- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
khalox
őstag
Egyszer egy régebbi threadben (bár lehet, hogy nem is itt) olvastam, hogy valaki csinált ilyet és működött neki. Igaz, hogy a proggik, akik a biost olvasták 64MB-ot mondtak, viszont használta mind a 128-at...
Aztán hogy igaz-e vagy nem?
Mindenesetre rosszabb talán nem lesz tőle.. -
khalox
őstag
Van egy Flashradeon nevű util. Abban van 4 db BIOS. Valamelyik csak jó lesz.
Arra vigyázzál, hogy a 275-t írd át 250-re a sebességnél, mert különben lehet, nem fog menni a kártyád.
Rengeteg rosszat hallok a PM Radeonokról, és mindig csodálkozom rajta, mert nekem is az van. Később mindig kiderül, hogy piros nyák így meg úgy. Ez itt zöld és 250/250 gyárilag, amit felhúztam 275/275-re 4ns RAM-okkal. De az igaz, hogy _jóval_ korábban vettem. -
borsi
tag
Ja! Jó ez a Powermagic:D! Haveromnak mi is vettünk 1 dobozost, mert mást nem lehetett már kapni. A boltba meg mondták hogy 250/250. Persze nem annyi, de mindegy. Nem hazudtak, csak kicsit szépítettek 250/240-en. A Ram már 250környékén szemetel mint állat.
Ezt csak azért írom, mert szerintem nem véletlenül van visszavéve az a RAM a tiéden sem:(
Ha vissza tudod állítani a BIOS-t(ebben sajnos nem tudok segíteni), ha nem muszáj ne próbálkozz újra, mert szerintem a hardver rossz!
Aktív témák
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest