Hirdetés
Aktív témák
-
Antimatrix
senior tag
Mennyiért adnád Az AMD Athlon Xp 2200+?
a másik proci elkelt?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
ha már nincs rá gar akkor 7500Ft
Ha van rá gar vagy adsz rá gart akkor mehet a 8000Ft.PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Wajk
addikt
beszámítás minimálisan, gar nincs, de tökéletes a cucc, de ha gáz lenne vele tudok egy srácot aki ért hozzá, de eddig semmi bajom nem volt a telóval. az oprendszere stabil, s szovftvereket simán veszi, amelyik nem kompatibilis a telóval azt meg lehet uninstallálni. Próbélkozni ésszel, de lehet. De akinek kell úgyis mondom majd instrukciókat és szofvereket.
de nyugodtan letesztelheti az akit komolyabban érdekel.
megnézni lehet persze, de időm sajnos kevés van, így azért nem rohangálok minden ''megnézőshöz'', akit komolyan érdekel persze, hogy megnézheti.
Habár végülis ha a melóhelyemhez eljön akárki megnézheti, szívesen megmutatom.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Antimatrix
senior tag
Nem válaszoltál aza AMD proci hozzászolásomra....
Megvan még a 2200+ AMD procid?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
akkor legyen 8k
mert mar 2100-es és nem 2200-es
a modell remélem Thunderbird széria nem Palomino..
új ára meg már nincsen... hiszen nem lehet kapni....PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Na nem mondod komolyan hogy Palomino magos 2100+ AMD lehet még kapni!
Ez ugye csakk valami árlistán maradt és még elfelejtettük levenni dolog.....
Az hogy 1700 és 1600-os van azon nem lepődöm meg mert talán és is tudnék szerezni....... igaz magasabb áron mint 2200+ Thunderbird B szériást.
tehát az ajánlatom 8kPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
tcsfm
tag
az ATIért 5k azért vagy csak kettő féllel lenne ''jobb'' az M64-ednél? hááát...
Maradjunk annyiban, hogy kapsz mellé 10k-t, mert a karesz sztem nyolcat ér, a monitorod meg max 18-at.
A szerver egy netfinity 3000-es, 350/512-es klamattyal, sd megy bele ízlés szerint, azt tudok adni ha kell, regiszteres IBM modult is. Vinyó az nincs benne, extraként viszont át van alakítva, hogy sima atx-es lapot is rakhasson bele az ember. Legyen 10k üresen, keress rá nyugodtan, az a ház százas, az zicher.
[Szerkesztve]Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...
-
Antimatrix
senior tag
akkor rákérdezek mennyiért adja el ha eladja és tud venni másik kártyát helyette.
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
tcsfm
tag
1. Így van
2. A három hó tökéletes!
3. Nekem is sok volt, basszus, de csak megy rajta doom3, nfsu2, ha 640ben is, de highon, ha alápakolsz.
4. Mélt nyomatok majd
5. Akkor az tényleg olcsó legyen, lehetőleg négyszámjegyű
6. Nálunk sok volt a kocsmáros.
7. A szerverről; csinálok pár képet róla, most Szegeden van, ott tanulok...nem tudom jó-e ez így neked, fellököm ide, és ha kell, szólsz, nehéz mint az állat, nem kap retúrjegyet. Az hogy megy-e, le lesz tesztelve rendesen, de kb. 3-4 hónapja állt csak le, akkor is beleztem ki szegényt. Adok rá garit ha kell, ezek elpusztíthatatlanok.Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...
-
Antimatrix
senior tag
Eladva 13250Ft-ért egy srácnak helybe...
ha érdekel 120gb már csak 2 fajta van
1éves neked 13k másnak13,5k
vagy fél év garanciával 120gb papiron 15,5kPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
-
-
Antimatrix
senior tag
Intel Pentium2 -350 MHz-es proci (Slot A) ???????????????
Az Intel tervezőmérnöke azonnal szivinfarktust kapna ha ezt meglátná
SLOT 1 az már hihető!!!!!PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
A srác megtartja magának ő is ABIT párti....
neked mindeképpen ilyen kell tudod sok belőle a garanciába visszavivős darab
Csak ujat tudnék hozni 1 év garral 14,7kPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
Antimatrix
senior tag
Az igaz hogy kuriozum...
csak az ára is az
mennyi gar van rá?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
jobban jártál hogy a srác nem adta el mert tegnap beszart neki rajta a BIOS 1k ujrarakták és most megint elszállt...
Ha most ez nálad köt ki te ezt a folyamatod végigcsinálod akkor enm éppen dicsértél volna, hogy milyen jó alaplapot hoztam neked...
De ha még igy is használtan szeretnél ABIT NF7-t venni....PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Mennyi lenne az alaplapod árának vége?
Gondolom azért nem 2 hónapod megy még?
megvan hozzá minden?
garancia pairon vagy rajtad keresztül?
7k?
Beszámítódisdi
mondjuk 2*256/333Mhz SAMSUNG DDR?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
janati
őstag
Szia!
Ha egy próbát megengedsz akkor:
Mem: 512/400 DDR Samsung 10000 Ft (Mindenképpen kell!)
A múltkor tárgyalt MX440: 5k
A proci is, de nem biztos.
Ez barton, igaz? Mit jelent a 188? Lockos? 3200+ ?
Ha igen, akkor 13-ért kell!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
sosperecek18
őstag
Na jó megeggyezhetünk, de az a samsung igazi nem egy rossz ''brand'', ha szerinted jó a ram akkor, én a másodikban benne vagyok, írjál vissza és megeggyezünk!
A tápot is megtudod szerezni, megköszönném! mennyit kell a beszerzésért fizetni?
[Szerkesztve]Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Igényes belépő játékos konfig i5-9400 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB TUF Gaming OC Edition Garancia 2026.12.27 ig
- Panasonic TX-65FZ950E Oled, smart 164cm, wifi, Hdr, Uhd, gyönyörű kép, saját Technics hangprojektor
- Univerzális tablet és telefon tartó autós fejtámlához
- KERESEK amd ryzen 7 5700x CPU-t
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest