Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nagyon sok mindentol fugg, ahogy a tobbiek is mondjak, de mint erintett az en peldaim:
- ceges kornyezetL 17" laptop + bill-eger + fuggolegesbe allitott 22 vagy 24 monitor, a kod - netbeans - a fuggolegesen szep atlathato meretben, a futas a laptopon mert a user is kb. azt fogja latni (desktop alkalmazasrol van szo)
- ha hazajovok itthon csak magaban a 17-es kijelzojen teljesre nyitott netbeans-szel, de becsukva a mellekablakokat ha nem is kenyelmes, de orakig is elmegy (ha igazan nagyon akarnam, ossze tudnam loni valahol egy tv-vel vagy monitorral, de mar megszoktam)
- pythonban versenyfeladatokat az AsusT100-on csinaltam, txt file beolv, algo, kiir, 10" bill-es tablet, de boven eleg volt igy, bar nekem amugy is szokasos mint most is hogy azon netezek a'gyon doglodve (nem rendes asztalnal ulve); sot nekem az ezen levo bill mar nem is igazan tunik fel hogy szukebb (eeepc901, na azon nem progiztam teljesitmenye miatt, de annak is megszoktam a gepeleset). -
Sk8erPeter
nagyúr
Ha relatíve hosszabb távon tervezel programozni, nemcsak egy gyors ránézésről van szó, akkor 15.6"-es kijelző tűnik jónak, ha nem akarod, hogy egy idő után golyózzanak a szemeid, meg klausztrofóbiás legyél a rohadt kevés helytől. Éppen 15,6"-es kijelzőt bámulva pötyögök, a laptopomon (Lenovo Y570) a nem túl izmos 1366×768-as felbontás sajnos a maximális, ezen azért még lehet programozgatni anélkül, hogy rövid idő alatt ki akarnám dobni a zárt ablakon. Függ persze a támogatott felbontástól, de ha meg túl nagy a felbontás, akkor meg lehet, hogy zavaró, hogy már picik a betűk programozáshoz (hosszú távon nézel szöveget, nem jó, ha erőlködik a szemed), akkor meg mi értelme. Meg függ a személyes igényeidtől is. Nyilván lehetséges kisebb kijelzőn is programozni, engem biztos, hogy zavarna. Ezt neked kell megítélni, hogy kinek hiszel.

A 24"-es monitor meg normális munkakörnyezetnél tényleg alap.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Warships
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest