- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
imyourfriend #7104 üzenetére
Itt az alapvető mentalitással van a baj: ha nincs pénze megfelelő felszerelésre, akkor ne akarjon esküvőt fotózni! Pénzért meg főleg ne! Taxist sem láttál még rollerrel.
Egyébként lehet vaku nélkül is fotózni, csak akkor ISO 6400-on kezdődik az élet.
Egyébként, ha egy ilyen párnak utólag megmutatnál róluk egy ugyanabban a beállításban, de rendesen megfotózott képet, úgy elhajtanák felugróvakust a 'csába, hogy lába nem érné a földet. Csak sajnos nagyon sokan nem láttak még igényesebb fotókat: ez a mi szegénységi bizonyítványunk...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ne vállaljon melót, ha nincsenek hozzá eszközei.
Házat se építenek vizmérték nélkül... Jó esetben -
spanyoll
addikt
válasz
Elfogadom azt is, ha lyukkamerával fotóz, de ha leakaszt esküvőnként saccra 40et (és akkor lehet, hogy keveset mondtam), akkor szerintem neki még jobban van pénze egy 10-15ezres vakura meg egy óccó 1-2ezres távkioldóra, mint nekem, és nekem mégis van. Lehet vaku nélkül is esküvőzni, jegyesfotózni, ott van Cliff Mautner pl, aki ezt mesterfokon űzi, de legalább nem magyarázza bele, hogy jobb mint más. Azt pedig senki ne magyarázz meg nekem, hogy a popup flash jobban teljesít mint a pihekönnyű kvaolcsó yn vaku.
Mod: A lényeg az, hogy a probléma szerintem nem ott kezdődik, hogy valaki olcsón fotóz, és az olcsó alatt most egy viszonylagos olcsóságot értek. A probléma ott kezdődik egyik oldalról, ha valaki az elkért pénzért rosszabb munkát ad ki a kezéből, mint amilyet egy nála tehetségesebb és tanulásra nagyobb hajlandóságot mutató ember adni ki ugyanannyiért, másrészt pedig mindegy, hogy hol, nem akarok egy fölösleges flame témát indítani, sem pedig sírás-rívást indikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest