Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz gordonfreemN #7545 üzenetére
Görögországba mi most megyünk 6x-ra. Szerintem mind1 Görögországon belül merre mentek szerintem a reggelin kívül minden ellátás "felesleges". Ez nem Egyiptom vagy Tunézia. Minden sarkon egy kajálda. Egyik jobb mint a másik. Felesleges ellátással menni Görögbe. Szerintem egy jobb apartman is bőven elég. Repülővel kell menni és ott autót kell bérelni ha akartok.
-
Xarina
aktív tag
válasz gordonfreemN #7545 üzenetére
Szálloda általában drágább, apartmanokban viszont gyakran van konyha (nem törvényszerű). Booking, Agoda, Destinia, Zenhotels, stb oldalakon tudod nézegetni az árakat. Ha ráírsz privátban a szállásra és közvetlenül nála foglalsz, akkor a legtöbb esetben jóval olcsóbb, illetve helyben is lehet keresni, de ha nem vagy nagy utazó, akkor azt kevésbé ajánlom. Ha neten foglalsz, akkor a véleményeket mindenképp nyálazd végig az adott helyről.
Kaja megint attól függ, akartok e főzőcskézni vagy csak étterem. Én nem foglalnék sehol ellátást, akkor időhöz is vagy kötve meg kevésbé tudsz mást kipróbálni. Kaja, étterem, büfé van minden nyaralóhelyen dögivel.
Már nyár eleje van, így ha találsz jó ajánlatot repjegyre, akkor már lefoglalhatod, inkább már csak drágábbak lesznek a főszezon alatt. Szeptemberre felesleges még foglalni. Görögbe rengeteg jegy volt most több útvonalra is 20-30 ezer között returba június elejére - közepére, viszont a suli végeztével egyre jobban megugranak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest