Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
nekünk 1 helyen van, a cukrokkal meg ezekkel, mert én nemigazán vagyok csokis típus... nehéz megennem egy tábla csokit.. egy csoki van, amit bármilyen mennyiségbe megtok enni az a Toblerone. Amúgy cukor inkább
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ladybug
őstag
válasz VoDaFoNe #502 üzenetére
Egy tábla csokit egyszerre? Annyit én sem tudok. A Toblerone nagyon finom. Ezek mellett jöhet még a Milka, a Merci, és a drága csokik. Mert tényleg azok a finomak.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Whaskes
senior tag
Ha elnéznél egy-két kecskemeeti talis topicba [link]
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
t1
addikt
válasz burgatshow #504 üzenetére
az durvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
burgatshow
veterán
t1: Köszönöm.
Whaskes: Eléggé kiesik Kecskemeet!
Egyébként meg Nice One miért kapott 1 napos tempbant?
[Kérdés, megválaszolva]
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
-
djtoomi
addikt
óóóóóó toblerone forevör!!!!Mindjárt keresek egyet itt a fiokban,multkor kaptam 12db-ot de csak asszem 10-et faltam fel(1 hét alatt)
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
TexT-BoY
addikt
Mindenki (o)VodaFone kezére pályázik, ...
Nekem amugy a favoritom a ''Bajadeka'' cimü csoki azt semmi nem übereli.
[Szerkesztve]
djtoomi olvass vissza.. egy boltbajáros bciiklimvan semmi extra.... HT váz, SS hajtás. olcsoság és könnyü suly volt a cél..
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
csapos2
addikt
TexT-BoY : Hogy áll a moziszobád?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz burgatshow #526 üzenetére
EVIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deazértudodhogyszeretlek!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
TexT-BoY
addikt
Szevasz Csapos jövöhéten majd dobok képet. Ha emlékszel a régi állapotra akkor msotanra annyi változott hogy telejsen üres a pinyó, már csak a kazánt kell szétflexelnem és jöhet a gipszkarton, közben volt pár más problémám is. Utána derül ki hogy elég lesz-e a terület. MAjd jelentkezem ugyis az illetékes topicba ne parázz.. csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.
Mod:
ladybug: nem is olyan fiatal, rémlik mintha a történelem könyvemben lehozták volna leckeként hogy régen az ilyen koru lányoknak megvolt pecsétlve a sorsa, és megvolt a királyfi személye is. Lehet már el késett.
t1: hoppá gyanusan képben vagy.. meséljetek csak..
csapos: Pl az hogy megbuktam fizikábol, meg angol nyelv vizsga meg tanulás meg lányok meg gyurás meg sok minden, meg végül az hogy nem volt fölös 5kilóm arra hogy elkészülhessen, momentán sincs, de a gipszkaronozásig el szeretnék jutni mindenképp.
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz burgatshow #534 üzenetére
na kussolj! XD ma alig beszéltünk
-
TexT-BoY
addikt
válasz burgatshow #539 üzenetére
hát barátom , te is csak csunyább leszel.. mod:
-
t1
addikt
válasz burgatshow #544 üzenetére
hm......
-
TexT-BoY
addikt
válasz burgatshow #544 üzenetére
Valamire használgató? teszem azt fözés, fünyirás, mosás, vasalás?
mert nekem lehet megérne 5rekesz sört meg vagy 3 üeg sierrát.. Mrha valamire jó.. a Moziszobának is neki akarok álni jövöhéten.. arra is kéne segitség betonozni, gipszkartonozni...
-
VoDaFoNe
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest