Hirdetés
Aktív témák
-
lajafix
addikt
Gergényit én okosabbnak gondolnám. Miért nem azt mondja, hogy rendőreimet megvédem, helyesen cselekedtek akinek nem tetszik azt tegyen panaszt az ügyészségnél, hisz a rendőrség a vélelmezhető elfogultság miatt ne nyomozzon saját maga ellen. Pont.
Rock'n Roll
-
yakuza.tora
addikt
Ugyan! Te tényleg azt hiszed, hogy ezért tüntetnek a randalírozók? Az UTE FTC és egyéb ultrák meghallották Gyurcsány öszödi beszédét és egyszerűen úgy felháborodtak, hogy kart karba öltve közös barrikádokat kezdtek el építeni a fővárosban...Na ne!
Alléz Olympique de Marseille!
-
faster
nagyúr
válasz yakuza.tora #2158 üzenetére
Te bizonyára jobban tudod, miért tüntetnek. Oszd meg velünk, hadd tanuljunk a hozzáértőktől.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
válasz yakuza.tora #2150 üzenetére
Egeszen konkretan a tanktol a rendorok nem nagyon ijedtek meg, masreszt meg a rendorok rengeteg plusz jogot kapnak, ezzel egyuttjar a plusz felelossegnek is.
DRM is theft
-
kymco
veterán
válasz yakuza.tora #2150 üzenetére
Ez egy helyen max 50 rendőrt sokkolt, de nem az összeset, és főleg nem hajnal kettőig.
Megértem én, hogy a rendőr is ember, de ha elveszti a fejét, akkor veszélyesebb, mint a kőhajigáló, mert neki van kardja, viperája, gumibotja, gumilövedéke stb....
És ha elveszti a fejét, akkor felelősségre kell vonni.
Pld ha egy buszsoför elveszti a fejét és balesetet okoz, meg lehet érteni az emberi gyengeségét, de felelős a hivatásából adódóan.www.refujvaros.hu
-
Dr. Justice
tag
egyrészt a maszk és a jelzés nélküli egyenruha a speciális egységeknél szokás
másrészt a fentebb említett dolgok miatt nem beazonosítható a többszáz rendőrből hogy ki volt szadista és ki intézkedett a törvényeket betartva
Abban teljesen igazad van hogy ha monden ok lett volna akkor ki mernének állni a nyilvánosság elé teljes mellel. Gegényit remélem lesittelik a kormányváltás után. Kurva nagy patkány egy alak.Sváby András a második kormányszóvivő
-
faster
nagyúr
válasz yakuza.tora #2162 üzenetére
Ne süketelj, kiröhögtél, hogy mámé az őszödi beszéd lenne az oka a tüntetésnek. Hát akkor mi az oka? Mondd meg, ne süketelj. Ha tudjuk az okot, akkor meg is tudjuk szüntetni a problémát.
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz Dr. Justice #2136 üzenetére
Pejsze...a tuntetok elfutkarozhattak volna a Vaci utca fele is. Nyilvan azerrt mentek arra, mert mellejuk allhat a gyules tomege, aminek egy resze oda is vergodott persze csak ''nezelodni'', mert egyebeknt mindenki csak ''veletlenul'' kerult oda.
Klonben akit meglottek hasan, nyakan, arcan azt biztos nem hazafele menet lottek meg gumilovedekkel, legalabbis en ijenkor eleve nem a rendor sorfal fele mennek, hanem el onnan -azaz hattal-, megha arra is lakok, vagy van dolgom, de hat ez en vagyok...
hobizolitöbb drón kell ;P
-
Dr. Justice
tag
viperája nem lehet
ez nem a normál felszerelés tartozik ez is csak speciális egységeknél rendszeresített
ezzel ellentétben gergényi letagadta hogy használtak volna viperát, holott több tv felvétel bizonyítja
nem számít, bevédik felölről a szemetet és csak röhög, hogy nem mond le
szégyen
[Szerkesztve]Sváby András a második kormányszóvivő
-
zLegolas
őstag
válasz dabadab #2153 üzenetére
Meg a pofáját is nehezebb beverni fél téglával.
Fogadjunk, hogy a zsaru azt teszi a képe elé amikor megy a balhéra, amit a raktáros kioszt neki a mozgósításkor.
És azt is lefogadom, hogy nincs külön átlátszó maszk, meg az ártatlanok veréséhez kiosztandó átlátszatlan.
Wazze, a TV-s balhékor rekamészivacsot tekertek a lábukra, hogy ne csapják már szét az utcakövek - ez a mai magyar helyzet.
Jó, hogy nem azt reklamálod, hogy volt előttük pajzs, ami miatt nem lehet a felmutatott igazolványszámukat leolvasni.
[Szerkesztve]Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
kymco
veterán
válasz Dr. Justice #2168 üzenetére
Láttam felvételt a viperáját kezében tartó rendőrről.
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
válasz yakuza.tora #2170 üzenetére
Persze, ez is BTK, tiszta sor. De a a gond mégis nagyobb, ha egy erőszakszervezet akcióban levő tegja veszti el a fejét..... több szabadsági foka van a brutalitásra.... pld bilincselés után....
www.refujvaros.hu
-
Dr. Justice
tag
válasz yakuza.tora #2170 üzenetére
ha észrevetted volna akkor a molotovokat a vége felé dobálták egyfajta válaszként az eltúlzott lövöldözésre
tudod ebből az következik hogy legközelebb alapból ezzel nyitnak majd
csak az akció-reakció elvéből kiindulvaSváby András a második kormányszóvivő
-
dabadab
titán
Tekintve, hogy az oszodi beszed onmagaban (ugy, egeszeben, eredeti ertelmeben, nem pedig kiragadott reszeket atertelmezve, lsd meg ''Kotel Laszlo'') kulonosebb elegedetlensegre nem nagyon adhatott okot, en megis csak azt gondolnam, hogy mashol kell keresni az okokat: a romlo eletszinvonal remkepe, a durva politikai marketing miatt gyulo indulatok, amihez sokat hozzaadott a jobboldal fusztraltsaga a sorban masodik elvesztett OGY valasztas miatt na meg persze egy ido utan az egesz jelenseg ongerjeszto jellege.
DRM is theft
-
scang
senior tag
Végig kell menni mindegyiken, egyenként. Majd meg kell kérdezni: magának ki adta a parancsot, hogy a tömegbe lőjön, könnygázgránáttal, gumilövedékkel, fejmagasságban? Igen, a főkapitány úr? Akkor a főkapitány úr fel van függesztve, munkáját addig nem végezheti, ameddig véget nem ért a pere a katonai bíróságon. És azok is megvannak, akik a földön fekvő embert rúgják. Mindegyiknek van pofája a maszk alatt. Meg lesznek találva. Addig nem lesz itt semmi sem, ameddig a legutolsó szadista rendőrbaka ki nem lesz rúgva úgy, hogy a lába sem éri a földet.
ebben nagyon igaza van...Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
shift+ő
senior tag
Én is az indexről vagtam hozzá a második részt, ami konkrétan leírja a hibát, a kivágás itt most te tetted azzal a céllal, hogy igazolni próbáld magad. Azt nagyon nehéz lesz igazolni, hogy a tömegoszlatás ugyan abból én a magam igazolásáa pl ezt olloznám:
A rendőrség október 23-án és másnapra virradó éjszakáján alkalmazott kényszerítő eszközök törvényesek voltak
Tessék mindjárt más a gyerek fekvése.
ugyan ez megy az öszödi beszéddel.
Moderálom magam, önkéntes BAN 1 órára. Gondoltam valamit, de már nem írtam le. -
zLegolas
őstag
-
faster
nagyúr
válasz yakuza.tora #2174 üzenetére
Nem állítottam be úgy, olvasd vissza, én azt mondtam, elsősorban Gyurcsány személye a tüntetéssorozat mozgatója. Ha ő lemond, akkor a tüntetés erejét veszti, legfeljebb marad pár csodaszarvas hívő, az meg nem érdekel senkit.
Te meg az ellenkezőjét állítod, de azt nem írtad, hogy akkor vajon miért tüntetnek, mi az igazi oka ennek. Nosza, akkor írd le. -
dabadab
titán
válasz zLegolas #2172 üzenetére
Azert erdekelne, hogy szerinted az a vekony kis szovetmaszk milyen extra vedelmet biztosit, amit mondjuk a sisakjuk nem.
Egyebkent meg eleg vicces az az elkepzeles, hogy ha az utcan hoborog par szaz hulye, az mar eleg ok ahhoz, hogy felfuggesszuk az Alkotmanyt - marpedig nekem ugy tunik, hogy mindket oldal szerint ez az udvos.DRM is theft
-
faster
nagyúr
válasz yakuza.tora #2185 üzenetére
Értem, kizárólag a politikusok az oka. Gondolom Orbán Viktor személyesen.
GyF meg a kis ártatlan nyuszi, akit azért vernek, mert most épp van rajta sapka. Oké, nem is kell többet írnod, minden világos.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz hobizoli #2181 üzenetére
Ez igaz lehet, nem láttam, ettől még sajnos nagyon is elképzelhető... De a kérdés az, hogy bocsánatos dolog-e, ha az akcióban levő rendőrnek elszáll az agya? Emberileg mindenképpen, de felelősséggel tartozik, mert rá a kezébe adott fegyverekkel sok bizatott....és akire sokat bíztak, attól sokat kérnek számon.... ennyi. Aki a tüntetésre fegyverrel megy, le kell csukni, mint az atom....
www.refujvaros.hu
-
scang
senior tag
[link]
tényleg siralmas a helyzet
Sajnos ez a társadalom talán soha nem fogja kiheverni a Kádár-rendszert. Azt hittem, hogy egy-két generáció elég lesz, de a fenét, a szocializmus lelki nyomora elképesztő hatékonysággal termeli újjá magát.
hogy ez mennyire igazKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Senior tag
aktív tag
válasz Dr. Justice #1940 üzenetére
Miért röhögnek? ez nagyjából megfelel egy szakvizsga nélküli, DJ vizsgás orvos szakértelmének. Egy igazi optimista gazdasági miniszter.
Ugorgyunk!
-
lúzer
veterán
Magyar hackerek érdemelnék ki az októberi ''Rossz Demokrácia-díjat'' az openDemocracy nemzetközi szervezet honlapjának üzemeltetői szerint. A hónap elején még úgy tűnt, a citromdíj elnyerésére jó esélye van, a saját bevallása szerint is éveken át hazudozó Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, akit egy puccsista tábornokkal, egy gyermekcsempész arab emírrel és a békealkotmányt módosítani akaró japán miniszterelnökkel egyetemben neveztek a versenybe.
A hackereket ugyan hivatalosan nem jelölték a citromdíjra, de az openDemocracy munkatársai szerint bebizonyították, hogy legalább annyira rossz demokraták, mint a nevezett politikusok. A számítógépes kalózok ugyanis írtak egy programot, amely automatikusan szavazatokat generált, másodpercenként bombázta az internetes szavazást működtető szervert, és az emiatt gyakorlatilag megbénult. A citromdíjkiosztás szervezői szerint a hackerek ezzel egy demokratikus kezdeményezésnek okoztak kárt, még ha annak a formája humoros volt is.
A citromdíj célja az, hogy megszégyenítse és nevetségessé tegye a demokratikus kormányzást aláásó, politikai bizalommal visszaélő vezetőket. A politikai és emberi jogok betartásáért küzdő szervezet, az openDemocracy honlapján minden hónapban hat, olvasók által javasolt jelöltet versenyeztetnek ezért a címért, amely kimondja, hogy az adott hónapban ki ártott legtöbbet a demokráciának.MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
martonx
veterán
Szerintem Gergényi már így is hülyét csinált az egész magyar rendőrségből. Egy ide kívánkozó vicc:
- Mi a különbség a rendőr és az utcalány között?
- ???
- Semmi. Mind a kettő a család szégyene.Én kérek elnézést!
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest