Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Newton harmadik törvénye
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz lazydog #28546 üzenetére
Tudom mi a különbség a vallás és a pártreferencia között, legalábbis az életemben. Én 2002-ben szdsz/mdf szavazó voltam, tudom, ez most meglepőnek tűnik. és képes vagyok most is váltani, ha úgy látom, hogy szükséges....
Most az a szükséges, hogy ez tehetségtelen kormány minél előbb megbukjon, és elkezdődjön végre valami a beszéden túl...www.refujvaros.hu
-
priti
addikt
válasz Dalai Láma #28550 üzenetére
te is megnézhetnéd a tetteket, aztán csak írd be a gugliba valamelyik évnek a dátumát, utána meg azt a szókapcsolatot, hogy dübörög a gazdaság és olvashatod is a dumát
Hardverlesen
-
Dalai Láma
őstag
válasz juliabrilke #28517 üzenetére
Hát ha az a meggyőződésük, hogy ha megvédik a szavazóbázisukat, akkor jobb helyzetbe kerülnek, akkor ezt is fogják tenni. És lehet, ohgy ez egy rossz stratégia lesz, de ha ők hisznek benne, akkor így lesz. Mármint hogy nem változtatnak. Plusz ha nem csinálnak semmit, nem fogja tudni mivel támadni őket a fidesz. Azzal nem mernek előállni, hogy itt és ott kéne meghúzni a nadrágszíjat, mert annyira ők sem buták, hogy a nyilvánosság előtt erről beszéljenek. Így ez az mszp részéről érthető stratégia. Másrészről meg befogadni egy kívülről jött javaslatot, annyitr jelent, mint elismerni, hogy nincs semmilyen saját programjuk.
És mivel a szocik lusták szürkék és lomhák, nem akarnak ilyen határozott és gyors lépéseket megtenni. Már maga gyurcsány sem beszél annyit arról, hogy csak akkor van esélyük, ha előre menekülnek.
Csakhogy tényleg túl nagy a nyomás, mindenki ugyanazt mondja, ugyanaz a recept, és a kormány mégis szembe megy ezzel. Én nem tudom, mire jó ez, de úgy látszik, ők hisznek benne, hogy ezzel a stratégiával valamit el tudnak érni.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
lúzer
veterán
válasz Dalai Láma #28555 üzenetére
1× én is szavaztam a maszopra, és?
csak a hülye ragaszkodik mindenáron a szarhoz, én rájöttem közben hogy rosszul döntöttemamúgy érdekes, hogy a Te véleményed is az hogy a coci rohadék hazaáruló...
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
priti
addikt
válasz Dalai Láma #28554 üzenetére
Igaz, hogy kormányoztak is, de az már olyan régen volt, hogy felejtsük is el?
Nem lehet összehasonlítani a két kormányzati teljesítményt a tényadatok alapján sem, mert az már rögtön szubjektív értékítélet?Hardverlesen
-
lazydog
addikt
Attól ha én erre azt mondanám óriási eredmény, te pedig elfogadhatatlan kudarcot emlegetsz. A valóság valahol a kettő között van.
Például az államadósság alig nagyobb, mint a Bokros-csomag után 98-ban.
A munkanélküliségi adatok összehasonlíthatatlanok, mert érdekes módon nem látszik mi volt 2002 előtt.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Dalai Láma
őstag
Úgy nem lehet, ahogy egyesek teszik. A Horn-kormány sem ugyanaz volt, mint a rendszerváltás előtti utolsó MSZMP kormány. Most is mások a lehetőségek és a rendelkezése álló erőforrások, mint 10 éve. Továbbá változott a fidesz személyi összetétele is, céljai, stratégiája is. Nincs ember ,aki meg tudná mondani, milyen lesz majd a fidesz kormányzása.
Azt lehet tudni, hogy milyen az MSZP kisebbségi kormányzása, és milyen volt a koalíciós teljesítmény. Ez alapján pedig el lehet dönteni, hogy audnk nekik még négy évet, vagy leszavazzuk őket. Nyilván ez utóbbi a sanszosabb, mert már nagyon kijár nekik. (és örülhetnek ,hogy ennyivel megússzák)
Az, hogy milyen lesz majd egy esetleges fidesz kormány, én nem tudom. Te igen? Kik lesznek a minisztereik?
-
lajafix
addikt
válasz radamsky #28547 üzenetére
"ha nagyon akarja az elörehozot választást akkor tessék lemondani a képviselőségről és akkor ugye határozatképtelen lesz a parlament ergo uj választást kell kiirni"
A lemondott egyéni körzetekben igen, de nem általánosat. A listásokra meg jelölnie kell a pártnak újat. Szvsz a parlament meg akkor határozatképes ha megvan a 386/2 képviselő, az meg a maszop szadesz kettősnek megvan.Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz Dalai Láma #28550 üzenetére
úgy éreztem a lenti hozzászólásodat olvasva, hogy implicit meg lettem szólítva és le kellett írnom belső motivációmat, meg rámkented a fidesz szekértoló címkét.
"Sőt, épp arról van szó, hogy van egy párt, aminek látjuk a tetteit, és van egy másik, ami csak dumál."
Nem jó, ezt már soxor kifejtettem! Mind2 alakulat kormányzati felelősség súlya alatti tetteit láttuk és ezen TETTEK alapján biztosabb jóslást lehet a jövőre vonatkozó cselekedeteikről levonni, mint az ellenzéki és választási kampányi (=felelőtlen) dumák alapján.Nem védek senkit, max a zsebemet.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz lazydog #28559 üzenetére
Hogy a te valóságod hol van, azt tényleg érdekes lenne meghatározni...
"Például az államadósság alig nagyobb, mint a Bokros-csomag után 98-ban."
Ma igen, csak ne a két szélsőértéket hanem minden egyes évet és a mögöttük álló folyamatot! tessék nézni! Mert így bizony a 01ig tartó csökkenés után, újra növekvő adósságpályán vagyunk! Az EUban pedig ez nem megengedett, ha eurót akarsz."A munkanélküliségi adatok összehasonlíthatatlanok, mert érdekes módon nem látszik mi volt 2002 előtt."
Akkor tessék kikeresni, de felesleges mert egy olyan országban, ahol a tényleges munkanélküliséget a feketemunka mértéke, a rokkantosítás és az OV kormány által is alkalmazott munkanélküliség definíció átszabás ennyire torzít, ott ez nem mond semmit. A foglalkoztatottság sokkal jobb képet ad. (OV alatt nőt 2%ot, 02től gyakorlatilag stagnál(pedig mily szépen duzzasztották a vízfejet), 10%kal le vagyunk maradva az EU átlagtól)Rock'n Roll
-
fordfairlane
veterán
válasz juliabrilke #28518 üzenetére
Ez a többek által is említett nagy nyugdíjas szavazóbázis mekkora is.
Nagyobb, mint ami most a közvélemény kutatásokból kiderül.
x gon' give it to ya
-
priti
addikt
válasz lazydog #28559 üzenetére
Ha te azt mondod, hogy óriási teljesítmény és én azt mondom, hogy elfogadhatatlan kudarc az teljesen renben van, mivel szubjektív értékítéletek, viszont ettől még a tényekről beszélünk. Beszélünk valamiről. Nem az emberek értékítéleteiről, hanem valamiről. Nem mesét kell hallgatni, hanem a tényeket kell ismerni.
Ki nem sajnálja le, hogy melyik pártvezér mit mond? Tőlem azt mond az Orbán amit akar, meg a Fletó is kurvaországozhat miniszterelnök létére, lesajnálom, nem ez a politika.
Világossá kell tenni, hogy ha összevetjük a tényadatokat, akkor a tényekről beszélünk.A tényeket szubjektíven értékelni az összehasonlítást követően is lehet és kell is, pont ez a lényege annak, amire Magyarországnak szüksége van a süketelés helyett, mert már elfogadhatatlan az a szint, amire itthon a politizálás süllyedt.
Mindenki a tények alapján hozza és hozhassa meg a saját értékítéletét és ne mások, például miniszterek értékítélete alapján. KSH diagrammokat akarok látni az újságokban, a plakátokon és nem a gyurcsóti 3 emelet magas orrát. Elegem van a süketelésből. Csömöröm van tőle. Elég volt!!!
Politizáljunk végre és ne vénasszony módra pletykáljunk, hogy ki mit mondott, meg ki kivel kefélt. Bekapcsolom a tévét és Mónika meghallgat, Balázs meggyógyít, Gyurcsány informál.
Hardverlesen
-
fordfairlane
veterán
válasz radamsky #28534 üzenetére
ezt a nyugdij emelést és az 50% béremelést a közalkalmazotaknak a fityesz is meg az MDF is megszavazta
Ha jól emlékszem, az MDF tartózkodott, de nem vagyok benne biztos, és tudjuk, hogy a Fidesz megszavazta (mindenki tudja , rendszeresen előkerül ez a dolog), de attól még ugyanúgy ostobaság, és az első számú felelőssége Medgyessynek van ebben az ügyben.
x gon' give it to ya
-
juliabrilke
veterán
válasz fordfairlane #28569 üzenetére
Nagyobb, mint ami most a közvélemény kutatásokból kiderül.
De kisebb, mint azt ahogyan ők hiszik.
-
Dalai Láma
őstag
válasz lajafix #28566 üzenetére
De hol szólítottalak meg???
Persze, mindkét alakulat kormányzott, de az egyik most 6 éve kormányoz, a másik pedig 10 éve kezdett, és 6 éve fejezte be. Persze jobb híján nincs más, mint azzal a kormányzati teljesítménnyel összevetni. De én azt mondom, ezzel együtt is nehéz kitalálni, milyen lehet egy majdani fidesz kormány.
Az egész onnan indult, hogy úgy érzem, sokan a messiást látják Orbánban, és azt gondolják, az ő eljövetelével minden hipp-hopp jó lesz. Annak nem kicsi az esélye, hogy a jelenlegi kormányzásnál jobbat fognak tudni bemutatni, de ez azért még nem egy nagy művészet, a csodától meg főleg messze van. Sőt, ők maguk sem állítják ezt. De mégis sokan így állnak hozzájuk a csalódottság és elkeseredés miatt. Olyankor jó kapaszkodni valamibe, hinni abban, hogy majd a Zorbán minden rendberak szuperül. Ez az ,amit én nem veszek készpénznek, bár nyilván ez lenne az én érdekem is. És jó is lenne, tényleg, tökre örülnék neki. De azért nem árt a realitások talaján maradni.
-
lazydog
addikt
válasz juliabrilke #28572 üzenetére
Nem csak nagy a nyugdíjas szavazóbázis, aktív is. Ellentétben az általában közömbös ifjakkal.
[ Szerkesztve ]
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Thyb
senior tag
válasz Dalai Láma #28573 üzenetére
Ebben egyetértek veled.
Nem szabad elfelejteni, hogy 98-02 időszak nem csak a Magyar gazdaság szemszögéből volt más de a körülöttünk zajló teljes változás is kihatással van az itthoni dolgokra. Más volt akkor valamit elérni és más most. Sajna minden nap szembesülünk a jelenlegi kormány hozzánemértésével, de kérdés, hogy az oly nagyra emlegetett "de majd Ők tudnák" mire lenne elég a mostani helyzetben. Azóta nemcsak a saját gazdaságunk állapota (romlott) változott, de a bennünket befolyásoló külső tényezők is megváltoztak.
Ezért mosolyogtam, amikor a multkor OV "majd megvizsgáljuk a jelen fejlesztéseket"-el vagdalkozott, hogy valamikor érdekes módon egy teljes Dunaferes beszállitói tender landolt családja ölében. Teszek rá. Amugy sincs kőbányám, de az dobja rám az első követ...
Nos ez a kipucoljuk a mostani nyerteseket, hogy sajátjainkat ültessük a helyükre mert Ők már régen kaptak a mannából nekem nem jön be.
Nagyon valószinű, hogy azon a gyűlésen is inkább olyanok vettek részt akik a mostani tenderekről lecsusztak, igy ez is inkább csak toborzás volt, hogy ha ti bejuttattok akkor majd visszafelé is csorgatunk.
Szóval azt mondani, hogy OV hozza el a kánaánt nem kis ködösités. Lehet, hogy tudnának fékezni a mostani hanyatláson, de ide több kellene, olyan aki mindezt vissza is tudja forditani. Erre pedig ugy igazán 98-02 között sem voltak képesek. Felélték azt, amit Hornék rájuk hagytak, s gazdálkodtak meg jótékonykodtak annak afolyamatnak a kárára amit Bokros elinditott, hogy jó pontokat szerezhessenek, Ez most nem menne, mert nincs miből.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
fordfairlane
veterán
válasz Dalai Láma #28573 üzenetére
Az egész onnan indult, hogy úgy érzem, sokan a messiást látják Orbánban, és azt gondolják, az ő eljövetelével minden hipp-hopp jó lesz. Annak nem kicsi az esélye, hogy a jelenlegi kormányzásnál jobbat fognak tudni bemutatni, de ez azért még nem egy nagy művészet, a csodától meg főleg messze van.
Akik a messiást látják benne, és várják, azok ismét csalódhatnak majd, de hát 98-ban is sokan ezért szavazhattak rá, majd aztán csalódtak, vagy nem tetszett a klerikális hangvétel, és biztos van egy csomó dolog, ami nem tetszik Fideszékben, de ha csak arra van esély, hogy jobb lesz a kormányzati munka, nem megéri?
x gon' give it to ya
-
priti
addikt
válasz lazydog #28574 üzenetére
Ezért az egyért örülök Gyurcsánynak. Megszavazták, megkapták. Megérdemlik. Nagyon jó lecke volt, csak nagyon drága, de ez már akkor is nagyon kellett a nyugdíjasoknak. Fizessék csak ki szépen a gázszámlát ők is. Marha kényelmes, hogy nekik teljesen mindegy a kormányzati teljesítmény, ők soha semmi felelőséget nem vállalnak, mert ők úgyis megkapják az emelésüket a legközelebbi választáson is a szavazatukért.
Végre egy kicsit érzik ők is, hogy nem nyugdíjemelést kell választani, hanem kormányt. Vizessék csak a gázszámlát, meg a gyógyszereket meg a többit. Fogyjon csak el huszadikán az emelt nyugdíjuk aztán nézzenek körbe, a sok kis gyarló hülye nyugdíjas, pislogjanak csak ártatlan fejjel, hogy milyen nehéz megélni abból a kevés nyugdíjból. Jóóólvan ez így, kellett ez.Hardverlesen
-
radamsky
senior tag
válasz fordfairlane #28571 üzenetére
ha otthon nincs pénzem plazma tévéhez és a hitel is több lesz mint amit elbirok, akkor nem veszem meg. föleg ha tele vagyok hitelekkel
Számomra ilyen egyszerüUgy látszik a tanult emberek ezt az egyszerü képletett nem ismerik. A fene az ingyenes oktatásba, hogy ennyi hülye van a parlamentbe.
-
fordfairlane
veterán
válasz juliabrilke #28572 üzenetére
Nem tudom, hogy mekkorának hiszik ezt, szerintem a mostani alacsony népszerűségi értékek csalókák, választási helyzetben többen mennének el szavazni az MSZP-re. Azt hogy miért szavaznának rájuk, az meg legyen az ő bajuk. Ha szeretik az MSZP féle politikát, akkor szavazzanak rájuk, bár ahogy elnézem, pont azt szeretik benne, hogy nagyjából olyan, mint volt a 70-80-as években.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
radamsky
senior tag
ha én hatalmon vagyok akkor nem fogok önként lemondani rola, hamár addig elküzdöttem magam annyi viszontaságok között annyi küzdés árán
lemond az összes ellenzéki és voilá határozatképtelen az országgyülés, föleg a Szdsz is ellenzéki (szerintem azok ugy ellenzékiek, mint én a dalai láma, de legyünk optimisták, tehát ellenzékiek).
-
radamsky
senior tag
válasz fordfairlane #28581 üzenetére
csak a költség oldalát vezettem le egyszerü nyelvre.
Semmi baj a nyugdijemeléssel, meg semmi baj a közalkalmazottak 50%-val. Csak legyen rá fedezett. Ha nincs akkor .......
-
fordfairlane
veterán
válasz radamsky #28582 üzenetére
Fene tudja, hogy 2003-ban hányan látták előre, hogy ekkora problémát fog ez okozni. Medgyessy nem látta, ez biztos. Hogy a Fidesz látta-e vagy sem, az sem biztos, de én nem mentem őket. Hibáztak azzal, hogy megszavazták azt a törvénycsomagot, és ebből a szempontból mindegy is, hogy miért tették.
2003 végén, 2004-ben egyébként egy enyhe megszorítási folyamat indult el, csak aztán jött Gyurcsány a 100 lépéssel.x gon' give it to ya
-
Dalai Láma
őstag
Ez igaz. És az is, hogy nem nőtt ilyen mértékben az államadósság, úgy kb rendben is voltak a dolgok. Nem volt nagy elqrás a pénzügyek tekintetében, de a fontos átalakítások elmaradtak akkor is. Nem voltak egy nagy reformer párt akkor sem, valamiért nem kezdtek bele azokba a változtatásokba, amik már akkor is nagyon várattak magukra.
Nyilván egy ugyanilyen politikával most nem itt tartanánk ahol, viszont nem is nagyon lehetne tovább folytatni. Úgyhogy ezét sem állja meg teljesen a helyét az összehasonlítás. Ráadásul nagyon remélem, hogy markáns különbségek lesznek az eljövendő, és az évekkel ezelőtti kormányzási stílus között.
-
lajafix
addikt
Thyb ez nagyon szép líra, megkönnyeztem. De ha már nekünk a demokrézi túl jó, hisz a másik alternatíva is csak rossz lehet, akkor kérjük felvételünket az orosz föderációba, oda be is vennének.
Francba, ilyen általános hozzáálláshoz sehol sem adnak független államot!
Az utolsó bekezdésed meg szép, csak éppen tényeket nélkülöz.
1. Horn sajnos nem hagyott örökül semmi lényegeset, nem volt mit felélni. Ua elinflálni a jövedelmeket és eladni az állami vagyont amiből lehet adósságot csökkenteni az nem egetverő teljesítmény.
2. 98-02 között minden mutatónk javult. Azaz milyen kárról beszélsz?Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz fordfairlane #28583 üzenetére
nem tudom hol és mikor meg hogy melyik fideszes fejessel(Varga?)készült az az interjú, amiben rákérdeztek, hogy miért is szavazták meg a 100 napost, valami olyan terelő válasz volt rá, hogy az volt a belső vélemény, hogy ilyet nem lehet csinálni, de mégis megszavazzuk, csak tudja a kormány hogy mit csinál. (azaz önkormi választás előtti osztogatásra nem lehet nemet mondani)
Rock'n Roll
-
Thyb
senior tag
válasz lajafix #28585 üzenetére
Priti nyomta be az előbb a linket, ott meg lehet nézni, hogy a legtöbb mutató már 2000-től romlandóan csökkent, vagy változott, amit aztán GyF-ék tovább rontottak. Valszeg, ha annyira jól mentek volna a dolgok akkor ezek a mutatók 2000-től nem romlásnak hanem javulásnak indultak volna.
Ezeket az adatokat nem én linkeltem s válogattam.
-
lajafix
addikt
válasz Dalai Láma #28584 üzenetére
"nem nőtt ilyen mértékben az államadósság,"
csökkent. Ez a pontos megfogalmazás.Rock'n Roll
-
Dalai Láma
őstag
válasz lajafix #28585 üzenetére
Nem feltétlenül ehet csak rossz, de az biztos, hogy el tudnék képzelni jobb alternatívát a fidesznél. De nincs jelenleg ilyen párt. Oké, akkor mondhatjuk, hogy még ezek is jobbbak, mint a jelenlegiek. De azért nem kel úgy csinálni, mintha cvalami csodajó társaság kerülne a hatalom közelébe. Az emlékek a múlttal együtt halványulnak.
-
lazydog
addikt
A gázszámla, meg bármi más, finesz-kormány alatt sem lesz kevesebb a nyugdíjasnak.
Persze az ostobábbja továbbra is ezt várja, csak most Orbántól.
Hallgass egyszer bele Csintalan, vagy az Echo-tv hasonlóan szánalmas betelefonálós műsorába.
Ezt a hiú reményt a műsorok moderátorai egyáltalán nem igyekeznek eloszlatni, sőt táplálják ezerrel.
Hasonlóan a finesz megmondóembereihez, akik még mindig tolják a neamagyaremberekfizessenek rossz dumát.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Thyb
senior tag
válasz fordfairlane #28591 üzenetére
senkit nem akarok meggyőzni semmiről, csak épp tudatni akarom a nagyérdeművel, hogy ha GyF lapűtra lesz is téve étt akkor sem jön el a kánaán, mert az oly nagyrabecsült jelenlegi jobb oldal sme fog többet érteni a dolgokhoz. Mint irtam az nem lesz elég, hogy a gyengülést meállitsák mert a jelen helyzet sem tud jót hozni a jövőben. Ide növekedés kellene, azt viszont messze nem hiszem, hogy a Fidesz szavatolni tudná.
-
fordfairlane
veterán
Az itteniek többsége nem kánaánt vár, épp ezért furcsa, hogy ezt emlegeted, hogy sokan ezt várják a Fidesztől. Na és? Én nem ezt várom, és úgy tűnik, hogy Lajafix sem ezt várja.
Ide növekedés kellene, azt viszont messze nem hiszem, hogy a Fidesz szavatolni tudná.
A kormánynak nem a növekedést, hanem a növekedés feltételeit kell megteremtenie. Adóreform, segélyreform, nyugdíjreform, sokkal több adófizető - dolgozó. Milliószor le lett írva.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
lajafix
addikt
hidd el fejből tudom ezeket a számokat, annyiszor be kellett rakni az ilyen blődségek cáfolatára.
"legtöbb mutató"
szerintem te a 2001től kezdődő világgazdasági lassulás nálunk is mutatkozó hatására gondolsz. Hát szép lett volna, ha az általános lassulásra mi nagyobb növekedéssel reagálunk mint az előző 2000es felfutásra.
No meg arra gondolhatsz, hogy 2002 választási év volt és megyó minden bkv, máv, stb... 'bújtatott' adósságot belepakolt a hiányba, amibe ment bele a 100 napos hülyeségének költsége is már.Egyenként végignézhetjük az összeset, ha akarod.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz fordfairlane #28589 üzenetére
az bizony, az ész teljes mértékű sutba dobása az önkormányzati térvesztés minimalizálására...
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz Dalai Láma #28590 üzenetére
ki mondja hogy csudajó? megyó, ferike and co csinál belőlük páratlan csúcsot.
Thyb:
"az oly nagyrabecsült jelenlegi jobb oldal sme fog többet érteni a dolgokhoz."
ne már, ott vannak a tények baszzus."Ide növekedés kellene, azt viszont messze nem hiszem, hogy a Fidesz szavatolni tudná."
A növekedést az állam csak elősegíteni tudja, már ha nem a maszop kormányoz, mert ezek ehhez hülyék.[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
Dalai Láma
őstag
válasz fordfairlane #28594 üzenetére
Persze, mert amit Laja gondol, azt gondolod te is
Miért gondolod, hogy körülötted (és laja körül) forog a világ? Ha te nem így gondolod, akkor nem inged, ne vedd magadra. Esetleg az is belefér, ha azt mondod, szerinted is igaza van annak, aki nem csodát vár, hanem marad a realitások talaján.
-
fordfairlane
veterán
Aktív témák
- BLACK FRIDAY -30e Ft:Lenovo ThinkPad T14 Gen 2: i5 1145G7,16GB,256GB,Iris Xe,vil.MAGYAR bill,300nit
- Lego(bontatlan)
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, 6. generációs i5-6500 CPU
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest