- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #9675 üzenetére
Euro liga tényleg nagy fun volt
Én a harmadik roundban kentem, mindenki kawával én meg nagy merészen berkatam egy corollát és ez volt a szerencsém.
Rajtnál elhúztam (asszem karambol is volt ott), aztán csaba üldözött 3 körig, de szerintem meg tudott volna előzni ha ghost on van, mert én a hosszú gyors "egyenes" szakaszon elhúztam, úgy hogy kb 60ft volt a külömbség, aztán mire elértük a második vonatsínt ez olyan 5-6 lett
csak nem tudott előzni ,mert íven mentem mindig ,aztán megjött keybrb és ugyanez a 4. körben. Egyszóval corolla power
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #9675 üzenetére
Üdv újra!
"Csak én érzem úgy, hogy nem nagyon nőtt az aktív játékosok száma tavaly decemberhez képest?"
December óta igen szép számmal nőtt az aktív játékosok száma, de ezzel együtt a játékot elhagyók száma is... Ha még mindenki aktívan nyomná az "ősök közül", akkor látványosabb lenne a létszámnövekedés növekedés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest