Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz fungeld #22792 üzenetére
Én is úgy voltam, hogy jó a telefon, de sokkal jobb lenne csak ránézni a kezemre és látni az időt meg a dátumot. Csak egyrészt kicsi a csuklóm így nehéz találni rá órát, másrészt azt a pénzt amit erre költenék inkább FM2-re költöm, amiért már egy ideje ácsingózok.
De majd biztos keresek egy jó órást valamikor Bpen ahol lehet próbálgatni is aztán vételezek egy középkategóriás órát ami nem esik szét 1 év alatt."Super perfundo on the early eve of your day."
-
t_a_m_a_s
addikt
Ezt az órás dolgot már tárgyalgattuk itt egyszer. Aki szereti az órákat, az nemcsak azért hordja, hogy meg tudja rajta nézni az időt... Én is szeretem az órákat, meg is nézem az embereken akikkel találkozom, hogy ki mit hord. Lehet, hogy tévesen, de az adott ember megítélésénél nálam nyom a latba, hogy milyen órát hord.
Már linkeltem, de hamár mindenki mutogatja a magáét: én egy ilyet használok.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
Napjainkban az óra már rég nem az idő mutatásról szól. Sokkal inkább öltözék kiegészítő funkciót lát el, vagy épp státuszszimbólumként működik.
(#22791) gorgo:
Mindig is úgy volt, hogy ha leadják az évad utolsó részét, akkor törlök az eddigieket, és felrakják egyben az egészet.(#22804) Mercutio_
Állati szar volt a végén. Az utolsó évad egyenesen kritikán aluli, a befejezés még egy rakás hányadék. Az elején még elvitték a sorozatot a Jóbarátokból nyúlt motívumok, de egy idő után ez már kevés.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest