- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
kolosszus87 #53147 üzenetére
Nézz meg egy Peru 4k-t OLED-en, vagy QLED-en. Az talán az egyik csúcs, ami gyorsan és online elérhető. Na most játékoktól ennek a 70%-át várnám el és a 40%-át se kapom, szerencsétlen Switch-csel meg a 20%-át se GAME módban.
Szeretem a színeket ez nem vitás (nincs szemüvegem, voltam szemésznél, minden oké), nem véletlenül betegesen várom a nyarat, mert az a szürkeség ami egész télen odakint van, az megöl. NEM túlszaturált képről beszélek mert azt én is látom... OLED-re lefordítva színmélységnek 60-70 között szoktam megadni. Az élénk módot pedig nyilván saját ízlésemre szabtam és a gyári beállításokból ott vettem vissza pár dologból... mégis valami ahhoz közelít várnék el game módban, de annyira kanyarban nincs hozzá, hogy az leírhatatlan.Még egy dolog... én 2.5 méterről mozgás közben látom a PS4-en 4k-ban a checkerboardot. Kezdem azt hinni, hogy pont, hogy az a baj, hogy az én szemem túl jó. Annak idején futottam azzal pár kört és nem hittek el, hogy a 60 FPS-ről 58-ra droppolást durván kiszúrom. A 24 frémes filmeknél rendszeresen mondom a nejemnek, hogy ezt a szaggatást megszokni sosem fogom és sokak szerint ez az autentikus mozi élmény... ez a szaggatós fekália. Brrrr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Lexus, Toyota topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest