Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Igen, láttam én is. Nézzen ki jobban, bár engem ez a műfaj nem vonz. Én egy HZD 2 és GT 7 teasert, esetleg gameplay-t várok a Playstation Meetingtől. Ezekkel már lehetne összehasonlítást csinálni, hogy mekkorát ugrunk látványban.
Személy szerint a következő generációtól nagyobb látótávolságot várok, pontosabban nagyobb render távolságot. Pár játéknál elég zavaró, hogy 20-30 méterre bukkanak fel a kövek, növények, stb vagy éppen váltanak LOD fázist észrevehetően.
Na meg minden játékon legyen fasza élsimítás. Bár ha minden natív 4K lesz, akkor talán már jó is lesz alapból, ezt annyira nem vágom hogy hogyan működik.Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
hombre[EU]
veterán
Nagyon ügyesen meglovagolja a ps5 hullámot ez a kis stúdió (vagy a gearbox), mert ha ez egy n+1 coop játék lenne pc-re akkor nem lenne ekkora érdeklōdés még rtx reklám mellett sem (már nem akkora buzzword). Innen rajtuk múlik,hogy be tufják-r váltani sikerre
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest