Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Működik szépen.
Arra kellett figyelni, hogy ha lett volna más paraméter is az id-k után, akkor a "..." operátor használata után azokat már (valamiért) nem engedte felsorolni (Cannot use positional argument after argument unpacking). Így azt úgy oldottam meg, hogy az elején csináltam egy tömböt, azt szépen sorban feltöltöttem minden változóval (push) és tömbbel (array_merge), amit paraméterként át akarok adni, és így a bind_param() funkcióban már csak ezt az új tömböt kellett átadnom.
Hátha ez később segít majd valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy óra, két rendszer
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest