Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Én is így vagyok vele, automatice ékezettel nyomom - hosszabb magyar bill. nélküli tartózkodásban meg még nem volt részem. Mondjuk kb. két hete amikor egyik mérésen nem lehetett átváltani az angol kiosztást sehogy sem annál a gépnél, aminél dolgoztunk, akkor kénytelenek voltunk a jegyzőkönyvet ékezetek nélkül írni, mert nem fogok minden szónál leállni, hogy ALT+160, meg 130, meg ilyenek.
szerintem nem ezen all vagy bukik a dolog
Szerintem sem: egyesek ékezet nélkül is ''helyesebben'' írnak, mint mások ékezettel.
Viszont a számok belekeverése szvsz már csak azért is gáz, mert az tuti, hogy lassítaná az írást, inkább ilyen ''menőzés'' akar lenni, nem? Mármint nem is használja senki. Legalábbis itt a fórumon még nem láttam. Egyik GameStart címlapján viszont volt egyszer ilyen, én meg csak néztem, aztán le esett a poén. (''LUK3 ne lőj! Én vagyok az, 4P4'D!'')
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs