Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R̲e̲m̲
senior tag
-
válasz
HUfantom
üzenetére
Ahogyan számolgatom, közel 20 éve használok RAID 0-át (persze nem ugyanazt a tömböt
). Soha nem volt vele semmi bajom, se HDD-s korszakban, se SATA-ás, se M.2-es SSD korszakban.
Szoktam cserélgetni a hardvereket alatta 1-2-3-4 évente, ahogy kijön a lépés és van folyamatosan biztonsági mentésem.
Én, az én példám miatt nyugodt szívvel ajánlom, de ettől függettlenül felelősséggel kell használni ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Soha nem volt vele semmi bajom, se HDD-s korszakban, se SATA-ás, se M.2-es SSD korszakban.