Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nálam absz full...gép az adatoknál
speciális beállításoknál is max....
kényszerből vsync on, így betonstabil 60FPS...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hát, amennyit szenvedtem ezzel a géppel, most végre hátradőlhetek érzésem szerint
ugyhogy inkább csoda, így fogalmaznék....
de köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
üdv "családom"
bocsánat, hoyg eltüntem, de nemnagyon játszok már...remélem nem kinőttem
kicsit nem figyelek, máris pörög az élet nálatok...helyes!
látom van kint 1,3as pecs is, csodás....gondolom én...
lassan egy hónapja semmilyen játékkal nem játszottam a gépen. ez van. valamiért most elmúlt a feeling. pedig már épp sikerült belőnöm az a nyűves kormányt is..veletek valami amiből kimaradtam?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9148 üzenetére
maximum sírva fakadtam, volna, hogy végre valahára msáhonnan is hiányzom, nem csak a sírgödörből
de köszönöm, hogy a szándék benned megvoltrendben, szép lassan sztem átnyálazom....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
megköszönném
Dunc: jah, tényleg. Válság van....!
-
- = Zk = -
félisten
válasz C.Brigante #9166 üzenetére
nemrég jötten vissza énis ...
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok életem értelmei.....
látom nyomjátok a vasat. kolegám aki rendszeresen Gridezik, mesélte, hogy volt egy ranked szerón, ahol nagyon sok PH nevű játékos volt. hát én rögtön tudtam mia pálya......a könnyem is kicsordult
én nagyon rég nem vttem aszfaltra a Lacettimet...remélem hamarosan sikerül valamit kiokoskodnom..
remélem az egészsége mindenkinek szuperül üzemeljah. JJános keresett PÜ-ben. vagyis hiányolt a "családom", ahogy Ő mondta PÜ-ben
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9759 üzenetére
dejo, hoyg néhány Emberke nem változik semmit( rossz irányba )...
maradtál olyan "correct" mint régebben is voltál....azon vagyok. izzítom. tanulgatom a kormány+pedál szindrómát. de Gridben azonnal reagál, NFS-ben késve...nemértem. mind1. szépen megyek kormánnyal, de a fékezést, és motorfékezést még szokni kell. mire beletanulok, b...szhatom, mert mki a Grid2-t nyüstöli
nameg rákattantam a Borederlands-ra...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Axel pRo #9764 üzenetére
igen...
sőt (valszeg) DX11-es lesz....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hunman sem változtatott PH-s nick nevet? ...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Axel pRo #9767 üzenetére
hát majd meglássuk!
-
- = Zk = -
félisten
heló Családom
pls help me!
nekiálltam picit tolni a Grid-et a nagy visszatérésemre de futam közben belassul, és talán meg is áll a játék. mindezt 1 másodpercen belül teszi. aztán megy a gém tovább...
ilyennel ki találkozott már, és mi volt rá a megoldása?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nekem szingli módban csinálja..
-
- = Zk = -
félisten
Bővebben?
csakmert ott a kitöltött infoboxomHello...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #9856 üzenetére
biosban adtam +feszt a memóknak
mostmár nem lassul, hanem begyorsul
biosban 2V van írva, AOD-ban 1.9V....
HW lesz ez, csak jó volna tudni, melyik. elméletileg legutoljára a VGA-n cseréltem hűtést. de ha ott vmit elcseszek, akkor a kártya is meghalt volna érzésem szerint." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
höhö...
vga hűtés cserétől visszajött a vsync a gridbe(azaz nem működik)
nah erre adjon magyarázatot valaki" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #9858 üzenetére
nem a vsync, hanem a képfrissítés. pedig 59-60hz-en megy.
vsync van, sry" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Syrius XIX #9860 üzenetére
hol a szeró?
19:00-kor nem van kint?....gondoltam fel lesek. hát láttam össz vissz 2! szerót
ennyire nyomják az 1.3-as pecst?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Syrius XIX #9863 üzenetére
1.3as pecs kell "hozzátok" ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Syrius XIX #9866 üzenetére
nah, akkor tehetem fel énis.
itt mindenki azt használ amúgy?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz LittleSteVe #9869 üzenetére
ok, már fentvan. csak a "magyarítást" várom
1,2-es kell állítólag alá. én azt nem találtam sehol....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
fentvan
semmi baj, voltam régen nagyon sokat (PH-soknak) szeró. tudom miről szól ez a gém
no problemo...köszönöm mindenkinek, aki jelenvolt.
előtőrtek emlékeim még szerócsinálós korszakomból
meg azis, hoyg jó utolsónak lenni dehát ilyen az ha valaki sok időt kihagy.....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jamby18 #9873 üzenetére
monitor vibrálást szerelek, sry de nemhiszem h mek
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jamby18 #9877 üzenetére
nekem és dokarnak éjjel 1-kor ledobta az RC-nk az aero-t lestünk rendesen
5-7perc múlva visszakaptuk...máig nem értem mivolt!(#9880) JJános: pont itt tartok énis
a kábelek buzerálnak...lehet betekerem a VGA kábelt aluval. a táp kábel gondolom annyira nem fontos. de lehet közrejátszik, hoyg a monitor mögött fut végig a TV+Interbet kábel.
...ezzel kell játszadoznom, rájöttem már énis. most a monitor 220-ról megy, nem UPS-ről. így jó valamennyire, de halványan még látható....
idővel csak lesz valami.....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nincs
max ha alufóliába csavarommás:
most vagy én romlottam, vagy ennyi kecseg lett az 1.3-as peccsel? X fő felett abszolúte élvezhetetlen a játék. bocsánatkérés nuku, ergo direkt csinálta.
lennék énis ilyen kemény, de az nem az én stílusom...na mind1.
ink lejöttem. átfestettem az autómat, és csókolomMotror, Te hogy maradtál legendás, az új neveddel?
#9889) zodo:
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
noh, és ez speciel mien néven fut?...
a kábel....igen, lehet nálam is az lesz...
-
- = Zk = -
félisten
szerk:
ok, körbenézek(#9895) motormouse: ezt lehet kipróbálom!
snájdigmenkűt ezt meg felirtam...de az nem hajderménykü??
...shadowmadzag ezt meg kiteszem aláírásba....levest kiköptem majdnem. rá szegény benkőmre látod milyen vagy?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
jujj, milyet rankedoltam
le a kalappal, 4-5en korektül összejöttünk
sikerült okosítanom is, megmutatni, mit is tanultam a PH nagyjaitól
csaba71-et ki ismeri?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
értem...remélem talizom még vele
voltam rankeden, elkaptam egy 5körös team-et. 3-4 átlag kocsikázó. de a végére 1-2 maradt rajtam kívül
hát 3X3X5 körös futamot lenyomtam. végig első voltam magam is meglepődtem
gyakorlásnak nagyon jó volt. ekkora "pályán" sosincsenek sokan
lehet átfogok szokni az 5kör+ -ra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9914 üzenetére
nah akkor elkezdek ismét mögötted gyakorolgatni, ha összefutunk....
végülis igen, 2 körben szinte semmi nem történik. kilöksz 3-4 autót, és gyorsan elsőként cérba érsz. sztem ennyi röviden...
AngelZ? még sose hallottam róluk de van ez a magyar team. izé..PH-TEAM, asszem
ők is jók ám(#9917) motormouse: lehetsz tanár, hisz engem is te tanítottál, te adtál tanácsot annó
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9917 üzenetére
igen, Ők Azok. ennyi
apropó, csak én nyomom még egyedi autóhanggal a Lacettit?
még mindíg dokar koholmányát használom" szóval az a nebuló vok aki segíti társait ha tudja "
ezért vagy Te (is) közénk való[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9919 üzenetére
5 körnél eléggé frusztráló tud ám lenni. pláne hátsó kameranézetből.
de mociháztetőről leírhatatlanérdekes, hogy sokat kormánnyal toltam a gridet, de pikk-pakk visszatudtam szokni klaviatúrára. hmm
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9921 üzenetére
hát van ez így
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9928 üzenetére
fe/ le váltós gondolom
de szép....
én ilyennel toltam....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9932 üzenetére
az enyém kivan herélve
1: a bajuszváltó elszállt a megvételi nap után, reggel. race07, szabadedzés, második futam. kihajtok zöld lámpánál a boxból, a 3dik felváltásnál elreccsent nesze, futam felad, játék uninstall....félretettem jópár hónapra2: a pedálok is eltörtek shift alatt, azok brutálul megvannak hekkelve
de mükszik úgy ahogy...3:egyik kormánybeli rezgőmotor elszakadt, lehullott azthittem félig fog rezegni csak. hát nem, elkussolt. de jobb is így
addig "rinyáltok" a kormányotok végett, hoyg visszafúrom az asztalra
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9935 üzenetére
nekemis elszokott mászni.
valóban kitartó, sőt, szerencsémre vista kompatible....live 4 speedet nem ismerem, de bill és kormány között én a shiftet és a race07-et hoznám felma milyet mentem rankeden
johny, carpathians, pincér, zylion és még vki asszem
carphatians kérte fordítsak angolra, fordítottam xDDDDD
majd johny is beszámol gondolom, csak most codozik
ej Motor, ha láttál volna, büszke lettél volna rám, mint padawanodra
de persze volt, hoyg a pályán az össz magyar létszám egy helyen csattant" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #9938 üzenetére
......
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #10003 üzenetére
grid nem jó.
tehát páran kiváltak..vagy mi!...
zupá
rankedre vki?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz JJános #10011 üzenetére
de 1-2 volt(?) PH tagnak más lett a TEAM neve, azt ne feledjük!
(#10010) vviktor1: van, ahol nem vagyunk szívesen látottak, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz JJános #10014 üzenetére
engem nem heccelt
sztem..legalábbis nem annak fogtam fel.......ezt a kiválok a PH-TEAM-ből, mert.....dolgot meg nem értem. visszaolvastam, de kusza számomra
hülyén halok meg, ennyi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz JJános #10017 üzenetére
nemtudom, magyar vagyok, nem nagyon ütköztem ez miatt még afférba a Grid felsőházában.
elég fura dolgokról írsz, kicsit meglepett! ....
de van ilyen isdokar: valóban csinos darab
-
- = Zk = -
félisten
milyen kormánnyal dokar?....
nekem az volt a gáz, h qrva gyrosan reagált a kormányra...bmit állítottam...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nálamis vannak érdekes dolgok. holnap lehet előveszem, és futok pár karikát ....
kiváncsi vagyok, motor hogy áll a "kormányzással"[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
naigen.
lassan mindenkinek lesz kormánya, mégis jobb a klaviatúrán Fischer Annie-t játszanii" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
én ballal fékezek.
de ha jobbal fékeznék, le kéne csavaroznom a pedált a parkettához nameg akkor már kéne a kuplung is a feeling végettszerk:
mivel másik asztalom van, így a kormányos megoldás kimarad ezt az asztalt meg hadd ne furkáljam szét....úgyhogy marad a jóöreg bill.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz JJános #10063 üzenetére
erre én simán rányögtem volna neki, hogy: nem, mert a pályán vagy te, balfasz!
lesett volna ne félj." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #10076 üzenetére
....
énis motorháztetőn utaztam kormánynál. sőt, énmég dokar hangvariációját használom mind a mai napigérdekes!
egyenesben, és normál kanyarokban jó vagyok, de a technikásabbakon elvérzek. 2-3mp-eket vesztek most vagy az autó beállítása a ludas, vagy én....eléggé slide-ol a verda nálam.motor pls fotózd le, a SPECIÁLIS beállításaidat az irányítás beállításoknál
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Silencer83 #10099 üzenetére
ami másodszor jelent meg.
1,3 patch fel, majd honosítás le. aztán fel az 1,2 honisítás, és mükszik tovább(#10097) motormouse: szia motor
én 5 körös rankeden voltam. nyertem párat(futamot + szezont), de jött 2 ökörpörkölt, és meguntam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest