Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz perge666 #79789 üzenetére
igen
noha a ps1 emuláció azért eléggé oké ps2 és ps3 fronton is...
ps2-re viszont ps2 az ajánlott, ez kétségtelen.#79785 magmakocka
25k necces - de ha szerzel egy ps3at, azt henesíteni te is tudod "ingyen".
viszont a ps2/psp játszást ne ettől a géptől várd.... és akkor nem lesz csalódás
DS4 player2-nek oké, fő kontrollerként nem elég kompatibilis[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz perge666 #79883 üzenetére
ott azért a P3 gomb is beszédes
.... plusz a jó név, de más PID/VID-ről még nem is beszéltünk.... (ami az usb azonosito)
scptoolkit be tudja azonosítani azt is..... és kidobja, ha hamis a kontroller.aztán fene tudja, mivan ha ezeket az azonosítókat is "lemásolták" ?
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
-
nagyúr
válasz perge666 #79984 üzenetére
Idaig nem volt vészes. Ezek a challangek az idegorloek. Amugy maga a jatek nagyon tetszett. Megvan az osszes resz, következőnek a 3.at veszem majd elo, aztan a Ghost of Sparta, Chain of Olympus (ezt a kettőt szerintem szinten platinaig hajtom), aztan Ascension. Utana terv szerint visszaterek a 2018-as GoW-hoz es azt is platinazom. Végül meg johet majd a Ragnarök Nagyon hardcore arc azert nem vagyok, a nagyon nehéz reszekkel nincs kedvem szenvedni. Meg ezeket sem rogton egymasutanban nyomom majd valószínűleg, az 1. es a 2. resz kozott is eltelt 15 hónap
-
Guitar14
senior tag
válasz perge666 #80025 üzenetére
Ja hát én delid-et vállaló szakembert fogok keresni nem PS3 jézuskát aki feltámasztja a halottakat. De PlayIT Store-on fel van sorolva PS3 alaplap és sárgaled javítása, szerintem egész normális áron.
Amúgy esküszöm tetszik ahogy a FAT kinéz, egyre jobban tetszik ahogy áll a polcon a többi konzollal úgyhogy szeretném megmenteni a bontótól.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
kreten67
senior tag
válasz perge666 #80029 üzenetére
A Ps3 reball elég macerás, és gyenge a siker %. Elválalom, dolgozok vele nem keveset, és még a mérget is szippantom magamba, mert a full-face maszkban egy órán át az alaplap felett ülni nagy szívás. Végül ha nem lesz működőképes a gép, akkor pénzt se kérek, pedig nekem költségem is keletkezik a sikertelen javításon. Ezért nem javítom a Ps3 alaplapot.
A Ps4 és Ps5 alaplap jól viseli a reballt, kevesebb a munkaóra, és a pénzt is szívesebben kifizetik ezekre, különösen a Ps4 HEN tört gépekre a Ps5-rő nem is beszélve. -
arty
veterán
válasz perge666 #80032 üzenetére
nálam a fiammal volt ilyen setup, de mióta van ps4, már be se kapcsolja
tudtam én, hogy ez saját gyűjtemény lesz előbb utóbb, de azt nem gondoltam, hogy ennyivel "előbb"és még a/egy szűk lépcsőn le is kéne hozni a 32"-es, 90+ kilós CRT-t
amikor vittük fel, azon viccelődtünk, hogy ez lefelé csak ablakon kidobva fog jönni .... de kár is lenne érte, meg nem is fér ki az ablakon se"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz perge666 #80054 üzenetére
nekem "minden" megvan.... vettem is hétvégén HU storeból egy Ikari III-at (nem kellett volna), US storeból egy Ikari Warriorst (ez jó, árkád verzió, NEHÉZ!)
#80055 tboy93
be van kapcsolva az automatikus update, psn trófea, savegame sync, stb stb. ps3-on így működik, nincs "alvó" mód (szerencsére!)#80059 Wlac
dettó. sajna mióta oled lett a tv, ezt nem tehetem meg azt sajna nem szabad áramtalanítani.tudom, lehetne külön körön a tévé a mindentől.... de ígyis pokoli a kábelrengeteg....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz perge666 #80162 üzenetére
Minimalisan szaggat, teljesen jatszhato. Fagyni egyszer sem fagyott nekem. Tavaly vittem vegig superslimen. Az iranyitas volt olyan, mintha faziskesese lenne, azt szokni kellett. Na meg persze szépnek se mondanam a jatekot ma már Ennek ellenere en orulok hogy vegignyomtam, jo volt megismerni a sztorit a rdr2 utan.
-
Wlac
Ármester
válasz perge666 #80422 üzenetére
A TLoU szerintem is szépen futott, a GTA inkább akkor volt problémás, amikor nagyobb sebességgel vezetett az ember. Nem is klasszikus szaggatásnak nevezném, hanem inkább csökkentett sebességű futásnak, ami alatt azt értem, hogy lassabban reagált a kontroller inputra. A GTA IV ugyanez.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Dinomano
senior tag
válasz perge666 #80431 üzenetére
GTA 5-öt 360-on játszottam ki,de újrázni akarom PS3-on. Mai napig nagyon szép játék szerintem, valamint a PC-s portja is tisztességes volt, sok YT videóban iGPU benchmark videók állandó szereplője a kis gépigénye miatt.
GTA 4 és a 2 kieg. is vár még. :-)/(^_^)____7=--- - - >|
-
arty
veterán
válasz perge666 #80471 üzenetére
én kimondottan imádom ezeket
watch dogzot meg fogom próbálni majd ps3on is letolni (most megy a ps4, anno pécén is ment), ill. ami biztosabb: a wolfenstein new order ps3as végigvitele
-
-
-
szika87
aktív tag
válasz perge666 #80687 üzenetére
Nyilván nem akarjuk szét flamelni a csoportot warezzal. De most pont jól jött a segítség, ami engem illet csak eredeti játékaim vannak, egyedül két dolog miatt tettem fel a HEN-t, az egyik h tudjam szabályozni a hűtést, a másik pedig hogy vinyóra rakjak néhány játékot az eredeti lemezről hogy ne az olvasófeje kopjon.
Igazából megkaptam a segítséget amit köszönök, így én megvagyok ebben a témában mostmár.We are here for a good time, not a long time.
-
arty
veterán
válasz perge666 #80687 üzenetére
igen, a nem-retro gépeknél para a warez, de az már látszik, hogy ennek a topiknak itt vége egy hét betegség után sok hsz, örömmel nyitom, erre csak a warez-nyomor....
#80748 perge666
a monopoly plus 360-on annyira törte anno a képet, hogy szvsz "játszhatatlan" volt tudom, hogy egy táblás játéknál ez elég abszurd, de konkrétan hányingerkeltő volt nézni, annyira a kép közepén és folyamatosan tört a kép ...[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
válasz perge666 #80759 üzenetére
Szerintem annyiban nincs baj ezzel a warez témával, hogy nekem új lendületet adott a PS3 használatban pl. Picit kényszerűségből is keveredtem erre az útra.
Eleve lassan 20 éves konzolról van szó, napi szinten pörgő témázás a PS3-al kapcsolatban szerintem már nem elvárható illetve valószínű.
Én mai napig szeretem a gépet és az X-es ellenfelét is. A next.gen élményt ezek a gépek vezették be (legalábbis nekem :-D )./(^_^)____7=--- - - >|
-
MODERÁTOR
válasz perge666 #80764 üzenetére
Az oké, hogy veszel lemezes és digitális formában játékokat, de ezeket nem fogod tudni örökké futtatni. Vagyis itt nem feltétlen a warezen van a fő hangsúly, hanem a játékok és a játszhatóság megőrzésén.
A lemez és a lemezolvasó tönkremehet, mint ahogyan ez egy jellemző hiba is. A szerverek és a szolgáltatások pedig idővel lekapcsolnak.
Szóval én bíztatok mindenkit, hogy igenis legyen becsületes, és vásárolja meg a játékokat. De emellett célszerű ezeket le is menteni magunknak, hogy ne az legyen, hogy vennéd elő tíz év múlva a konzolt, aztán semmire sem mész vele. -
Guitar14
senior tag
válasz perge666 #80764 üzenetére
Teljes mértékben megértelek, viszont hadd fejtsem ki az én véleményem:
Én is az eredeti játékok híve vagyok, de pl. egy visszafelé kompatibilis PS3 esetében meg erősen ajánlott a konzoltörés a hűtés átállítása végett és a hőmérséklet monitoring ha azt szeretnénk tovább éljen (és itt ebben az esetben nem a másolt játék a cél). Nekem is volt olvasóhibás PS3 Slim-em hiába volt eredeti játékom ha nem tudtam életre kelteni az olvasót. Bluray drive-ot meg nem lehet csak úgy cserélni mert házasítva van az alaplaphoz. Ezen is segít a törés ha új BD meghajtót kap vagy ha nem cseréljük ki és az eredeti játékot bemásolva használjuk.
Én csak a 6. konzolgenerációnál használom a törést, hogy HDD-ről vagy SD ről játszam a játékokat. Mindegyiknek az olvasója működik de féltem őket mert tudom, hogy egy fejcsere lehet egyszerű de akár rémálom is. Nem beszélve pár ritka játékról, (főleg GC) amiket néha tokból alig merek kiszedni és a karcosakat nem merem polírra elküldeni mert félek rosszabb lesz.
Hiába tört a konzol, minden játék amivel játszok megvan a szekrényben, nem töltöm le (max 1-2 drágább címet egy próba erejéig, hogy vegyem-e meg vagy sem)
Mindegyiket eredeti játékot be lehet másolni a megfelelő olvasóval, én nekem kb. mind így van fent a HDD-n/SD-n kivéve az NFS HP2 mert azon keletkezett egy hólyag és azt le kellett töltenem.
Abban viszont egyetértek, hogy így meg elvész a topik egy nagy része ha csak a géptörésről beszélünk.
Én azt támogatnám, hogy maradjon minden topik így ahogy eddig is volt (a konzoltörés engedélyezése előtt) és ha törésről van szó nyitni egy "Konzolmódosítások és törések" topikot ahol ezekről lehet beszélni konzoltól függetlenül és továbbítani az esetleges kérdéseket oda, majd ott kibeszélni. Abban szívesen segédkeznék én is amihez értek.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
szika87
aktív tag
válasz perge666 #80884 üzenetére
Igen lehetséges, bár pont ez a jó benne hogy nem kell egy plusz konzolt kirakni a szekrényre (plusz külön hozzávaló kontrollerek, kábelek..stb).
Valamint így kvázi van egy HDMI képes PS2, és nem kell mókolni átalakítókkal és konverterekkel hogy normális képet kapjunk "retro" játszáshoz, modern nagy TV-n.
Pl egy retroTink vagy OSSC konverter plusz 40-80 ezerrel is megdobhatja a kiadást. Oké nyilván ezek pont egy komolyabb kategóriát képviselnek, lehet venni 5-10 ezer forintért is venni átalakítót. De a lényeg hogy míg működik addig sok fejfásától megkímél hogy ezekkel nem kell foglalkozni és egy gépbe van mindenWe are here for a good time, not a long time.
-
arty
veterán
válasz perge666 #80895 üzenetére
attól függ mi a cél.... a ps3 szebben skáláz, mint egy tévé, ill a hdmi is élesebb képet ad a komponensnél. cserébe zizisebb lesz (aliasing)...
én az élességet preferálom, sajna a retrotink árai miatt "csak" egy OSSC-n viszem a ps2 képét komponensről/rgb-ről (mikor melyiken). van gagyibb, ali-s hdmi átalakítóm, az kb a tévék bénább megoldásaival egyenértékü.
persze a legeslegjobb egy jó CRT (csak sajnos kicsik egy mai laposhoz képest)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest