Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Szerintem az evo nagyon jól megy, és nagyon is ki lehet pörgetni
bár én nem fogom megvenni mert a corvet-et várom(vagy a panamát, attól függ melyik ,hogy fog menni), az lesz az igaz muscli car
(reméllem). Valaki be tudna nekem linkelni ide egy képet, hogy melyik corvett lesz benne pontosan??? (tudom ,hogy már le volt írva ,de nem találtam meg
) -
PaJa1
őstag
A quadra is kell a FF grip ha keresztbe akarsz vele állni, ezekre is. Azért nem fordul ki olyan könnyen mert AWD...
Nálam az irányítással nincs semmi baj. Ha van harpoon ha nincs, ha rescuet, ha repairt nyomok rendesen emgy tovább az autó
Amint az új autók besorolásából látszik, 5ös osztályban vannak, de csak 1 pöttyel. Az RXnek 2 pöttye van. Elméletileg azzal hamarabb le lehet tudni 1 kört. De nehezebb is vezetni. Az AWD sokat segít, de ez súlyban is jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dior Sauvage Eau de Parfum 200 ml
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony Ps5 lemezes egy kontroller
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár én nem fogom megvenni mert a corvet-et várom(vagy a panamát, attól függ melyik ,hogy fog menni), az lesz az igaz muscli car
(reméllem). Valaki be tudna nekem linkelni ide egy képet, hogy melyik corvett lesz benne pontosan??? (tudom ,hogy már le volt írva ,de nem találtam meg
)