Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Soha nem költöttem egy forintot se ládákra vagy kulcsokra, amikor kulcsot vettem azt abból a pénzből vettem amit korábban ingyenes ládából nyitott és eladott cuccból szereztem. Így most nagyjából kb 150 euró plusszban vagyok. Azt hittem hogy ennél mindenki csak jobban járt eddig és szerencsétlen vagyok, de akkor ezt a címet átadnám neked, engedelmeddel
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Segal
veterán
SZERINTEM de tenyleg csak szerintem az az egyik titka annak hogy valami ertekeset szerezz hogy rovid ido alatt nyiss sok ladat. Ha mindig csak 1-2 ladat nyitsz ugyan akkor is telibe talalhatsz 1 ertekes dolgot de ha par masodpercenkent nyitogatod egymas utan akkor novelheto az esely.
Persze teny es valo hogy en csak a kezdetekben nyitogattam es mindig ilyen par centes dolog volt benne de egy idobe nagyon foglalkoztatott a tema es melohelyen megneztem vagy 100 ilyen videot."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest