Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jólesnék, de holnap meló....
Ma szembe mentem az uralkodó trenddel, a " Melyik notit válasszam"-ban és MSI EX600X-et vettem.
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #22954 üzenetére
fú, az szar, mert MSI.
Komolyra fordítva a szót, írnál róla tesztet?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
AMD Power
titán
Nem tudja valaki ,hogy a Cora Bizalomkártyának van-e valami költsége!? Éves díj vagy hasonlók.
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #22957 üzenetére
De miért nem Lenovót vettél?
( )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Sipi16
őstag
Jó estét mindenkinek!
Tim: Mi a konkrét bajod az MSI-vel? Akkor jó. Mondjuk én is csak azért nem MSI-t vettem mert egy ismerősöm szídta...
Tényleg a copmaq-ok jók?[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Tim82
félisten
válasz Sipi16 #22962 üzenetére
Ismerve Philoxenia notebook-okkal kapcsolatos véleményét, ironizáltam egy kicsit. Semmi személyes bajom nincsen velük.
-
Tim82
félisten
válasz Sipi16 #22962 üzenetére
Állítólag igen.
Életem első notija egy low-end Compaq Presario 1200 volt (Celeron 700 MHz, 320 MB SDRAM, combo drive, 30 GB HDD, integrált Trident VGA) és összvissz két komoly bajom volt anno vele: eléggé karcos volt, másrészt meg iszonyatmód lazák voltak már a zsanérjai.
Aztán áttértem az IBM-re.
-
BlacKSouL
addikt
Még nincs nyitva..
Igen Apu, lesben állok és figyelekAláírás (nem kötelező megadni)
-
Sipi16
őstag
Nekem Dell van, de most anyuméknak Compaq-ot vettünk. Bízom benne megfelel nekik.
Mondjuk valami 1.9Mhz-n menő X2-es AMD proci van benne 3giga rammal és azt mondták, hogy néha lassú...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
PazsitZ
addikt
Utálom, hogy megnéznék néha egy-egy régi akciófilmet a retekklubbon és szert-szét vagdossák a jeleneteket
Hogy dögölne meg aki kitalálta. Többek között csodálom, hogy van joguk ehhez.- http://pazsitz.hu -
-
BlacKSouL
addikt
válasz PazsitZ #22967 üzenetére
de a legjobb, hogy 30 perccel később még hivatkozik is a kivágott jelenetre, és aki nem ismeri az eredeti filmet, az nem nagyon érti miről is van szó
én már rengeteget anyáztam emiatt, ezért nem is nézem csak megy a sarokban, és néha 1-1 jelenetre odafigyelek.Egyébként meg sejtheted, a filmidő veszteség, a reklámidő nyereség. Te melyiket csökkentenéd a másik javára?
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
MODERÁTOR
Ha úgyis mindent bele, egy kérdés.
Mostanában az a trendy, ha az öv csatja mögé (ami egy giccses valami kell legyen) betesszük a felsőnket, ami egyébként kilóg a nadrágból?
(Első alkalommal azt mondtam, biztos véletlen került oda, de már többeknél láttam, merre haladunk? )
Xiaomi 13T
-
Sipi16
őstag
Amikor 10 óra után még mindig ugyan azon az explorer ablakon nézik az iwiw-et...
Viktor0610: Ez ott már majdnem 2 éve "menő".
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Viktor0610 #22971 üzenetére
Régen meg a .38-as Colt lógott ki az ing alól. Változik a divat, vagy mi...
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
PazsitZ
addikt
válasz elmoraan (r) #22970 üzenetére
Jó, persze értem én, de néha örülök, mikor meglátok a műsorban egy régi filmet, amit csak úgy lusta lennék beszerezni.
Élvezném a tv adta "random műsorszórást", de fax kivan, így nincs sok értelme...- http://pazsitz.hu -
-
Tim82
félisten
válasz Sipi16 #22972 üzenetére
"Aki Explorert használ, sikeres ember nem lehet."
Nem, nem "böngészőflame". Vicc.
-
Sipi16
őstag
Azért értem a viccet... Nem az a borzasztó, hogy az én gépem "gyengébb" és nekik még a jobb is lassú...
-
Tim82
félisten
válasz Sipi16 #22976 üzenetére
Nem Neked szólt a szürke rész. Vegyük úgy, hogy "nosztalgiáztam".
Jó lóbőr-húzást!
-
Bubu79
addikt
Szép estét
A pisztolyos és a géppityus akár Nálad is lehetne
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Sötét éjszaka volt, csak a gépjármű lámpái hasítottak ki egy-egy szeletet a feketeségből ( mert a tesco környéki kandeláberek valamiért nem világítottak ) amikor hirtelen egy fényhíd szórta be piros-kék villogásával a környéket - pár méterrel előrébb...
Már-már megijednék, amikor feltűnik, hogy a rend éber őrei cseppet sem rendőrösen megfordulnak, illetve valami olyasmi manővert hajtanának végre, ha nem zúztak volna neki egyenesen a balra lévő padkának...
Tisztul a kép, az ajtók kivágódnak és az ügyeletes jardok marcona képpel álllnak a helyzethez - néhány pelyhesállú suhanc éppen egy fűzfát locsolgatott békésen
Szóval köztünk járnak és teszik a dolgukat, vigyázván a kedves lakosság látószerveire
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Remélem szép napotok volt. Jó éjszakát szeretnék kívánni mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
Valami hihetetlen komikuma volt a helyzetnek, ahogyan csikorgó kerekekkel majdnem megfordultak, majd felvágódott a gép a járdára, megvilágítván a szabálysértőket, akik majdnem eldobtak mindent a kezükből
Jó éjt Rarri
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #22983 üzenetére
Elképzelem, ahogy tényleg ledobják, amit a kezükben tartanak - műbroki.
-
-
BlacKSouL
addikt
b..szameg már több mint egy órája aludnom kéne..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ladybug
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Munka, suli, ma is hétköznap van.
Kellemes napot nektek, mert a mai is jó lesz.katica
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
1010
őstag
jo reg
-
bolondember
MODERÁTOR
1-jó reggelt
2-NoLF, le vagy előzve...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
AMD Power
titán
Jó reggelt. Szép időnk van.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #22991 üzenetére
jó leggelt,
miért vagyok leelőzve?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #22994 üzenetére
hja, akkor egészségedre. tegnap nekem is lett volna időm, de inkább pihentem, volt mit. innentől megint nem lesz időm.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #22996 üzenetére
jó hát ne nekem mondd a véleményedet, hanem a tulajnak.
azt meg gondolom úgyis megtetted.
-
Bubu79
addikt
Jó reggelt!
Új nap, új kihívás - újabb lehetőség a túlélésre...
Remélem jó hangulatban van a fodrászom és megmarad mindkét fülem
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest