Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
No. Mégsem arra gondoltam.
Csodálkoztam is, hogy kijött már az utolsó rész, de nem néztem utána, mert eltelt már egy kis idő amióta utoljára foglalkoztam vele. Azt hittem, hogy jobban képben vagy nálam.Szóval kicsit elébe mentünk a dolgoknak, mert elvileg 9 részes lesz a sorozat. A következő része a Babilon porai, és a tervezett megjelenés december 6. Nem tudom a fordító mennyit fog szüttyögni vele, de reálisan 2017 közepére várható szerintem magyarul.
Évente jön ki egy-egy új rész, amit őszintén megvallva én sajnálok. Egy sietve kiadott regényből még sosem sült ki jó. A Trónok harcánál megszoktam már a várakozást. Jó 18 éve folyamatosan várom az aktuális részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest