Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
válasz Gigicuci #68831 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy lehet, így 4-5 hónapot is várnom kell.
Mindegy. Majd lesz gép. Majd egy-két hét múlva felhívom őket, hogy mi lett a rendelésemmel.
Ha ezzel elúszott, akkor rendelek megint egyet.
Elég jól elvagyok most az Xbox Series X-Nintendo Switch párossal. A PS4-et is 3 évvel később szereztem be. -
hyggelig
senior tag
Na, srácok, most én érzem magam szarul, hogy csak úgy lemondtam
Amennyien priviben írtatok és itt is jeleztétek, hogy átvennétek... sorry
Legalább egy ember, aki utánam jött, hamarabb sorra kerül[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz Zoleee83 #69467 üzenetére
Én sem voltam oda a GOW-tól. Egyszerűen semmi extrát nem találtam benne, másnak meg az év játéka volt. Tényleg felesleges azon vitázni, hogy melyik játék mennyire várt.
A Horizon pedig az egyik ok, amiért végre érdemes lesz (nekem) PS5-öt venni, akármennyire is crossgen játék. -
hyggelig
senior tag
Most hívtak a Konzolvilágtól. Júliusban én is belépek a PS5 tulajok közé
-
hyggelig
senior tag
válasz totalwarrior #72354 üzenetére
Szerintem nagyon korrektek voltak a Konzolvilágnál, mert amikor kb 2-3 hete hívtak, szóltak, hogy ez most olyan gépcsomag, amiben két kontroller van. Mondtam, hogy az nem kell, de ha jön sima, egy kontrolleres, az igen. Szóltak, hogy az akár több hónap is lehet. Ragaszkodtam az egy kontrollerhez és mondtam, hogy tudok várni.
És igen, 185 ezer a gép.
Ha nem akarod, nem kell elfogadnod a drágább csomagot. A listán lévő helyemet is megtartottam
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Valamelyikőtök meg tudná mondani, hogy milyen hosszú a gyári hdmi kábel, amit a géphez adnak?
-
hyggelig
senior tag
Hivatalosan én is beléptem a PS5 tulajok táborába.
Még csak a dobozával szemezek, de otthon be is üzemelem.
Egyelőre fogalmam sincs, hogy hová kerül -
hyggelig
senior tag
Tudom, hogy itt már sokan túlestek rajta, de nekem tegnap volt először alkalmam kipróbálni ezt az egekig magasztalt új kontrollert.
Cuki ez az Astrobot, de egy kicsit vásárinak tűnik a körítés és az új rezgőfunkcióktól és adaptív ravaszoktól is többet vártam.
Remélem, lesz majd olyan, igazi AAA játék, ahol ténylegesen is lesz értelme.Hozzáteszem, hogy élőben sokkal jobban néz ki, mint bármely fotón vagy videón, amit láttam.
(Ezt a brutál nagy gépet is szépen sikerült elrejteni otthon, úgyhogy elégedett vagyok. Sajnos, még így élőben sem tetszik, de ez már csak az én bajom )Még szoknom kell ezt az egészet. A PS4 profilom átvitele sokkal könnyebb volt, mint amire számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz KaitouP #73078 üzenetére
Igen-igen, tudom. csak ugye már csaknem 8 hónapja olvasom a beszámolókat és kb. olyan szinten tetszett majdnem mindenkinek, hogy valami teljesen mást képzeltem el.
De ez is (ahogy a konzol kinézete) az én bajom.
Jöjjenek a jó játékok, kapjanak hamar akciót és boldog leszek[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz KaitouP #73081 üzenetére
Tényleg nagy előrelépés ez a funkció, nem vitatom.
Hogy ne érezzétek negatívnak a véleményem (mert nem az, csak többet vártam, de is így király az egész), egy megoldás NAGYON tetszett. Amikor azt érzed, mintha valami golyó mozogna a kontroller belsejében. Na, az tényleg szuper volt.#73082sundayrobi
"Többet vártál? Hogy letépje az újjad? "Mi mást?
-
hyggelig
senior tag
Akkor nem aggódom a rest mode miatt.
Köszi mindenkinek, aki megnyugtatott
-
hyggelig
senior tag
Na, akkor használom majd a rest mode-ot, amikor tényleg kell.
Mondjuk lehet, nem is lesz rá nagy szükségem, mert a PS4 esetében kizárólag akkor ment így a gép, amikor türelmetlen voltam és azt akartam, hogy hamarabb lejöjjön egy frissítés/játék.
A PS5-nél sokkal gyorsabb a letöltés még bekapcsolt géppel is.[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Ez szerintem részben igaz is. Azért szeretek a Yakuza játékokkal játszani, mert teljesen élethűek az utcák, az épületek. Még a kaják és a piák is.
Az, hogy Oszakában takojakit veszel az utcán, hogy Hibiki whiskey-t árulnak a bárban, mind visszahozzák az igazi japán élményt.Mind megtudtam egy dokumentumfilmből a hétvégén, teljesen valós, hogy biciklivel vered szét a másikat, mert sokszor megtörtént, hogy a jakuzák biciklivel támadtak meg másokat
#73452tboy93
Nem akarsz ingatlanbirodalmat? kabarébárt? Azoknak sok alkalmazottat? Darts? Bowling? Karaoke?
Jó dolog, amikor egy csirke a menedzser[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz totalwarrior #73503 üzenetére
"Az elején nehéz szerintem a Hades, kell pár fontos skill. 50 óra simán bele ment."
Idén (a Lost Judgmenten kívül) akkor tuti nem veszek új játékot
-
hyggelig
senior tag
válasz EmThor #73552 üzenetére
Ha most belegondolok, nekem fel sem tűnt, hogy a gépnek (a lemez pörgetésén kívül persze) egyáltalán bármi hangja lenne.
Mondjuk engem a PS4 hangja sem zavar. Gép. Működik. Hangot ad ki.
De eskü, ennek a PS5-nek semmi hangja nincs. Ha játszom, egyáltalán nem koncentrálok a gép hangjára. -
hyggelig
senior tag
-
hyggelig
senior tag
válasz #62435328 #74956 üzenetére
Juj, de vicces. haha! Képzeld, nem fogok olyanért fizetni, amit nem rendeltem meg és amiért nem akarok pénzt fizetni.
Én nem mondtam vissza, csak vártam még két hetet, amíg nem jött olyan gép, amit ténylegesen megrendeltem.
Szerk: nem kritizáltam semmit, csak elmondtam, hogy nekem melyik a kényelmesebb, de te rögtön ítélkeztél felettem.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz #62435328 #74955 üzenetére
"Ennyi, inkább mint fél évig remegni, hogy mikor hívnak már, közben meg jönnek a jobbnál jobb címek!"
Erre azért még reagálnék.
Engem speciel még egy PS5-ös cím sem fogott meg. A Ratchet&Clank majd jön, ha nem lesz 15-17e forint használtan. Az ultranehéz rétegjátékok nem az én világom.
Most is épp a Final Fantasy VII remakkel játszom, mert pár hónapja bekerült PS+-ba, de november óta, mióta Xbox is van otthon nem ment egyáltalán a PS. Ott voltak a multiplatform címek (AC Valhalla, Yakuza like a dragon, Cyberpunk, Judgment) amit futnak Xboxon is, aztán magával ragadott a Yakuza világ, aminek szinte az összes darabja benne van a Game Pass-ban, aminek az éves előfizetése egy használt PS5 játék ára. (Ja, és jött ki Switch-re is pár játék, amiket nem tudtam kihagyni)Ezért nem remegtem, hogy mikor lesz már PS5 otthon.
Remélem, most már teljes nálad a kép[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Nem tudom, hogy mótvá, de 10 millió fogyott a gépből.
[link] -
hyggelig
senior tag
válasz polonic #78669 üzenetére
Az alap PS4-es játéknál sem volt túl hosszú. Most rámegyek a fast travelre, rákattintok és már ott is vagyok. Nagyon komoly, valóban
A kontrollert is szépen kihasználja. Itt már valóban plusz élményt ad. Az Astrobot eléggé - ahogy anno is írtam - eléggé bazári, erőltetett volt. Itt konkrétan ad a játékhoz és természetesnek hat. Különösen az R2 utáni L2 nyomása, amikor "kiszakítasz" egy bambuszfalat. Külön tetszik, hogy az L2 kicsit "akad"[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz Chalez #79600 üzenetére
Megnéztem a Ratchet&Clanket, amikor az Alza feldobta, hogy enyém lehet a Spider-Man Miles Morales Ultime Edition 8500 Ft-ért. Így a két játék, szállítással és bögrével együtt került 26 ezerbe.
Az aprón drágábban árulják a Miles Morales-t. Remélem, át is megy a rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest