- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
nevemfel #20730 üzenetére
"Bárki bárhonnan küldhet egy requestet a form feldolgozó oldalára. "
Hát ha bárhonnan küld, akkor nem lesz érvényes sessionID-je ami akkor generálódik amikor a login formot megnyitja, és ekkor tárolom le a tokent amit elküldök postba, és ha a session és post token nem egyezik akkor nem jó.
Ez akkor lehet sikeres, ha a loginformot megnyitja és elküldi, de ő beleír readonly mezőbe is és el tudja küldeni a foromot invalid esetén...----
Most annyit tettem rá, hogy nem js-el ellenőrzöm a captchat, hanem elküldés után a fogadó php-ben így kikerülve azt, amire még gondolok, js-t letiltják, és akkor nem fut le a validálás és el tudja küldeni a formot.
Így ha fogadáskor nincs captcha válasz, és az nem succes, akkor nem mentem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest