Hirdetés
- Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- Készíts képet az igazi nevedből!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Amennyiben kajszibarack a fő csapásirány nem kell savazni! Savazni a kemény húsú gyümölcsöket kell elsősorban, a barack ezt egyáltalán nem igényli!
Első lépés a pektinbontás a magozást követően. Ez az egyik leges- legfontosabb művelet, ez határozza meg a leendő cefre íz és aroma világát, a leendő pálinka zamatát... Én a pektinbontással egy időben végzem el az élesztő hozzáadását, valamint a gyümölcs cukrozást (1,5 kg/100kg cefre) is. Erre azért van szükség, mert dob az alkohol százalékon amely által ellenállóbb lesz a cefre a gombákkal és a baktériumokkal szemben. Ergo jó minőségű lesz a végeredmény. Fontos a napi 1x-i keverés is. 2 hét alatt forr le a cefre, ezt követően le kell zárni hermetikusan a hordókat. Erjedés közben lezárni teljesen tilos, de a hordó tetejét 1-2 csavarintással le lehet "zárni" (így a gáz távozni tud, amolyan visszacsapó szelep funkciót betöltve).
Nagyon fontos az állandó 23-24 fok hőmérséklet!!! A többség itt rontja el....
Spet: De maggal együtt a ciános ízvilág miatt.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Viccrovat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem teljesít túl jól a kasszáknál az aktuális Xbox generáció
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen