Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28176 üzenetére
Üdv!
Igazad van, nem vitatkozom. Most olvasom, hogy az én hsz.-omból kimaradt a pannik elől a "néha" szó, így buktam a témát (pl. cl6 event, B-road reverse, ahol Nino majd egy kört adott a 15 alatt panamával, ráadásul valamelyik King-es seggében volt végig, aki szintén M3-mal tolta. Ha jól emlékszem 3. lett ott -javíts, ha tévedek, Nino). Bár már nagyon keveset játszom mostanában, én is lemértem (igaz, nem tesztpályán, mert az nekem mindig jobb időt mutat valamiért, mint a valóság. Talán ezzel is szeretnék ösztökélni az embereket, hogy húú, ezzel egész jó időket lehet menni, szerezz be egyet...), hanem verseny közben azon a pályán. Panni: 0.57.046; M3: 0.55.822...
Ennyi telt tőlem a két cl6.3 -mal.
Némi árnyék, hogy versenyenként 1-2x falat fogtam a bömössel, a pannival nem fordult elő ilyen.
Amit korábban írtam, most is fent tartom: aki megveszi nem kis pénzért, és tudja is terelgetni, megérdemli, hogy nyerjen vele. Eddig mindig az volt a sírás tárgya, hogy a drága pénzért vett autó ugyanazt tudja, mint a vele azonos kategóriában lévő "ingyenesek". Itt nem így van. Mindenki számára adott a lehetőség. Vagy vesz egyet (és tud vele bánni - pl. Ace), vagy vesz egyet (de nem tud - pl. én), vagy nem engedi be azokat, akik ilyennel jönnek. Esetleg még lehet rájuk csúnyán nézni, ujjal mutogatni
Headhunterék például legutóbb...Azt hiszem kicsit más kategóriáról van szó. Lovaskocsival is megelőznénekSzép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő