Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Két apartmanba szeretnénk internetet, azonban nincs kiépítve egy szolgáltató hálózata sem, így maradt a Telekom korlátlan mobilinternete.
Van 2db LTE router, egy Huawei és egy Strong. A kérdés az, hogy érdemes venni hozzájuk külső antennát? Lehetne vele érdemben növelni a sebességet úgy, hogy az antenna ugyanúgy házon belül lenne? Csak nagy általánosságban kérdezem, jelenleg 40-50Mbit-re képes a jelenlegi felállásban, gyengébb napjain 20-30. Hegyoldalban vannak a házak a Balaton északi partján.
(Szerk.: az otthoni wifi hálózat nem az LTE routerről megy, kábelesen van összekötve ac-s mesh-sel, 100Mbit-ig nincs limitálva)[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
válasz atirag #60825 üzenetére
Nekünk egy háromszintes ház középső emeletén a kertre néző szobában van egy Strong Mesh 1610. A kert végében is van lefedettség (faltól kb 20-25 méter). Szerintem ezt egy egyszerű jelismétlővel meg lehet oldani, kevés pénzből.
Mondjuk én személy szerint mesh routert ajánlanék, az első után már csak azt voltam hajlandó venni az apartmanokba is. Persze így hogy már van egy router, költséghatékonyabb egy jelismétlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest