Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz JColee #10315 üzenetére
ugyanúgy van, mint fsone-ban... fentről lefelé a sorrend:
- pump (pumpa)
- power (erő)
- coast (coast)
- preload (előfeszítés)magyar mod lehet magyar, nem ?
szerk.: a doksimra is reagáljatok, mert tegnap abba írtam a dolgokat a diffiről, ma meg csak folytattam az elmélkedést a topikban.
olyan vicces, külföldi fórumon mondta egy ember, hogy milyen sokan tudják, mire való a diffi, de amikor a működését kéne elmagyarázni, akkor már gond van, pedig egy motor vagy váltó működését jobban elmondják az emberek, ehh ...itt olyan ember magyaráz, aki maga is modot készített
link1 - csak néhány hsz van, nézzétek meg
I'd say lower % means more wheelspin, but not necessarily more oversteer. Theoretically, it'll mean the least loaded wheel just spins senselessly. - kicsi %-nál a kevésbé terhelt kerék terheletlenül forog, ezt mondja? Nem egyértelmű nekem, mi az hogy "spins senselessly"...itt is
Why it's good to lock the differential in racing cars??
I was talking to a race driver and he told me if you have fully open (100%) diff the car will slide everywere...so it's good to lock it or little open it (25%)tisztázzunk néhány dolgot... most mit jelent, hogy zárás?
100%-on kap egyenlő nyomatékot mind2 kerék, ugye? Tehát olyan, mintha nem is lenne diffi, hanem 1 azonos tengelyen lennének? ehhez képest miért ekkor van a legnagyobb különbség köztük? Nem vágom. azt mondja, hogy 100% a teljesen nyitott, akkor 0% a zárt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PayPal
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest