Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Inkább lehozatom! tesóm most ott van vasárnap jön, szal elintézi, és akkor megspórolok vele 2 e ft-t, de postaköltség az egy embernek van számítva, nem úgy ahogy ők hozzák, hogy többet, szóval ha nekik mondjuk db-ja még kb 200ftbe kerül ami így sok is, mert nem annyi, hanem jóval kevesebb, még akkor is 1800ft amit kaszálnak rajta! Na mindegy szóval kihasználják azt, hogy messze van Bp!
Üdv...Sianis -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
-
Antimatrix
senior tag
Szia
Utánanézek a neten de nem tudom egyszerűbb ha eladod valakinek és utána veszel egy kártyát tőlem jobban jössz ki anyagilag mert ugye nekem ugy kell beszámolnom hogy még el is tudjam adni és ez ugye az arképzést lefelé viszi.
Szerintem az ATI9100 egy jó kárty ebbe a lapba nem megy többet sokkal egy ATI 9600pro csak a DX9.0-as jatekok mennek.
Összehasonlításképp Connct 3D 9200 128mb 128 bit Tualatin 1,2Ghz 512mb
5604 pont.PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Szia
megnézem neked a neten mennyiért adják veszik a cumokat..PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
ps2k
tag
Nem vágom tovább mert ezek a barátnőmnek lesznek
Az eladó cuccok a régi gépekből valók.. az újjak meg az újításra vannak.
1 barátnő aki gépfüggő...
1 hugi aki szintén...
Tudod mennyibe van ez nekem??A világ legnagyobb felfedezését olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz hogy felfogják, az adott dolog lehetetlen..
-
Skót
aktív tag
mivel ez se gyenge tuningalany (tualatinokkal mindíg szerencsém volt) ezért gondoltam olyan 4,5-5k környéki árra
valaki árult 1,1@1540-est 7k-ér (kicsit elszált ár talán) és én ebből következtettem arra, hogy az 5k reális lehet nagyjából
[Szerkesztve]"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest