Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A`rpi
addikt
válasz Ice&Lime #76648 üzenetére
"Sziasztok!
Van valaki, aki ps3-at laptopon (a laptop kijelzőt használva) játszik valamilyen jófajta átalakítóval?"
Vegyél egy wide, HDMI-s HDCP-s monitort játékra. 10-20 körül megúszod.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Ice&Lime #76703 üzenetére
"Használt monitor vásárlásnál, honnan lehet tudni tudja e a hdcp-t, ha hd felbontású akkor általában tudja ugyeM
Illetve egy 1280x1024-es felbontásúval mi lenne a helyzet, ott akkor már nem működne a dolog?"Érdemes lenne natív 720p, vagy 1080p megjelenítőt választani a legjobb minőség érdekében, lehet kiserletezni alacsonyabb felbontású modellekkel is, de a működés, és a minőség nem garantált.
HDCP támogatással kapcsolatban, érdeklődj az eladónál, vagy keresd fel a gyártó oldalát pontosabb specifikációk végett.
-
Droughert
tag
válasz Ice&Lime #76991 üzenetére
Veszel egy rca-jack átalakítót és Composit VA kábelről leveszed az audió jelet. Nemrég újra vettem egy PS3-at, én így oldottam meg, mert van amikor monitoron játszom és ilyenkor fülessel használom.
pl. ez is jó lehet:[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz Ice&Lime #77003 üzenetére
"Ha a monitor nem támogatja a hdcp-t, akkor ki lehet lőni valamilyen splitterrel? (mert állítólag van ilyesmi is)
Ha hdmi-dvi átalakítóval csatlakozik dvi portba akkor is ugyan az?"HDMI> DVI átalakító esetében digitális marad a jel, így a tartalom is védett lesz, ennek megfelelően a monitoron nem lesz kép.
HDMI splitterrel elvileg áthidalható a HDCP.
Mi a típusa a megjelenítődnek?
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz Ice&Lime #80386 üzenetére
Nekem anno maradt ps3 wireless stereo headset fejhallgatom + ps4-es gold wireless fejhallgato is jó hozzá.
(+ Szerencsére a monitoron van jack kimenet). Van még egy bonyolult módszer az a/v kimenettel meg piros/fehér rca kábellel, átalakítóval de azzal nem akartam kínlódni.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz Ice&Lime #80391 üzenetére
Vagy vezetêk nélküli fejes vagy ott a multi audio video kimenet a ps3on, azt a kábelt bedugod a ps3ba, arra veszel egy átalakítót, és a piros/fehér rca kábelen az átalakítóval kihozod a hangot a hdmi mellett (ps3 menüben át kell állítani hol jöjjön ki a hang). Ezek a megoldások vannak csak, minap néztem én is.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
arty
veterán
válasz Ice&Lime #80397 üzenetére
miért felezné meg? a ps3 hátulján az optikai kimenet csak egy plusz digitális hangkimenet.... ez a kis d/a átalakító pedig a fülhallgatót számára értelmezhető analóg hangá konvertálja a ps3-ból jövő digitális jelent.
hangerőcsökkenés akkor van/lehet, ha analog hangot osztasz Y kábellel kétfelé
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
MODERÁTOR
válasz Ice&Lime #80409 üzenetére
A GTA V az még PS4-en sem fut olyan szuperül (persze azért így is végigjátszottam párszor), viszont a PS5-ös változat az már teljesen oké.
A IV-et játszottam PS3-om, szerintem vállalható (a konzolhoz mérten), és ahhoz képest állítólag az V az jobban fut. De mondjuk nem próbáltam. -
MODERÁTOR
-
Weareus
addikt
válasz Ice&Lime #80413 üzenetére
Demon's Souls is be-be szaggat néha ps3-on (720p, 30 fps), de ettől még minden idők egyik, ha nem a legjobb játéka marad nekem...
Amit a pc nem tud, az a "kanapégaming", hazamész, megnyomod a ps-gombot és játszol.
És persze a költséghatékonyság...
Szerintem.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
MODERÁTOR
válasz Ice&Lime #80413 üzenetére
Mondjuk ahhoz képest egy csomó minden szépen fut PS3-on. De igazából összehasonlíthatatlan a mai irreális igényekkel, amiknek már-már a PS5 sem felel meg. Viszont egy mai PC-hez mérten a PS3 az tényleg nudli.
PS4-en is 25-30 fps a GTA V, ha ennél több kell, akkor PS5, és azon fix 60 fps lesz. -
MODERÁTOR
-
arty
veterán
válasz Ice&Lime #80402 üzenetére
lehet h bizonyos monitorokon az a jack az vonal szintű kimenet és nem erősített, pláne nem esetlegesen egy nagy impedanciáju, komolyabb fejhallgatóhoz ajánlott de ha erősített is, lehet h tényleg egyforintos gagyi az erősítő... (igen, még a kinai DA átalakítóban levőnél is lehet rosszabb )
amugy próbáld ki a ps3-at, az a legegyszerűbb és legolcsóbb
#80407 vm93hun mármint az activision tegyen a játékaiért a sony az infrastruktúrát adja (vagy még az sem)
#80411 Ice&Lime rengeteg szaggatós játék volt ps3-ra, az a gép egy mellényúlás volt a sony részéről. ökölszabály, hogy amiből van xbox változat, ott a jobb fps-ért érdemes azt választani (vannak azért kivételek, nyilván)
#80425 Dinomano a gta4 seriesX-en fix 60fps, de mamár a sokmagos pécéken is jól elfut
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Ice&Lime #80442 üzenetére
hogy ebben konkrétan van-e nem tudom és nem akarlak félrevezetni, mert nekem nem PONT ilyenem van és amim van, azt is hyperx cloud-al használtam, nem komolyabb fejhallgatóval.... (meg kis jbl-el)
#80443 Dinomano tuti rossz apa vagyok, nekem van bőven időm játszani a két kölök mellett mindig is volt......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest