Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bull84ghia
őstag
válasz

kaposznyak

üzenetére
						Én Himotot vettem. Kezdésnek bőven jó szerintem. Ha a gyerek megy vele akkor távon vissza van véve a teljesítmény, ha apa jatszik vele akkor vissza állítva és lehet vele nyomatni nagyon. Alkatrész aliexpressen van fillérekért.
 - 

Peaceliker
addikt
válasz

kaposznyak

üzenetére
						Szia!
Legtöbb (főleg olcsó) autó szerintem nem fogja szó nélkül viselni a ránehezkedést. Távirányító egyik sem a leejtést, autó is csak akkor, ha ügyesen van leejtve

Modell autó 20 nél azért gyorsabb, de szerintem legtöbb távon le lehet belőle venni. Tologatást még úgy gondolom elviselik, legalábbis motort nem érdekli, szervót sem talán.
Ami a legolcsóbb itthon és nem játék autó (azok nyilván még gyengébb minőségűek), azok a vrx modellek (most sztem nem kapni) és a himoto cuccok (managertoys.hu pl).
Ezekhez alkatrész is van, nem a leghitványabb minőségű cuccok...

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
 - Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest