Hirdetés

Aktív témák

  • Thyb

    senior tag

    válasz Dalai Láma #28573 üzenetére

    Ebben egyetértek veled.

    Nem szabad elfelejteni, hogy 98-02 időszak nem csak a Magyar gazdaság szemszögéből volt más de a körülöttünk zajló teljes változás is kihatással van az itthoni dolgokra. Más volt akkor valamit elérni és más most. Sajna minden nap szembesülünk a jelenlegi kormány hozzánemértésével, de kérdés, hogy az oly nagyra emlegetett "de majd Ők tudnák" mire lenne elég a mostani helyzetben. Azóta nemcsak a saját gazdaságunk állapota (romlott) változott, de a bennünket befolyásoló külső tényezők is megváltoztak.

    Ezért mosolyogtam, amikor a multkor OV "majd megvizsgáljuk a jelen fejlesztéseket"-el vagdalkozott, hogy valamikor érdekes módon egy teljes Dunaferes beszállitói tender landolt családja ölében. Teszek rá. Amugy sincs kőbányám, de az dobja rám az első követ...

    Nos ez a kipucoljuk a mostani nyerteseket, hogy sajátjainkat ültessük a helyükre mert Ők már régen kaptak a mannából nekem nem jön be.

    Nagyon valószinű, hogy azon a gyűlésen is inkább olyanok vettek részt akik a mostani tenderekről lecsusztak, igy ez is inkább csak toborzás volt, hogy ha ti bejuttattok akkor majd visszafelé is csorgatunk.

    Szóval azt mondani, hogy OV hozza el a kánaánt nem kis ködösités. Lehet, hogy tudnának fékezni a mostani hanyatláson, de ide több kellene, olyan aki mindezt vissza is tudja forditani. Erre pedig ugy igazán 98-02 között sem voltak képesek. Felélték azt, amit Hornék rájuk hagytak, s gazdálkodtak meg jótékonykodtak annak afolyamatnak a kárára amit Bokros elinditott, hogy jó pontokat szerezhessenek, Ez most nem menne, mert nincs miből.

    Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

Aktív témák