Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Rainbow Six: Siege

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:54

LOGOUT.hu

Rainbow Six Siege

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10051) N@idia


N@idia
őstag

Sziasztok!

Egy kis segitség kellene! Hogyan tudok a ubisoft supporttal fel venni a kapcsolatot ? Ugyan is kb 10 perce kaptam egy email-t, hogy bannolták a profilom :Y :Y

Ebben csak az a legjobb, hogy kb 9 hónapja el sem volt inditva a játék wtf???! Miután megkaptam az emailt elinditottam a játékot még is miért kaptam bant és azt irja a játék "cheating due permanatly"

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#10053) Maxx Jácint válasza N@idia (#10051) üzenetére


Maxx Jácint
csendes tag

[link]

[ Módosította: Sareth ]

(#10057) Ga3rieL


Ga3rieL
senior tag

Heló!

Rég nemjátszottam már evvel a gémmel, és látom van pár új dolog, át módosított. És a meccsek közt is van némi eltérés. És a quick matchba, látom,hogy 3 mapot kivettek? A repülőgépest, a fortresst, meg a favelát? És azokat miért, mi az ok? Vagy csak ideiglenesen van kivéve? És a house, mér nincs benne a quick matchba is? Meg vagy úgy az összes map, mindegyik meccsben? Ki mit tud ezekről?

(#10058) Beni97 válasza Ga3rieL (#10057) üzenetére


Beni97
őstag

A house bent van ma játszottam ott, amúgy reworkot kapott.
A favellás mapon talán múlthéten voltam, viszont akkor elég sokszor dobott be oda és minden meccsen sírt valaki, hogy mekkora szar a map.
Többiről nem tudok.

(#10059) ssgk válasza Ga3rieL (#10057) üzenetére


ssgk
aktív tag

(#10060) Ga3rieL válasza ssgk (#10059) üzenetére


Ga3rieL
senior tag

Ne csesszz!!!! A jó tornyomat kiszedték????? :Y :Y :Y :W :W :W

(#10061) N@idia válasza ssgk (#10056) üzenetére


N@idia
őstag

Lehet gúnyolni, de mivel nem ismersz ne vonj addig le következtetést és ne törjünk mások felett pálcát sem, de addig megyek a dolog után, amig vissza nem kapom a profilom! Én tudom, hogy majd egy éve hogy nem játszottam a játékkal pedig 607 órám van benne pc-n konzolon pedig 1300 órám.
Nevetséges volna, ha ezek után csak úgy csalni kezdenék én lennék talán a legostobább ember, ha ehhez folyamodnék. A másik pedig lehet nem nekem hinni ezt senki nem tiltja meg, de sosem hazudnék senkinek sem nem igy neveltek, szóval nem érdekel más véleménye, viszont tudom hogy nem csaltam és mivel nem tudtam hirtelen hova/kinek kell irni ebben az esetben gondoltam megkérdezem itt fórumban hátha segitőkész emberek vannak itt, de úgy látom itt az emberek elég előitéletesek másokkal szemben tipikus magyar mentalitás!

[ Szerkesztve ]

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#10062) Beni97 válasza N@idia (#10061) üzenetére


Beni97
őstag

Szerintem nem akart beléd kötni, egyszerűen csak tudja, hogy a ubi mit szar le és mit nem.
Ezt a részét nem ismerem a cégnek, de én már mindent kinézek belőlük.

(#10063) Maxx Jácint válasza N@idia (#10061) üzenetére


Maxx Jácint
csendes tag

"de úgy látom itt az emberek elég előítéletesek másokkal szemben tipikus magyar mentalitás!" ... Ez az a mondat amire felkapom a vizet.
Nos itt vagy 8 ember beírt egy használható Magyar ügyfél szolgálatos oldalt és ott nem jött fel a "magyar mentalitás" csak segíteni akartunk.
Más. Az accountoddal kapcsolatban pedig,hiába nem csaltál ha a rendszer úgy érzékelt valamit,hogy tisztességtelen előnyhöz jutottál vagy juttattad a csapatodat ,pl kihasználtál egy hibát. Mondjuk felrakod a breatch-et az ablakra és utána betöröd és így bejutsz hangtalanul az épületbe ez az UBI szerint csalásnak minősül. Tehetsz bármit ha a rendszer rakott ki akkor nem fogják levenni tiltást.

(#10064) ssgk válasza N@idia (#10061) üzenetére


ssgk
aktív tag

Semmiféle gúny nincs abban amit írtam, az eleje is (lol) a többi linkre ment, mint a google keresős, ubi kezdőlap stb. én a magyar supp oldalát linkeltem pont ezért.
Amit írtam az meg egy tény. Nekem is lopták már el a steam fiókomat és csaltak pubg ben. Na ott van egyszeri unban ilyen esetekben. (szinte) sehol máshol nincs. Ubinál meg főként.
A játékbeli órák, accountok száma rank, lvl, stb. ezek mind függetlenek a csalás okától, így ezekre sajnos nem tudsz hivatkozni suppnál mert nem fogja őket érdekelni.
Egyedül ami valós indok hogy valóban nem játszottál (HA tényleg nem is volt elindítva a játék)
És ha valaki más csalt vele (úgy hogy nem is tudsz róla) az megint ugyanúgy hidegen hagyja őket. még ha más a belépési ip stb akkor is, ma 3 kattintás és bármiféle kiléttel tudsz netezni ugyanonnan.

És ezek nem azért vannak hogy megvetessék mindenkivel a játékot stb. amit sokan gondolnak. Egyszerüen a pofátlanság ami csalás terén megy (mindenhol nem csak játékokban) eszméletlen. És nincs kapacitásuk ezeket nyomozni (meg nem is igen lehet)
Így ha anticheat detektál, perma ban, azt az accot lehúzhatod. JÓ ESETBEN ! Mert van hogy hwid ban is jár mellé akkor meg a komplet gépet, Ezt ugy veszed észre hogy újbóli megvétel után pár perc múlva ismét bant kapsz. Igen BE használ hwid et.

És it jön be egy másik dolog, lehet használtan hwid es alkatrészt vettél így az összes meglévő alkatrészed sorszáma banolt így ac acc amivel használtad az is. Csak lehet nem vetted észre mikor utoljára játszottál csak most.
És itt is újra az jön elő, ilyenkor se érdekli őket nem fognak unbanolni semmiféle vásárlási bizonyíték esetén sem. (Arra hivatkoznak hogy zárt a rendszer, és nem tudnak belenyúlni) Ami lehet, de lehet csak nem akarnak foglalkozni vele az említettek miatt.

(#10065) CJ4567 válasza ssgk (#10064) üzenetére


CJ4567
veterán

A HWID ban az attól függ, hogy mit tilt a játék/fejlesztők. Pl. Horizon 4-ben a Windowsod tiltják, szóval aki csal, az újratelepíti a gépet, csinál egy új fiókot, és mehet is tovább a játék, meg se kell vennie újra, mert a játékot letölti a volt fiókjáról, és az új fiókkal játszik.

No Sana No Life

(#10066) ssgk válasza CJ4567 (#10065) üzenetére


ssgk
aktív tag

Igen de Apex, és r6 BE meghajtót alaplapot és vga tuti banol ezekről tudok ezen felül meg még tuti egy csomo mást, de szürke fórumokat olvasgatva nem éri meg kockéztatni ha valami hwid banolt. Persze vannak mask ok meg szoftveresen lehet kijátszani de az meg már megint csalás. Még ha nem is csaltál, onnantól jogosan kapod a tiltást.

R6TS: Borzalom. 4:3 ba játszok, a ui, gui teljesen halott így valami nagyított valami kicsinyített, az ús 2x 1.5x holo egy trágya, eszméletlen rosszak szerintem.
Ezenfelül egy ranked hamarosan napos program lesz xD annyi mindent beleraknak.
Nekem őszintén grim sky ig tetszettek a frissítések. Azóta csak várom azt a régi r6 feeling et. :(

(#10067) D1N4 válasza ssgk (#10066) üzenetére


D1N4
tag

Régi r6 feeling sose lesz :O egyetértek a sight-okkal. Szörnyű....szebbre is csinálhatták volna... Sam Fisher se egy nagy durranás, Maestro+Twitch, ez a drónnal pingelés elég hülyeség... az eddig is szegényes kommunikációt és call out hiányát ezzel megoldani... Érdekes :))mikor alapból a drónt se használják elég sokan, csak a rush. Majd pont a defenderek cuccait fogják pingelni...😂😂 én már elengedtem ezt a játékot. Néha jó menni 2-3 meccset, de már nem tud újat mutatni számomra.

XSX, SteelSeries Arctis 3 2019

(#10068) CJ4567 válasza ssgk (#10066) üzenetére


CJ4567
veterán

"FIXED - Ammo counter appears off screen when using 4:3 aspect ratio."

A legújabb TS frissítésben.

No Sana No Life

(#10069) ssgk válasza CJ4567 (#10068) üzenetére


ssgk
aktív tag

:DDD :DDD :DDD
Akkor már csak rook armour hp, killfeed, kell fixálni xD
Itt komolyabb gondok vannak. Szó szerint mitha elmásztak volna a dolgok, teljesen más helyen vannak, meg idióta nagyítással.
Valami gubanc van velük. lefrissítem és meglesem.

[ Szerkesztve ]

(#10070) N@idia válasza ssgk (#10064) üzenetére


N@idia
őstag

Az igazság az, hogy tényleg vettem egy új használt kártyát 3 év garival itt a ph-n pár hete, de az fix, hogy a játék nem volt inditva hónapok óta és elnézést kérek, de eléggé idegtépő dolog ez, hogy nem követtem el semmit és bant kaptam. Ha pedig hwid ban alapján egy olyan kártya került a gépembe aminek sorozatszáma alapján banolták, akkor én voltaképpen tehetek bármit nem fogják feloldani, mert a rendszerük szerint hwid ban alapján azt látta a rendszer más komponensek mellett újra üzembe helyezték azt a kártyát. A gond itt az hogy a supportot elérni sem lehet nem válaszolnak és ez elég kiábránditó és nagyon köszönöm a segitséget :R

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#10071) ssgk válasza N@idia (#10070) üzenetére


ssgk
aktív tag

Lényegében igen. Összefoglalva.
Nagyon sok ilyen van, hogy valóban teljesen tiszta play mellett kapnak bant, sokan nem is kevés pénzt beleköltve (időről ne is beszéljünk).
Supp válaszol de van hogy napok kérdése. (általában 24 alatt mindig válaszolnak.)

(#10072) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ma este Quarantine teszt nálam, ha érdekel titeket néhány infót hozok majd róla. (Képeket-videókat nyilván nem)

Live-Die-Respawn

(#10073) SZKEBE75 válasza oriic (#10072) üzenetére


SZKEBE75
senior tag

Jöhet,köszi! :R

pc/N100DC-MZ/X-JCAT-MZ/X-Daphile--RME ADI 2 DAC fs-MZ/X---Focal Alpha 50 Evo---IE 900 -- viablue

(#10074) koxx válasza oriic (#10072) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Áh zsír, jöhet.

(#10075) Frod válasza oriic (#10072) üzenetére


Frod
addikt

Na szuper! Pedig azt hittem a Skull&Bones sorsára jutott ez is.
Minden infót szívesen várunk :)

Do you see the white shadow?

(#10076) oriic válasza Frod (#10075) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na úgy tűnik, hogy kicsit túl fel voltam pörögve a témára. :D Teszt volt, de nem a nagyközönség által megszokott alfa/béta, hanem egy elég korai pre-alfa teszt. Lényegében a képernyő tele az egyedi kódommal (Nyilván leak miatt) a két órás teszt pedig arról szólt, hogy egyedül és hármas csapatban teszteltük a matchmakinget. Extraction módot kaptunk, amely egy placeholder szobába vitt minket, szóval lényegi gameplay infót nem tudok még mondani róla. :D Az talán infó, hogy a küldetések végén egyedileg kell kérnünk mindig kimenekítést.

A buildben Vigil, Ela, és Lion volt választható csak, maga a GUI és a játékmenet az egy az egyben ugyanolyan jelenleg mint Siege-ben.

Főmenü egy részlete egy ismerőssel:

Live-Die-Respawn

(#10077) Frod válasza oriic (#10076) üzenetére


Frod
addikt

Hát ez valóban nem az amire számítottunk :D
Remélem a jelenlegi GUI is csak átmeneti, azért legyen már valamilyen szinten egyedi a játék.
Köszi a beszámolót!

Do you see the white shadow?

(#10078) oriic válasza Frod (#10077) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Az a gond h az ilyen meghivasos tesztekrol reszleteket nem kapok elore, csak akkor derul ki info ha mar elinditottam. :D

Live-Die-Respawn

(#10079) k-adi


k-adi
nagyúr

Rainbow Six Siege – Play For Free on Aug 27 - Sep 4

(#10080) ssgk


ssgk
aktív tag

Hmm érdekes ez az új season...

(#10081) Gerzsi


Gerzsi
tag

Ismerős.... [link] :DDD :DDD :DDD

(#10082) Gyula84 válasza Gerzsi (#10081) üzenetére


Gyula84
veterán

:DDD

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#10083) Kaci84


Kaci84
őstag

Hali nálam van a gond a hangal vagy a játék bugos. Amikor a társaim zörögnak teljesen másfelöl hallom ahol senki nincs.

(#10084) planbmokus válasza Kaci84 (#10083) üzenetére


planbmokus
senior tag

No para, kövi update-el elvileg rendbe rakják. 10-8 embernél ez van.

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

(#10085) Gerzsi válasza Kaci84 (#10083) üzenetére


Gerzsi
tag

lehet fordítva van rajtad a füles ... velem már megesett :DDD

(#10086) Gyula84 válasza Kaci84 (#10083) üzenetére


Gyula84
veterán

jól van akkor már értem miért hallottam így én is :DDD lecsekkoltam nincs-e rajtam fordítva a füles :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#10087) CJ4567


CJ4567
veterán

Imádom, amikor casualben az ilyenek miatt nem lehet játszani. :(

No Sana No Life

(#10088) k-adi válasza CJ4567 (#10087) üzenetére


k-adi
nagyúr

tuti tegnap kezdte ő is :D

(#10089) ssgk válasza CJ4567 (#10087) üzenetére


ssgk
aktív tag

1.2 kd, p2 nem annyira erős.
minden másodikba diák vannak ~2kd-val. Meg azok olyanok mint a farkasok csak csoportosan.... persze 350+lvl xD
De legalább nem th érzésem van mint mikor gold-silver van és kapkan félidőnél kezd külső ajtóval xD Meg lefélhp-nak drónvadászat közben...

(#10090) CJ4567 válasza ssgk (#10089) üzenetére


CJ4567
veterán

Neked nem annyira erős, én semmit se tudok egy plat 2 ellen kezdeni. Legmagasabb rangom plat 3 volt Ember Rise, és Shifting Tides-ban, az is kb. csak szerencsével lett meg, a placementeket meg mindig elrontom, most is silver 3-ban kezdtem. :DDD Nem vagyok igazán jó a játékban, itt láthatod a statjaimat.

No Sana No Life

(#10091) ssgk válasza CJ4567 (#10090) üzenetére


ssgk
aktív tag

Félreértés ne essék, vannak nagyon erős playerek plat alján is ! Főleg ha tryhard ba megy.
Így okozhat kellemetlenséget egy casu alatt :)

(#10092) Kaci84


Kaci84
őstag

Amúgy is a játékot a matchmaking öli meg, legalábbis nem tudok másra gondolni. Két egymás utáni kör között olyan külömbségek vannak, hogy egyszerűen néha nem hiszem el, hogy velem eggyező játékosokat oszt be. Még megközelítőleg sem. Smuf akk meg nem lehet minden második.
Továbbá még azt sem értem, hogy aTK-t miért nem lehet úgy megoldani, hogy én döntsem el ha kinyírtak az véletlen volt-e vagy sem. Ha direkt volt azonnal kiugrik abból a körböl a temkiller.
Így akkor jobban vigyázna mindenki a másikra és megszűnne a bosszú TK-zgatás.

(#10093) Beni97 válasza Kaci84 (#10092) üzenetére


Beni97
őstag

Szavazhatsz róla, hogy a TK az véletlen volt vagy sem.
Vagy nem számít mit nyomsz akkor is ott lesz az a piros cucc?

(#10094) Kaci84 válasza Beni97 (#10093) üzenetére


Kaci84
őstag

de igen, de ha rászavazok a direktre még nem történik semmi csak a kövi TK-ban

Múltkor is snowmobil garázsban kilövöm az ajtót hogy kidobjam a Wamay cuccot és várom, hogy induljon a kör, erre a csávó kilő, hogy tudjon reinforcolni, pedig kezembe a wamay cucc, de hát 75IQ-ból nehéz kigazdálkodni mit is akarok.

Ez a baj az ilyen játékokkal, hogy az emberek nagy tömegben noobok. Milyen jó, hogy most lehet reinforcolni mindenkinek - de mivel lehet mindenkinek senki nem akarja csinálni, mindenki a másikra vár

Amilyen jó leheten ez a játék sajnos annyira nem az

(#10095) Gyula84


Gyula84
veterán

üdv miért nem hallom, hogy a többiek mit beszélnek? beállításban van valami? mert nem találom vagy csak vak vagyok :D

[ Szerkesztve ]

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#10096) ssgk válasza Gyula84 (#10095) üzenetére


ssgk
aktív tag

Igen van a voice-on belül egy ki és bemenet hangerő azokkal próbálkozz első körben.
De ha nem is látod hogy beszélnek és ki is van szürkitve" a mikrofon helye akkor az már kapcsolati probléma. Pl ha a hálózat nem támogatja azt a portot stb. Persze ha otthon játszol átlagos" netről akkor ez nem fordulhatna elő. Azért írom mert amikor koliba játszok akkor a proxy tiltja azt a tunelt amina voice menne" es így nema vagyok :S (és nem is hallom őket.)

(#10097) Gyula84 válasza ssgk (#10096) üzenetére


Gyula84
veterán

azt látom hogy beszélnek látom a kis jelet, lehet hogy a hálózat lesz a ludas :(((

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#10098) ssgk válasza Gyula84 (#10097) üzenetére


ssgk
aktív tag

ha némítva van akkor is látnod kell, elvileg.

(#10099) GAbre


GAbre
veterán

Üdv!
Valaki váltott már be nvidia kupont gold verzióra?
Nem tudjátok steamre,vagy uplayra kér logint?
Még nem tudom,hogy eladjam,vagy berakjam,másik uplayemre.
Steamen már megvan az alap verzió.

Avatar

(#10100) ssgk válasza GAbre (#10099) üzenetére


ssgk
aktív tag

Add nekem ;] (Ultimate van mar pár éve vicc..)

hát a dlc az steam en és uplayen is megvan így bárhova szólhat, annak neked kell utána járnod. De rajta van hol, hogy kell. Vagy még nincs meg a kupon ?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Rainbow Six: Siege
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.