Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Gyarmati_
üzenetére
munkatárs kisrobogót akar direkt, amire nem kell rendszám, mert "ha véletlenül benéz egy pirosat, nehogy valami önkéntes rendőr rendszám alapján felnyomja"
nem ám az, hogy "nem kéne pirosat benézni, mert ha oldalról elkapja szabályosan 50-el érkező 3 tonna, azt nem köszöni meg"...tegnap mentünk itt a nagykörúton, külsőben csoszogtunk 30-40körül haladó tanuló mögött, meguntam, index-belső-kövérgáz és már mögöttünk volt, közeledtünk egy lámpához, ami sárgult... hirtelen vacilláltam, hogy fék, vagy gáz... gáz lett, mert nem bírtam volna a zebra előtt megállni, sárgán épp átcsúsztunk... nézem, hogy külsőben a lassan haladó, lemaradt tanuló ugyanolyan lassan halad és gurul át a fullpiroson
nem figyeltem, hogy mennyien ülnek benne: lehet épp vizsgázott, amikor az oktató csak közvetlen balesetveszély esetén nyúlhat bele és a piros után adhatta át a kormányt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem ám az, hogy "nem kéne pirosat benézni, mert ha oldalról elkapja szabályosan 50-el érkező 3 tonna, azt nem köszöni meg"
nem figyeltem, hogy mennyien ülnek benne: lehet épp vizsgázott, amikor az oktató csak közvetlen balesetveszély esetén nyúlhat bele és a piros után adhatta át a kormányt