Hirdetés
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Szia!
Köszike a tippet, sztem ma délután már itt csorgatom a nyálam miután leérettségiztem ha leérettségiztem! Te meg plíz szedd le azt a politikus dolgot, mert engem nagyon idegesít! Annak megvan a helye a pol-i topicocban, de nem akarom mindenhol olvasni! Előre is köszönöm! -
-
Tomazzo
tag
Az árlistádat odaadtam neki, hogy összerakjanak belőle egy gépet, majd ha megvan akkor értesítenek, csak még azon vacilálnak hogy részletre veszik, vagy nem.
Ja igen eladtam az itthoni p2-est kurva jó áron ( ami értelmes cucc volt benne azt megtartottam) és vettem egy Alaplapot meg egy procit P4-est, csak egyenlőre még egy 2 Ghz-es cerka figyel benne.. -
Tomazzo
tag
Az árlistádat odaadtam neki, hogy összerakjanak belőle egy gépet, majd ha megvan akkor értesítenek, csak még azon vacilálnak hogy részletre veszik, vagy nem.
Ja igen eladtam az itthoni p2-est kurva jó áron ( ami értelmes cucc volt benne azt megtartottam) és vettem egy Alaplapot meg egy procit P4-est, csak egyenlőre még egy 2 Ghz-es cerka figyel benne.. -
Stavi
aktív tag
hali!
bocsesz későn vettem észre a hsz-edet, már eljöttem nyíregyről...
de vagy vasarnap este, vagy hétfő reggel megyek vissza (a foiskolára)
ha még akkor is fog érdekelni, szolj rám...
inkább mailbe, mert itthonról azt hamarabb látom (stavi(KUKAC)tvn(PONT)hu)
üdv StaviPrivátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
Stavi
aktív tag
Hali!
Nemis mondtad, h van melóhelyed ;(((. Mit ''dógozgatsz''?
Szerintem is jó árak, de nemnagyon ismerik a lemezt, és félnek tőle... Pedig lenne Ritek, meg ridata, meg philips, meg verba, csak ahhoz kéne vagy 300k... Annyit meg nemnagyon merek otthagyni, mert még érdeklődés szintjén se keresnek lemezt, hogy van-e más... Lehet hogy mindenki tud olcsóbban?Privátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
Slax
senior tag
-
-
ps2k
tag
Nahh, nekem lenne egy eladó Geforce 5500-asom.
Doboz, kábel, CD, garpapír van hozzá.
Geforce FX 5500 Xpert Vision 128Mb DDR TV 18000 Ft.
Legyen mondjuk: 16 eFt. ( kb. 2 hetes)A világ legnagyobb felfedezését olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz hogy felfogják, az adott dolog lehetetlen..
-
Stavi
aktív tag
pfffu ba*ki...
későn láttam a forumot....
már efogyott minden... vagyis még +os Verbatim van 25db... de az gondolom nem érdekel... (vagy ha igen, akkor péntekig odatudom adni vmikor
legközelebb csak jövőhét végére lesz normális szállítmány...
Még otthon (ujhelybe) van pár arita (50db, meg 50 ridisk)... de ha érdekel, és jó neked jövőhétre akkor elteszem...
üdv Stavi
[Szerkesztve]Privátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
janati
őstag
Gari hogyan van rá? Valamelyik nyíregyi üzletbe? Ha úgy van, és megvan mindene (doboz, cd-k,kábelek, stb) akkor 15,5k. Ez az uccsó ajánlatom. Ha adod, akkor ma elmennék érte. Mailben küldtem neked mobilszámot, hívj fel azon, hová is menjek konkrétan!
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
Overlocker
veterán
Az az igazság ,hogy nekem csak akkor lenne jó,ha 16k-ba menne el,mert csak így tudnám megvenni a másik (nagyobb)kártyám,pont annyi +pénzem van.Nekem amúgy annnyira nem sürgős az eladása,hiszen majdnem 9600pro szinten megy.A garancia,pesti boltba szól egyébként és mindene megvan,kábelek még ki se lettek csomagolva.Ajánlatom:
16k és odaadom bordákkal együtt, és ha megyek Pestre,hozok neked bármit kedvezményes biztos szállítással nem úgy mint a posta.Nos? -
Antimatrix
senior tag
A silent breeze II eladó mennyit szeretnél érte adni?
A Silent B III 5,5k lenne szerintem az sok neked
A falconrock II is használt 2.5k
a memzit lebeszéltük kevés amit ajánlasz
a 80gb Maxtor 13,5k
a cdiróhasznált irjál rá 1 árat és +látom eladom-e annyiértPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
ps2k
tag
Nem érted a lényeget.
Enbnyit adnának érte..
Ha kell, menj fölé, min 500 Ft-al..
Tehát a kettő eggyütt:24500 min.
188:
A 333 FSB megy 166 MHz-rn, ez 188-on is megy atomstabilan.A világ legnagyobb felfedezését olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz hogy felfogják, az adott dolog lehetetlen..
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs