- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
-
virkir
veterán
válasz
krizso007 #1612 üzenetére
Nem kódolási a probléma mert betölti nagynehezen, majd szaggatva elkezd erőlködni és eldobja a fájl nem olvasható hibaüzenettel.
1080-al ugyan ez van azokból még egyet nem bírt lejátszani, a betöltés után simán diavetítés és halál.
Ha lesz időm holnap előkotorok egy lankábelt aztán megnézem azzal, hogy működik, deazért na...
Elmennek amerre én gondolom.
Egy félárú samsung simán veszi ezeket az akadályokat. -
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1573 üzenetére
Ok, ezt még nem próbáltam ki, de a képed tanúsága szerint így is müxik, ha 640-esed van (ma is tanultam valamit
)
Egyébként mit ad most éppen a TV2, a Matrix 4 részét?)
Viszont az alapkérdés az volt, hogy a 640-es tud-e TV Anywhere funkciót. Anywhere (bárhol, akárhol...)
Amit te mondasz, az az hogy uazon a wifin tudsz nézni valamely TV jelét, de már a bivajbasznádi rokonoknak nem tudod a TV adás megmutatni (hacsak nem országos lefedettségű Wifi jeled van) -
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1570 üzenetére
Látom "parázs vita" keveredett belőle.
Megnéztem a dologot, sem a magyar, sem az angol oldalon nem írja a TV Anywhwrw-t.
ht42: próbálj máskor, máshogy megkönnyebbülni a "csempésben", nem kell ott az embernek az izgalomkrizso007 Kevered a szolgáltatásokat (nem csodálom, mert néha nekem is keverednek ezek a dolgok, annyi van belőlük) A fájl küldés TV-re (mobil/tablet), az a Swipe & Share, a fordítottja lenne az Anywhere.
-
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1561 üzenetére
ttwepinefrin
Lecsekkoltam neked ezt a HDMI dolgot és valóban, sajna a TV tényleg csak sztereóba adja tovább a HDMI-s bejövő jeletsajnos engem is megzavart az a tény, hogy már utángyártott távot használok a Yamahamhoz, és minden mindennel össze van kötve. A sok bába között most tényleg elveszett a gyerek.bocsi
)
Viszont a Yamaha-n -úgy tudom olyan az erőlködőd van- erre a célra van egy fasza dolog, jelesül az "5 ch Stereo" mód. Kapcsold be és bár nem lesz egy IMAX 200 csatornás mozi hatásod, de jelentősen nő a sztereóhoz képesti térélményed (mind az 5 hangszóró szólni fog) Én már több éve csak így nézem a szinkronizált sorozataimat (azok ugye általában 2 csatornásak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen széket vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest