Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Én nem azért játszom a játékkal mert magyar! Azért játszom vele mert 1 részt ingyenes másrészt uj embereket ismerek meg! Néha boszankodom de szeretem a játékot!!!
Igénytelen pedig te vagy! Ha lenne benned 1 kis igényesség akkor elhuznád innen a csíkot és nem a többi játékost becsmérelnéd! Te is azért írsz ide mert valamilyen szinten kötödsz a játékhoz, vagy a társasághoz! Hát becsüld meg őket! És ne szarj oda ahol eszel!!! -
SP!T
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Hát bazzeg akkor menj és uninstaláld le! Minek írod le 100x azt amit mindenki tud? Mi a turós ***** kezdjünk vele? Én úgy vagyok vele, hogy a játékban marha sok bug van, de ennek ellenére még valamiért mindig 100x jobban élvezem mint más egyéb játékokat, tehát nem pattogok. Az hogy ki fejleszti számomra csak egy marha nagy pozitívum, de nem ettől fog tetszeni a játék. (Imperium Galactica a világ egyik legfosabb játka volt szerintem és magyar.
Pedig nagyon híres game volt. ) -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Szerinted ki mondta itt ,hogy a speedbug ami néha előjön (elméletileg már javítva van, még nem néztem, mostanában nem játszom), nem hiba? És emellett van még sok apróbb hiba is. DE mivel ez ingyenes játék nem várható el az ,hogy olyan percíz, bugmentes legyen, mint egy olyan játék ami 10K körül mozog és még havonta is fizetni kell. (pl. WoW-ba is vannak bugok...) Én is szoktam kritizálni, mert kell a negatív kritika is, de te ezt azért túlzásba viszed.

-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Te is észrevetted már h sokan panaszkodnak a játékra, köztük én is kiakadtam rendesen, mint emlékszel. Egyetértek sok dologban, ezerféle módon lehetne jobbá tenni a játékot, programozáshoz nem értek, de azért én is úgy látom h voltak/vannak benne olyan hibák amiket hosszú távon nem javítottak ki illetve ami elég buta hiba. Mint a kiakadásomban is látható volt, nem tudom ki a hibás (szerintem az aeria bassza el a játék élményét a faxságaivel, az invictus meg fejleszti hozzá a bugokat). Tény h javítanak is (1 év után speedbug), habár nem kéne ilyen hibáknak lenni.
DE! Nem kéne ócsmárolni a többi játékost, h igénytelenek, ha ezzel játszanak akkor istenem, játszanak. Te már hónapok óta hajtogatod h nem és nem fogsz játszani, csak a panaszokat küldözgeted be ide. Biztos h mások is utálják már a játékban h sok a hiba benne és panaszkodnak mint te és én, de azért valamiféle tiszteletet megadhatnál. Gyakorlatilag páran írnak be ide panaszt, a többiek meg lehet h úgy vannak h mi a faxnak írjanak mikor uazt elmondták már. És közben lehet h mégis játszanak, mert valami más mégis megfogta őket. Tehát neked nincs jogod megmondani a véleményedet másokról!! Nekem semmi bajom azzal h szídod a játékot 1000 fokon, de azért nem kéne belehúzni még a többséget is, ez már a tiszteletlenség másokkal szemben. Fogalmad sincs h mi a helyzet a "másik oldalon", mint korábban kiderült sokan játszanak más játékokkal is v csak kizárólag. Úgyhogy E szempontból légyszíves moderáld magad!
Én már írtam: ahelyett h bódi nyuszikat meg sárkányrepülőket kreálnak lufik társaságában mint egy zsúron, helyette javítsanak. És gyakorlatilag senkit sem érdekel h ki fejleszti a játékot, köztük engem sem. Kivéve Spittiet
That's all!
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig nagyon híres game volt. )