Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz balintka #281859 üzenetére
Ha van több 1TB-os HDD-d akkor berakod egy 3.0 külső házba,usb-vel csatlakoztatod és ugyanúgy kezeli a géped mint ami a gépbe van,így a gyári vinyó is maradhat és több tárhelyed is lesz.
Arról nem is beszélve hogyha később veszel PS5-öt akkor csak rádugod a külső vinyót,és egyből tudsz vele játszani ha ugyanazt az accountot használod. -
vargalex
félisten
válasz balintka #281859 üzenetére
Én is azt tudom mondani, mint a többiek. Újként PS4-et már nem vennék, pláne nem annyiért... Inkább megtartanám a Pro-t (hűtés hangerő kivételével úgyis visszalépés lenne igazából a Slim) és később cserélném. Leharcolt állapotban van maga a gép is? Ha nem (tehát valóban újszerű), akkor ha az eladó kicsivel drágábban adta volna neked, de egy 0 napos HDD-vel, akkor nyugodt lennél? Mert utóbbi esetben nem értem a problémádat... Nem mindegy, hogy mennyit ment, ha jó az állapota?
Értettem én, hogy nem a vinyó üzemideje a problémád, csak arra akartam rávilágítani az én esetemmel, hogy ez azért lehet teljesen független is a PS4 üzemidejétől.
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PlayStation 4 Pro 960 GB-os SSD-s belső tárhellyel, 2 kontrollerrel és egy töltővel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs