Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
divot
veterán
Mit folytassak? Neked? Nektek?
Bármit megkajáltok, annyira kiismerhetően egyszerű a politikai gondolkodásotok, hogy a legátlátszóbb trükköket is jóízűen bekajáljátok. Meg sem próbáltok legalább egy kicsit belegondolni a dolgokba.
Tudod akkor lennék a legszomorúbb, ha egyszer én is oda süllyednék, hogy valamelyik politika párt célközönségévé zülljek. -
divot
veterán
Nyugodtan abbahagyhatod ezt a szánalmasozást, mert nem engem minősít.
Egyébként meg épp az a ''nagyszerű'' ebben a ''kiszivárogtatós'' trükkben, hogy célközönséggé váltál. Foglalkoztál mostanában politikával? Gondolom nem nagyon. Talán még az önkormányzati választásra sem akartál elmenni, mert minek. De most már úgy látod, hogy a jobboldal utcára küldte a csürhét, és ez ellen tenni kell valamit. Mit tehetsz? Beikszelsz a nem jobboldali jelöltre október 1-én.
Gyurcsány nagyot kockáztatott, és nyert. Minden bejött neki, gyorsabban, és nagyobb arányban, mint azt remélhette, amikor belevágott.
1. Maga mögé kényszerítette az MSZP-t, hiszen nincs olyan képviselő, aki ebben a helyzetben kiszállhatna a buliból. Mert hogy miért nem tette május 26-án, ugye. Mindez történik akkor, amikor bejelenti, hogy indul az MSZP elnöki posztjáért. (Megjegyzem: nem is olyan régen még hatalmas hiszti volt, mert Orbán Viktor egyszemélyben volt a Fidesz és a kormány első embere. Diktatúra, meg ilyenek, talán még emlékszel. Most senkinek nem szúr szemet ugyanez...)
2. Olyan helyzetbe hozta a Fideszt, amiből nem jöhet ki jól a párt.
3. Mozgósította a passzív, illetve a megszorító-csomag miatt bizonytalanná vált, vagy az MSZP-től elfordult baloldali szavazókat. Hiszen amikor fizikai veszély fenyeget, akkor tenni kell.
4. Egyszer és mindenkorra leszámolt a hazug Gyurcsány-képpel, hiszen ő lett a politikus, aki végre őszintén beszélt. (Holott épp ő hazudott, és nem állt ki a nyilvánosság elé az igazsággal, de ez már csak apróság.)
Vasárnap délután, a kiszivárogtatás után kb. fél órával azt írtam, hogy ez Gyurcsányék mókája. Akkor azt is írtam, hogy az egész majd valami törős-zúzós utcai cirkuszban fog véget érni, hogy lehessen mutogatni a jobboldalra, mint a csőcselék fő szervezőerejére.
Most meg azt írom, hogy fényesen bejött nekik, de ez a demokrácia végét jeleni, ilyen szinten manipulálható társadalomban ugyanis már nem érvényesülnek a demokratikus feltételek. És nem kell elfogadni, amit írok, csak talán érdemes ezen is elgondolkodni két zsigerből jövő csőcselékezés között. -
thaler2
senior tag
-
divot
veterán
Sokat foglalkozom a médiamanipulációval, ''hivatalból'', így elég jól ismerem ezt a világot. Amikor előadást tartok diákoknak, általában ezt a valóban megtörtént sztorit szoktam elmesélni.
Az egyik település fideszes képviselője elcsábította a frakcióvezető kedvesét. (Fiatalemberekről van szó, harminc körüliek.) Erre a frakcióvezető egyebek mellett úgy is elégtételt vett, hogy kizáratta a fickót a pártból. Amit aztán úgy közölt a média, hogy az ilyen meg az olyan fideszes irányvonal hatalmi harca áll a háttérben. És csak nagyon kevesen tudták közben, hogy egy snassz félrekúrásról van szó valójában.
Szóval én már sokszor azt sem hiszem el, amit én hiszek, és ezt komolyan mondom. -
aesir
veterán
Az Orbán kormány időszaka alatt is meghívott az mtv ellenzéki politikust. Vidd tovább a gondolatot...
És lehetőleg ne gyere azzal, hogy akkor durvább volt a beavatkozás az mtv-be, mert ez egyszerűen nem igaz. Továbbmegyek... szemenszedett hazugság lenn.Van saját életem...
-
Rive
veterán
-
aesir
veterán
Elég sok barátom van aki nem egész nap a tv előtt ül, hanem csinálja több tíz éve azt az mtv-n. Vegyesen jobb- baloldaliak, liberálisok. Magam is dolgoztam az mtv-ben egy ideig (nem sokáig). Nekik, nekünk, más a véleményünk ebben a kérdésben.
Egyben igazat adok Neked, zárjuk le, nem vezet sehova.Van saját életem...
-
lajafix
addikt
''Számomra elegendő bizonyíték ebben a kérdésben az, amit
a/ a saját szememmel láttam,
b/ a közeli hozzátartozók, barátok láttak (köztük olyan is, aki a szó szoros értelmében egész nap a TV előtt ül).
''
Hidd el a statisztika biztosabb az emberi szubjektivitásnál.(Mert ez az.)
Persze csak abban az esetben, ha a saját véleményemet alátámasztja. Ugye Rive te is ezért hivewtkozol most a 2/3 1/3 arányra?Rock'n Roll
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest