Hirdetés

2021. január 25., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) oktass


oktass
friss újonc

Sziasztok,

Szeretnénk valakit aki oktató jellegű cikkeket ír havi 1-2 rendszerességgel az oktass.hu oktatói weboldalra. A témákat szabadon választhatod, de jóváhagyást igényelnek. Példa cikkek/témák: "MS Excel használat kicsit bővebben" Ebben például lehetne szó a z Excelben nem mindennapokban használt funkciókról/formulákról. Egy másik pl "Microsoft outlook tippek" Itt lehetne outlook-ban a laikusnak nem egyértelmű de hasznos dolgokról íni.

Szeretnénk kérni egy teszt cikket a komoly jelentkezőtől amiért fizetünk is, ha az olyan minőségű, hogy az oldalon megjelentethető.

Kérdezzetek nyugodtan itt, vagy privátban.
Szép napot.

(#2) #37935104


#37935104
törölt tag

Szia!

Mennyit fizetnétek egy cikkért és milyen alapon? Karakterszám? Oldalszám? Beleölt munkaidő (óradíj)? Szerintem sikeresebb lenne a téma, ha valami konkrétum lenne erről a nem elhanyagolható részletről. Az például ki van kötve, hogy ne külföldi IT-s oldalról legyen lefordítva (forrásmegjelöléssel)?

Maga a példaként hozott téma (Excel) szerintem baromi széleskörű, tehát azt is jó volna tisztázni, hogy tulajdonképpen ki a célközönség! Érettségiző diákok? Idős emberek, akik most ismerkednek a számítógéppel? Általános iskolás gyerekek? Esetleg olyan cégeknek akarjátok eladni az oldal cikkeit, akik az alkalmazottaikat akarják fejleszteni (Outlook például munkahelyi környezetben gyakori, otthon nagyon sokan Gmail-t használnak)? Itt akkor vissza is kanyarodnék a bérezésre egy rövid mondat erejéig: ha zároltak a cikkek és eladjátok harmadik fél számára, részesedik a befolyó összegből a cikkíró?

A teszt cikk miről szóljon? Mik a kritériumok? Lehet egy témáról 30 oldalt is írni, meg egy fél oldalt is. Az "esetleg fizetünk" pedig nem kecsegtető ajánlat szerintem senki számára, ki a fene akar úgy dolgozni egy vadidegennek, hogy utána nem is biztos, hogy megfizetik a beleölt idejét, úgy, hogy mindent őneki kell kitalálnia?

A gondolataimat kizárólag építő jelleggel fűztem hozzá, nem személyeskedésnek szánom egyáltalán!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.