akarják a nemzetgazdaságot romba dönteni, sőt már tudjuk, hogy Soros sem ennek a szálnak a mozgatója, engedélyezték a cserét.
20-as keressen interneten egy olcsó boltot, ahol a legolcsóbb, kérjen árajánlatot. Kért, bekocsikázott megyeszékhelyre, bement a boltba, ahol a kinyomtatott papír várta, azt a hóna alá kapva elkocsikázott "megyére", ott leadta a papírt, majd hazakocsikázott.Negyedik nap:
20-as reggel beér, felhívja megyét. Kocsiba ül, mivel elfogadták az árajánlatot, menjen be megyére.
Bemegy, majd onnan a szükséges mennyiségű pénzzel távozik a boltba, ahol megveszi az izzót.
Nem, itt nincs vége, 20-as a számlával, és az izzóval a tatyójában visszakocsikázik megyére, ahol leadja az izzót és a számlát.Ötödik nap:
20-as reggel autóba pattan, irány megye, ahol végre kezei közé foghatja az izzót. Irány vissza a laktanya, ahol beszereltük.
Ö'öm é' bódóttá'.Két nap múlva kiégett egy másik...
Ez az állami f.szkodás bevezetése előtt úgy nézett ki, hogy kiégett az izzó, kiszerelte a sofőr, felcaklatott az emeletre a TAP-oshoz, aki levett a polcról egyet, odaadta a sofőrnek aki beszerelte a jót a helyére.
Ez tarott kb 15 percig szereléssel együtt.
Majd ezt a TAPos pótolta abból a keretből, amit a laktanya kapott éves működéséhez az államtól. Ami persze nem volt elég, ezért bérmunkáztunk, és ment a kalapolás a környezetben lévő vállalkozóknál.
(Akik összedobták a beszállót az új vízszállítóba (15guriga asszem) meg pár év adománya még beleszállt, tök fasza, fél év múlva jött a katvéd, és államosította azt amiben a magánemberek pénze is vastagon benne volt. Szép?)Szóval az, aki nekem innentől a szivattyúzás miatt, vagy macskaleszedés miatt, vagy favágás miatt azt mondja, hogy micsoda szar rendszer volt az, mert mi határoztuk meg mit csinálunk, és tarthatatlan, és rosszul működött, és ez a rendszer a frankó, azt pofán fogom röhögni.
A fenti sztorihoz adat:
Az izzó 825 forint volt.
A megtett táv 5*27km, azaz kb 130km-t kocsikázott a 20-as, nem számítva a boltba mászkálást.
Teljesen normális, ugye?Ennyit a régi szar rendszerről, és a csodásan működő katvédről, ami tavaly mennyi is? 30 milliárdos veszteséget szedett össze?
mod:
gondoljunk bele, hogy ez a laktanya meglehetősen közel van a megyei katvédhez.
van olyan, ami 50km-re.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
bambano
titán
attól nincs igazam, mert ő kivágta az aduászt az asztalra, hogy majdnem 8 évig hivatásos tűzoltó volt?
és ettől már el kellene fogadnom, hogy nemcsak a tűzoltáshoz ért, hanem egy szolgáltatás iso szerinti működtetéséhez is?most én is kezdjek el ilyen használhatatlan érvekkel indokolni? jó, megteszem:
teljesen biztos vagyok benne, hogy az ebben a topicban felszólalók közül én flameltem legtöbbet a neten, idén múltam 25 éves. tessék. itt a négy ász lerakva 6 jokerrel.és mivel én flameltem legtöbbet, pontosan tudom, hogy arra hivatkozni, hogy ő majdnem 8 évig hivatásos tűzoltó volt, nem bizonyít semmit. az állítása nem lesz egy centivel se hihetőbb attól, hogy ő majdnem 8 évig tűzoltó volt.
de tartom magam a korábbi állításomhoz: nem fogom ilyen érveléssel alátámasztani a mondanivalómat.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Redneck
nagyúr
Igazad van, így lenne a logikus, de sajnos Abszurdisztánban ilyen "okosba" segélyhívózás működik.
Párszor kellett hívjam a vonalat, és bődületes milyen fejetlenség van a címeket tekintve. Az artikulált normálisan elmondott esetre háromszor értetlenül visszakérdező központosok sem egyszerűek. Mondjuk inkább kérdezzenek rá mégegyszer, mert nem mindegy milyen segítséget küldenek!
bitpork:
"közbe-szerzés (a'la Hofi)" - Ez nekem új volt, de nagyon jó! Mondjuk én Hofit már csak videón láttam és hallomásból ismerem...Szerk:
Ja hogy 100+ hozzászólás van. Bocsi, nem olvastam el, csak az elsőkre reagáltam.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- TCL LCD és LED TV-k
- Jófogás tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest