Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz TonTomika #46647 üzenetére
Valóban egyik említett típus sem kapható már. Tekintve, hogy játékra is használnád, ezért célszerűen hanyagolni kéne a Pana idei belépő plazmáját, a 42ST60-at, helyette inkább meg kéne fintolni a Samsung 51F5500-at (bár ez azért drágább valamivel). A 42UT50 amúgy egész jó alternatíva, á/érték arányban is jó, de leginkább már csak kiállított darabok vannak belőle, vagy már azok sem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nagyúr
"Vagy esetleg tegyek még hozzá és legyen egy TX-P42ST50E?"
Természetesen ez lenne a legjobb döntés az általad írottak közül, ha be tudod szerezni. Ha újban nem is, bemutató vagy használt példányt biztosan kapsz belőle.
"Használtan mennyire szokás plazmát vásárolni?"
Természetesen minden további nélkül. Egy átvizsgálási procedúrát kell megcsinálni (kb. 10 perc) a használt tévéknél, ha nincs hiba, mehet a bolt. A te esetedben és rászánt összeged ismeretében én is használtat javasolnék neked. Ha érdekel a metódus és kinéztél valami konkrét használt tévét, segítünk az ellenőrzés menetében.
Ha mégis ragaszkodsz az újhoz, és a nézési távod is lehetővé teszi (az hogy "ágy fölé lenne betéve", nem sok mindent mond), akkor 42-43 vagy 50"-os HD Ready is szóba jöhet. Ha 3 méter feletti a nézési távod, a már említett Panasonic 50X60 kitűnő választás lehet, és a keretedet sem lépi túl.
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Augusztus végén érdeklődtem itt TV vásárlás ügyében, azóta olvasgattam illetve érleltem magamban a gondolatot, és azt hiszem, hogy megvan a kiszemelt áldozatom egy 42-es ST60-as személyében.
A panashopban most pont 200k ez a modell, holnap indulok megnézni, lenne pár kérdésem így előtte.
- Érdemes tesztvideókat vinni? Ha igen milyet? A PH!-s csomag elég lesz?
- Beágyazott feliratú mkv-t lejátszik? Kezeli akár a két feliratsávot?
- Erről a típusról olvastam valahol, hogy viszonylag nagy az input lag, ez mennyire jelenthet gondot játéknál? Nem jászom sokat, ha igen, akkor az autó szimulátor, vagy gta5, hitman, la noire stb, szóval semmi hardcore fps játék.
- Játékokhoz kell-e valami speciális beállítást eszközölni?
- Akinek ilyen TV-je van, mennyire van megelégedve a belső médialejátszóval?
- Mire érdemes figyelni a boltban?
- Egyik tesztben olvastam, hogy lehet színt kalibrálni rajta, egy másikban meg azt, hogy nem. Hol az igazság? Ha igen, akkor hogyan lehet bekalibrálni? (Ezt ha jól tudom 500 óra bejáratás után célszerű elvégezni.)
- Ezen az áron van más, ami jobb vétel lenne most?A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.